Com comprar Bitcoin amb l’aplicació Cash

comprar bitcoin

Si voleu saber com comprar Bitcoin mitjançant Cash App, heu arribat al lloc adequat. Seguiu llegint la nostra guia per esbrinar com podeu comprar ràpidament BTC mitjançant aquesta aplicació.

Què és l’aplicació Cash?

L’aplicació Cash va ser desenvolupada per Square, una empresa de tecnologia financera de San-Francisco que ha llançat lectors de targetes de crèdit per a mòbils i molts altres serveis financers. L’aplicació es va crear per proporcionar una plataforma fàcil d’utilitzar per a principiants de Bitcoin.

L’aplicació Cash és una aplicació que facilita la compra i venda de Bitcoin. Els usuaris de la majoria dels estats poden fer transferències de dòlars i Bitcoin entre els seus companys i empreses que també tenen aplicació Cash. Altres funcions disponibles inclouen retirades, dipòsits, emmagatzematge en USD i BTC, l’opció d’enllaçar la vostra pròpia targeta de dèbit / crèdit i molt més.

L’aplicació de Square permet als principiants comprar Bitcoin més fàcilment. Cal tenir en compte que Cash App no ​​és per a operacions diàries. Per a això, podeu utilitzar Crypto Engine, ja que és una aplicació més adequada.

Quan es va llançar el 2013, l’aplicació Cash es va utilitzar inicialment per enviar diners a familiars i amics de forma gratuïta (com Venmo), pagar per béns i serveis, pagar factures, etc. i opcions de venda. Aquesta aplicació mòbil ha guanyat molta tracció, ja que permet realitzar transaccions P2P amb Bitcoin sense incórrer en cap comissió.

Resultat de la imatge de compra d'aplicacions en efectiu Bitcoin

Font: TechCrunch

A diferència d’altres plataformes financeres criptogràfiques, els vostres bitcoins no s’emmagatzemen externament a Square, sinó que els fons es mantenen al vostre compte Square Cash en nom vostre mentre feu les vostres transferències. Teniu l’opció de retirar les vostres monedes quan hàgiu acabat la compra o la venda.

* Nota: se us demanarà que verifiqueu el vostre nom, la data de naixement i els darrers 4 dígits del vostre SSN abans de poder enviar més de 250 dòlars a la setmana. Després de verificar la identitat, el límit d’enviament setmanal s’eleva a 2.500 dòlars.

Square limita les compres i els dipòsits BTC a 10.000 dòlars per període de set dies, però no teniu restriccions quant a l’import que podeu vendre. Les transaccions es poden confirmar al blockchain fins a passar diverses hores.

L’aplicació Cash només la poden utilitzar residents de 50 Estats Units amb l’expectativa de Puerto Rico, Guam, les Illes Verges dels Estats Units, Samoa Americana i les Illes Mariannes del Nord. No podreu utilitzar l’aplicació Cash si viatgeu a altres països o si visqueu fora de les fronteres dels Estats Units. Hi ha una versió de l’aplicació disponible per a persones basades al Regne Unit, Japó, Austràlia i Canadà.

Com comprar Bitcoin amb l’aplicació Cash: instruccions pas a pas

 1. Aneu a la botiga d’aplicacions d’Android o Apple i descarregueu-la Aplicació Cash per al vostre dispositiu mòbil.
 2. A continuació, configureu el vostre compte de caixa.
 3. Introduïu el codi que us ha estat enviat i confirmeu el vostre número de telèfon o adreça electrònica.
 4. Seleccioneu si voleu utilitzar el vostre compte per a assumptes personals o empresarials. Si voleu enviar diners només a amics i familiars, seleccioneu “Personal”. Si voleu enviar diners a béns o serveis, seleccioneu “Empresa”. Després de registrar-vos, enllaceu el vostre compte bancari.
 5. Abans de poder comprar Bitcoin (BTC), Cash App haurà de dipositar diners al vostre compte. Això pot requerir passos d’identificació addicionals.
 6. Obriu l’aplicació Cash.
 7. Toqueu “Efectiu & BTC “o l’import en dòlars que apareix a la part superior de la pantalla.
 8. Feu lliscar el dit cap a l’esquerra o toqueu el símbol BTC a l’extrem superior dret.

  Resultat de la imatge de compra d'aplicacions en efectiu Bitcoin

  Font: Govt. Col·legi d’Educació CTE

 9. Toqueu “Comprar” i ajusteu el control lliscant de preus o llisqueu cap amunt per introduir la suma que vulgueu comprar.
 10. Toqueu “Comprar BTC”.
 11. Escriviu el vostre PIN de caixa o identifiqueu-vos mitjançant Touch ID.
 12. Toqueu “Confirma”.

Hi ha tarifes per comprar Bitcoin?

L’aplicació Cash no aplica cap percentatge addicional ni cap tarifa fixa. El preu de BTC es calcula fent una mitjana dels preus de mercat que apareixen a les principals borses, inclòs un marge o velocitat.

El marge pot ser diferent per comprar Bitcoin (BTC) a Cash App i vendre Bitcoin (BTC) a l’aplicació. El preu i el marge també poden variar dels valors que apareixen en altres borses, plataformes de negociació o mercats.

Comissions per aplicacions en efectiu per dipòsits i transferències 

Pel que fa a les comissions de les aplicacions en efectiu, no s’apliquen comissions a les transaccions de comptes de dèbit, però s’aplica una comissió del 3% a les transferències de targetes de crèdit per al remitent. Els comptes d’ús personal no comporten cap comissió per l’enviament, sol·licitud o recepció de diners de pagaments personals des d’una targeta de dèbit o d’un compte bancari o per un ingrés estàndard.

Si utilitzeu l’opció de dipòsit instantani, s’afegirà una comissió de l’1,5% de l’import ingressat al vostre compte bancari.

Si rebeu un pagament per compte d’empresa, l’empresa ha de pagar una comissió del 2,75% de la suma que se us transfereix..

Retirar Bitcoin al vostre moneder extern

Com tots sabem, no és segur deixar el vostre fons de criptografia en cap plataforma en línia i és una pràctica recomanable transferir els vostres fons a una cartera de Bitcoin externa i segura..

Seguiu els passos que es mostren a continuació per moure el vostre Bitcoin a una cartera externa:

 1. Obriu l’aplicació Cash;
 2. Toqueu la icona de perfil a la part esquerra de la pantalla;
 3. Desplaceu-vos fins a “Fons”.
 4. Toqueu “Bitcoin;”
 5. Hauràs de verificar la teva identitat abans de retirar-te;
 6. Un cop superat aquest pas, toqueu “Transferència”;
 7. Toqueu “Confirma”.
 8. Utilitzeu “Utilitza l’adreça de cartera” a la part inferior de la pantalla o escanegeu el codi QR de la vostra cartera externa;
 9. Toqueu “Confirma”.

Un cop s’hagi processat la retirada de l’aplicació Cash, el vostre Bitcoin (BTC) es dipositarà a la vostra cartera externa. Les transferències de Bitcoin poden trigar fins a diverses hores a completar-se, així que tingueu paciència.

L’aplicació Cash també es pot utilitzar com a mitjà per transferir Bitcoin P2P quan opteu per comprar Bitcoin als mercats en línia, com ara Paxful i LocalBitcoins, si heu acceptat utilitzar aquest mètode amb l’altra part en transició..

Conclusió

Ara que heu arribat al final del nostre article, hauríeu de saber com comprar Bitcoin mitjançant Cash App. Tingueu en compte que per poder utilitzar l’aplicació heu de provenir dels estats i països especificats als EUA.

Imatge destacada: ccn.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me