Coinbase

Benvolgut lector: Abans d’arribar massa lluny, volem estalviar-vos una mica de temps: nosaltres absolutament no ho recomano que doneu a Coinbase QUALSEVOL negoci del vostre negoci. Ens sentim tan ferms sobre això que ens neguem a guanyar diners d’afiliats derivant els clients a la seva plataforma (i moltes opinions positives que heu llegit sobre Coinbase són motivat econòmicament).

Considereu-ho com un anunci de servei públic: Coinbase ja ho ha fet va adquirir una empresa d’anàlisi de cadenes (fundada per membres d ‘una organització de pirateria informàtica que va vendre programari espia a dictadors tirànics) i ara utilitza aquesta empresa d’anàlisi de cadenes per ajudar el DEA i l’IRS a identificar els usuaris de Bitcoin. I ara fins i tot sabem que sí va vendre aquestes dades al Servei Secret. En aquesta revisió, hem fet tot el possible per seguir sent objectius, donar a Coinbase l’avantatge del dubte i admetre els bons punts. Crec que ho hem fet.

Tanmateix, ho és la nostra opinió que Coinbase no es preocupa per vosaltres, la vostra privadesa o qualsevol altra cosa, excepte per qui els pagui més diners. Recomanem patrocinar altres intercanvis que respectin la vostra privadesa en la mesura que puguin, com ara Kraken o bé Coinmama.

Tingueu en compte que mai no hem publicat cap exempció de responsabilitat com aquesta en cap de les nostres revisions d’intercanvi, però Coinbase simplement ha anat massa lluny i hauríeu de saber-ho abans de passar per qualsevol KYC amb ells..

Introducció

Coinbase és un dels intercanvis de Bitcoin i criptomonedes més populars. Des de l’octubre de 2012, ofereix una rampa fiable per a BTC i va començar a afegir altcoins el 2016. 

Coinbase és segur, té un bon historial com a custòdia, però no arriba al departament de privadesa. També té algunes de les tarifes més altes del negoci.

Aquesta revisió pretén presentar l’anàlisi més profunda de l’intercanvi Coinbase. Analitza els antecedents, el registre de seguretat, els serveis, la facilitat d’ús, l’accessibilitat i els costos de Coinbase. 

Però deixeu-ho molt clar des del primer moment: no recomanem que ningú utilitzi Coinbase. El respecte a la vostra privadesa és més que atroç i hi ha moltes alternatives que val la pena utilitzar. 

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA

Compra monedes a Coinbase

Pros i contres

Pros

 • Superfície neta fàcil d’utilitzar
 • KYC ràpid
 • Un munt de monedes per triar: per als Bitcoiners, això és un inconvenient

Contres

 • KYC massa intrusiu
 • Tarifes extremadament altes
 • Posseeix i utilitza una empresa d’anàlisi de la cadena vinculada a raquetes de programari espia
 • Intenta vendre les seves analítiques a l’IRS i al DEA
 • La plataforma baixa i prohibeix les retirades sovint: diners bloquejats
 • Sovint bloqueja els comptes dels usuaris sense cap explicació i no torna els diners

Pros

Contres

 • Superfície neta fàcil d’utilitzar
 • KYC massa intrusiu
 • KYC ràpid
 • Tarifes extremadament altes
 • Un munt de monedes per triar: per als Bitcoiners, això és un inconvenient
 • Posseeix i utilitza una empresa d’anàlisi de la cadena vinculada a raquetes de programari espia
 • Intenta vendre les seves analítiques a l’IRS i al DEA
 • La plataforma baixa i prohibeix les retirades sovint: diners bloquejats
 • Sovint bloqueja els comptes dels usuaris sense cap explicació i no torna els diners

Per a milions de bitcoiners, Coinbase és la primera exposició a la sobirania financera. Existeix des de finals del 2012 i des de llavors ha venut i comprat bitcoins. Coinbase també és coneguda per la seva intuïció i senzillesa. 

No us heu de pensar massa com funciona res. Feu els pagaments amb la vostra targeta de crèdit, rebeu les monedes a la cartera i podreu fer transaccions. Jugar amb la cartera Coinbase és molt educatiu per a les etapes posteriors del forat del conill. Com a característica, podeu pagar als vostres amics pel seu nom (i no per la seva adreça BTC).

Un altre dels avantatges de Coinbase és que té un gran historial de seguretat. Tot i que els pirates informàtics s’han dirigit a l’intercanvi en el passat, mai van aconseguir robar fons. Per tant, si utilitzeu qualsevol custòdia, Coinbase és una de les opcions més segures.

Per últim, però no menys important, es cobreixen fins a 250.000 dòlars dels fons individuals de cada usuari Assegurança FDIC. Aquesta és una altra raó per la qual les institucions i els comerciants haurien d’utilitzar Coinbase. Els usuaris habituals també estan assegurats, tot i que tothom rebria USD, no bitcoins. 

