Com comprar Bitcoin amb targeta prepagament

Com comprar Bitcoin amb una targeta prepagament

Si esteu interessats en comprar Bitcoin amb targeta prepagament, us complau saber que moltes plataformes que accepten Visa i Mastercard ofereixen aquesta opció. Revolució Bitcoin reclama ajudar a la gent normal a entrar al mercat de criptografia mitjançant el comerç criptogràfic automatitzat.

Les targetes de prepagament són diferents de les de dèbit, ja que no estan vinculades als vostres comptes corrents. Les targetes prepagades us permeten comprar béns o serveis amb diners que heu carregat prèviament a la targeta.

A més, recentment s’han utilitzat targetes prepagades com a mètode per comprar Bitcoin. En aquest article, us mostrarem com i on podeu comprar Bitcoin amb targeta prepagament.

Com comprar Bitcoin amb targeta prepagament

Font: Freepik.com

Comprar Bitcoin amb una targeta de prepagament no és similar a comprar amb una targeta de dèbit o crèdit convencional. Aquest procés sol ser molt fàcil i tothom pot afrontar-lo seguint els passos que es descriuen a continuació:

Trieu un intercanvi: Un primer pas molt important és trobar un intercanvi adequat. Hi ha diversos intercanvis que admeten la compra de Bitcoin amb targeta de prepagament, com veureu aviat. No obstant això, hi ha factors a tenir en compte, un dels quals són les comissions, ja que els intercanvis solen cobrar més per utilitzar targetes per comprar criptomonedes.

Crear un compte: Per comprar Bitcoin, necessiteu un compte d’usuari a l’intercanvi escollit. Si encara no en teniu, haureu de crear-lo. Això és tan senzill com proporcionar el vostre nom, adreça de correu electrònic i contrasenya. Tot i que alguns intercanvis no requereixen KYC, és probable que se us demani informació de KYC per completar aquest procés.

Obteniu una cartera: Necessiteu una cartera per emmagatzemar el vostre Bitcoin quan el compreu. Descarregueu i instal·leu una cartera que admeti Bitcoin. Llavors, seria bo assegurar-vos que el vostre connexió a Internet és ràpid i estable abans d’utilitzar la cartera perquè no tingueu cap problema.

Hi ha moltes carteres disponibles per utilitzar, algunes de les quals només admeten Bitcoin, mentre que altres admeten moltes criptomonedes. Tingueu en compte que el Bitcoin que compreu es dipositarà per defecte en una cartera d’intercanvi. Per tant, si voleu evitar pèrdues en cas que s’interrompi l’intercanvi, podeu optar per carteres de maquinari.

Afegiu la vostra targeta com a forma de pagament: Normalment hi ha diverses opcions de pagament. Heu d’afegir la vostra targeta prepagament com a mètode de pagament. Aneu a l’opció de pagament, seleccioneu la targeta de dèbit i afegiu la vostra targeta de prepagament. Això implica subministrar dades de la targeta, com ara el número de la targeta, la data de caducitat i el PIN.

Comprar Bitcoin: Ara ja esteu a punt! Podeu fer una comanda per comprar Bitcoin i pagar amb la vostra targeta prepagament. Hauríeu de disposar de fons suficients per cobrir les taxes. Aquests són tots els passos que heu de seguir si voleu comprar Bitcoin amb targeta prepagament.

On podeu comprar Bitcoin amb targeta prepagament

Com es va dir anteriorment, hi ha molts intercanvis on podeu comprar BTC. Els següents són els millors que podeu utilitzar per comprar Bitcoin amb targeta prepagament. Els intercanvis que es detallen a continuació són alguns dels més segurs, de manera que podeu triar-ne un per a les vostres operacions.

Font: Freepik.com

Coinbase

Coinbase és un dels intercanvis de criptomonedes més importants i també un dels més segurs. Donen servei a clients de 32 països, que és un factor força important a tenir en compte si voleu comprar BTC mitjançant una targeta prepagament.

L’intercanvi cobra una comissió del 3,99 per cent per totes les compres. Aquesta tarifa és raonable tenint en compte que la majoria dels intercanvis cobren entre el 4 i el 5 per cent. Val a dir que Coinbase és molt popular a causa de la seva senzilla interfície d’usuari que fins i tot un usuari completament nou pot entendre ràpidament.

Crypto.com

Crypto.com, anteriorment coneguda com Mònaco, va ser fundada el 2016 amb la missió d’introduir la criptomoneda al corrent principal..

Els usuaris poden comprar Bitcoin directament mitjançant l’aplicació Crypto.com mitjançant targeta de dèbit o targeta de crèdit. Crypto.com ara té una promoció de compra de criptografia al 0% de la targeta de crèdit fins a finals de juny de 2020 amb pagament amb targeta de crèdit o targeta prepagament.

Els usuaris també poden comprar Bitcoin mitjançant monedes fiduciàries mitjançant transferència bancària. Crypto.com admet fins a 7 dipòsits de divises fiduciàries (USD, JPY, EUR, etc.) i 55 actius de criptografia diferents, de manera que Crypto.com és realment el millor lloc per comprar i vendre criptos, així com per realitzar pagaments amb Bitcoin.