El principal inconvenient de Coinbase és la privadesa. L’intercanvi fa un seguiment de les vostres transaccions i és difícil fugir del seu panòptic. El 2019, Coinbase fins i tot ha contractat empleats de Hacking Team. L’organització és famosa per ajudar els règims autoritaris opressius a vigilar i detenir dissidents. 

En un llenguatge senzill, això significa que Coinbase conspira contra l’anonimat de Bitcoin. Volen associar-se Direccions de Bitcoin amb identitats. Per tant, tots els satoshi que entren a l’intercanvi de Coinbase reben una anàlisi rigorosa de blockchain. A més, és probable que fins i tot es facin un seguiment de les transaccions fora de Coinbase. La transacció de bitcoins a Coinbase pot ser pitjor per a la privadesa que fins i tot PayPal. I és que també comprometeu la privadesa de les persones que han interaccionat amb vosaltres.

Després hi ha el tema de les taxes elevades. La comoditat i la facilitat d’ús de Coinbase tenen un cost: quan ho feu comprar bitcoins, la quota és de l’1,49% al 3,99%. La tarifa més baixa correspon als comptes bancaris nord-americans i a una cartera Coinbase USD. La tarifa més alta és per a les targetes de dèbit i la targeta Coinbase. Hi ha algunes condicions i llindars més en funció del vostre banc i regió. Si la interfície de la cartera és senzilla i clara, l’estructura de tarifes no ho és.

L’últim inconvenient notable de Coinbase es refereix a la naturalesa de la custòdia. Les monedes encara són vostres si cal esperar que Coinbase comprovi les transaccions? Quan intenteu moure les monedes de la cartera de Coinbase a la cartera de maquinari, es poden produir retards. I si intenteu fer transaccions amb adreces a la llista negra, és possible que els vostres fons s’aturin. 

L’intercanvi fa algunes comprovacions i registra la vostra adreça de recepció. Això significa que les vostres monedes segueixen el seguiment durant uns quants passos (aproximadament 5 transaccions). Coinbase afirmarà que ho fa per seguretat del client. En realitat, el vostre panòptic financer us supervisa. Aquest mecanisme és contrari al propòsit de Bitcoin i de les transaccions sense permís en general. També amenaça la fungibilitat de Bitcoin.

Fons Coinbase

Coinbase va començar a funcionar a finals del 2012 i des de llavors s’ha expandit a 32 països. Serveix centenars de jurisdiccions i té antecedents de complir la llei. El març de 2017, Coinbase ha obtingut BitLicense – un pas obligatori per operar a Nova York. BitLicense té la reputació de ser estricta, ja que només l’obtenen els intercanvis conformes. També se sap que Coinbase informa de les dades financeres dels usuaris a l’IRS.

A partir de 2017, la capital de Coinbase supera 1.000 milions de dòlars. Entre els primers inversors hi ha Fred Wilson de Union Square Ventures, Andreesssen Horowitz, Union Square Ventures i Ribbit Capital. Més endavant, Draper Fisher Jurvetson, la Borsa de Nova York i USAA també s’han unit a la llista.

Els dos membres fundadors de Coinbase són Brian Armstrong (actual CEO) i Fred Ehrsam. Van agafar el nom de l’empresa al Bitcoin base de moneda (un terme tècnic que designa la primera transacció de cada bloc Bitcoin, que transfereix monedes acabades de fabricar al miner afortunat) i va créixer més enllà de les expectatives inicials.

Al principi, Coinbase donava servei als usuaris que volien comprar bitcoins amb comptes bancaris enllaçats. Però en un parell de mesos, l’intercanvi també va llançar eines comercials. Això va permetre a les empreses acceptar pagaments BTC i rebre fiat. En aquells primers temps, era una gran eina per augmentar la consciència i l’adopció.

Coinbase ha estat un negoci només amb Bitcoin fins al 2016. Va ser el 21 de juliol de 2016 que la companyia va anunciar que donaria suport a Ethereum. Des de llavors, la companyia ha seguit distanciant-se dels valors de Bitcoin. En el seu lloc, va adoptar la indústria de la “criptografia” i la “cadena de blocs”. També va començar a finançar més projectes que no pertanyen a Bitcoin.

Rebranding the Coinbase Exchange com a GDAX (Global Digital Assets Exchange) va suposar un primer pas important. Posteriorment, es van llistar més altcoins: Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, etc. El canvi de Coinbase cap a la “indústria blockchain” també es va fer evident en els tuits del conseller delegat Brian Armstrong. Els observadors notaran que poques vegades menciona Bitcoin i sovint es refereix a ell sota el paraigua més gran de la “criptomoneda”..

És segur Coinbase?