LocalBitcoins

LocalBitcoins no és un intercanvi convencional, sinó una plataforma de negociació entre iguals. És un dels intercanvis que us permet comprar Bitcoin amb la vostra targeta prepagament. Tot i que és P2P, és molt segur perquè hi ha un dipòsit que manté els bitcoins i només s’allibera quan es paguen. De fet, la majoria d’operacions de Bitcoin ara es fan en plataformes com aquesta perquè són més fàcils d’utilitzar.

També té moltes altres opcions de pagament, com ara IDEAL, Western Union, PayPal i la targeta regal d’Amazon. Només podeu afegir la vostra targeta prepagament com a mètode de pagament preferit per comprar Bitcoin de manera segura a LocalBitcoins.

Coinmama

Coinmama es va fundar a Israel el 2013 i ara dóna suport a usuaris de més de 220 països. La plataforma té una interfície fàcil d’utilitzar i admet diversos idiomes perquè persones de diferents parts del món puguin utilitzar els seus serveis.

Podeu comprar Bitcoin amb la vostra targeta prepagament a Coinmama, sempre que sigui de Visa o Mastercard. Val a dir que la plataforma cobra un 5% per les compres amb targetes prepagades, a diferència de Coinbase que només cobra un 3,99%.

CEX.IO

Es tracta d’un intercanvi de criptomonedes europeu amb seu a Londres. És un dels intercanvis més assequibles pel que fa a la compra de criptomonedes mitjançant targetes. CEX només cobra el 3,5 per cent, probablement el més baix per comprar Bitcoin amb targeta prepagada a l’espai. No obstant això, els serveis estan restringits a Europa i als Estats Units. Si esteu comprant amb qualsevol altra moneda, haureu de pagar comissions de conversió a més de les comissions de transacció, cosa que suposa un mal de cap.

Es pot considerar el millor intercanvi de criptomonedes per utilitzar fins i tot per a principiants. Si esteu buscant on comprar Bitcoin amb targeta prepagament per un preu barat, especialment si sou a Europa o als Estats Units, CEX és un lloc que hauríeu de provar..

Paybis

Paybis és un intercanvi amb seu al Regne Unit que admet la venda i compra de Bitcoin i altres cinc criptos mitjançant diversos mètodes de pagament, incloses les targetes de crèdit i dèbit emeses per Visa i MasterCard.

Avantatges i desavantatges de comprar Bitcoin amb targeta prepagament

Com qualsevol cosa que valgui la pena fer, hi ha avantatges i desavantatges de comprar Bitcoin mitjançant una targeta prepagament. En primer lloc, considerarem els avantatges.

Avantatges

Facilitat d’ús: Les targetes prepagades, igual que altres targetes, són fàcils d’utilitzar en comparació amb altres mètodes de compra de Bitcoin. Només cal que proporcioneu les dades de la targeta i esteu a punt per comprar BTC.

Seguretat: Si decidiu comprar Bitcoin mitjançant una targeta de prepagament, heu de saber que és més segur que altres mètodes, ja que es revela menys informació del client en el procés. A més, com que no està connectat a cap compte bancari, robar-lo no donarà accés a fons il·limitats, només al que es carrega a la targeta.

Compra instantània: L’ús de targetes prepagades garanteix que obtingueu el Bitcoin gairebé a l’instant, en comparació amb mètodes com la transferència bancària que pot trigar dies a rebre les vostres monedes. Això elimina l’ansietat i estalvia temps esperant que Bitcoin arribi a la cartera.

Desavantatges

L’ús de targetes prepagades també té els seus desavantatges:

Tarifes més altes: Les tarifes per comprar Bitcoin amb una targeta de prepagament són tradicionalment més altes que altres mètodes. Per exemple, una transferència bancària només pot costar l’1% en lloc del 5% que cobren algunes plataformes.

Poques plataformes: No hi ha molts intercanvis que admetin l’ús de targetes prepagades per comprar Bitcoin. Això fa que les opcions siguin molt limitades i és possible que els clients no puguin utilitzar els seus intercanvis preferits per a aquest servei.

KYC: Una de les idees darrere de la criptomoneda és l’anonimat. La compra de Bitcoin mitjançant targetes de prepagament elimina aquest privilegi als usuaris, ja que KYC es requereix sobretot per comprar Bitcoin mitjançant aquest mètode.

Compra limitada: Algunes plataformes no permeten l’ús de targetes prepagades per comprar grans quantitats de Bitcoin. Aquest és un problema important si voleu comprar una quantitat important de Bitcoin alhora.

Conclusió

Amb això, concloguem el nostre article sobre com comprar Bitcoin amb targeta prepagament. Tot i que és un mètode fàcil i ràpid, no hi ha tants intercanvis on es pugui comprar BTC. Tot i això, les plataformes que apareixen a la llista estan disponibles per a la compra i podeu fer-ho molt fàcilment si el vostre país i la vostra moneda són compatibles. Esperem que aquesta guia us ajudi a comprar Bitcoin amb èxit.

Imatge destacada: time24.news

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2019 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 3 de març de 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me