Si definim la seguretat com a seguretat bitcoin, podem dir que Coinbase és bastant segur. Fins ara, l’intercanvi té un bon historial de seguretat. Alguns dels últims incidents reportats es remunta al 2014. En aquell moment, els comptes d’usuaris individuals estaven sent capturats. Des de llavors, les vulnerabilitats de l’API van rebre solucions importants. Ara Coinbase té requisits d’inici de sessió més forts que impedeixen aquest tipus de pirates informàtics.

Tot i això, l’aspecte més important és que els fons de tresoreria de Coinbase mai no van ser piratejats. La companyia no va tenir cap incident amb la pèrdua de monedes. Només els usuaris individuals van perdre l’accés als seus comptes. A diferència de Binance, no es va produir cap incident important que va fer que els usuaris perdessin bitcoins.

Però si definim la seguretat com una extensió de privadesa, llavors Coinbase no és segur. Igual que un compte bancari, informarà del govern sobre les vostres participacions. A més, Coinbase ha adquirit un fitxer equip d’anàlisi de blockchain per desanonitzar totes les transaccions entrants. Per tant, és probable que altres tercers també puguin obtenir dades sobre el saldo del vostre compte. I tenint en compte la naturalesa de Bitcoin, també intentaran esbrinar amb qui esteu fent transaccions.

A més, el juny del 2020, els documents públics publicats pel govern van mostrar que Coinbase havia estat licitant ven les dades d’anàlisi de blockchain a l’IRS i al DEA.

Per tant, es recomana no fer-ho HODL els vostres bitcoins a Coinbase. Alguns pirates informàtics poden trobar les vostres dades KYC (identificació, passaport, adreça, número de telèfon) i us extorquen les monedes. En oferir les vostres dades personals a intercanvis com Coinbase, sereu més vulnerables. N’hi ha prou amb que els pirates informàtics esbrinin qui sou, on viviu i quantes monedes teniu.

Com més s’emmagatzemen les vostres dades financeres a Internet, més probabilitats teniu de ser objectiu. Sí, les vostres monedes queden cobertes per l’assegurança FDIC. Però serà difícil demostrar que Coinbase va ser el culpable de l’atac. I totes les companyies d’assegurances intentaran trobar motius per culpar-vos i no pagar mai. 

Una pòlissa d’assegurança no us impedirà atacs físics, sinó que pot fer el contrari. Per tant, és bo recordar que les dades més segures són les que no s’emmagatzemen a les bases de dades d’Internet. Mantingueu les vostres dades personals allunyades dels custòdics i dels vostres bitcoins al magatzem frigorífic. Dormireu millor a la nit. 

Per obtenir un resum complet, podeu llegir el nostre informe complet a Seguretat de la moneda.

Serveis oferts per Coinbase

Corredoria

Actualment, Coinbase no pot emetre “títols criptogràfics”. Però l’intercanvi va anunciar la seva intenció per convertir-se en un corredor regulat per la SEC. El 2018, Coinbase fins i tot adquirit Keystone Capital, un comerciant de valors. Però, per ara, l’intercanvi encara no és un broker-dealer.

Intercanvi

L’intercanvi Coinbase existeix des del 2012. GDAX, el seu germà professional i amable dels comerciants, es va llançar el 2015. I des del maig del 2018, el GDAX nom nou és Coinbase Pro.

Així, Coinbase ofereix serveis d’intercanvi tant per a usuaris ocasionals com per a comerciants. A la interfície bàsica de Coinbase, els usuaris poden comprar i vendre bitcoins amb els seus comptes bancaris. Totes les compres i vendes només es poden fer al preu de mercat.

A Coinbase Pro, els comerciants poden fer comandes de mercat, límit de comandes i aturades. A més, Pro incentiva la negociació oferint tarifes més baixes i negociació de marges fins a 3 vegades. La interfície també està adaptada per adaptar-se a més informació sobre preus, volums i comandes. 

Serveis d’aposta

Coinbase permet als usuaris verificats estaca Tezos (XTZ). Si manteniu més d’1 XTZ als seus comptes i opteu per delegar-los, els usuaris poden obtenir recompenses de participació. Coinbase està executant un node Tezos que guarda el saldo XTZ existent a la xarxa. 

Les recompenses es distribueixen als usuaris segons la quantitat de XTZ que tinguin. Com més gran sigui l’aposta, més significatius seran els rendiments. El primer pagament de recompenses triga entre 35 i 40 dies. Després d’aquesta fase inicial, els pagaments s’acrediten cada 3 dies. 

Si traieu el vostre XTZ de Coinbase, les recompenses es reduiran proporcionalment. Però sempre que tingueu dipositat com a mínim 1 XTZ, continueu rebent recompenses.

De moment, Coinbase només permet la participació a Tezos. Però si finalment Ethereum passa a la prova d’aposta, probablement rebrà suport.

L’aposta no funcionarà mai a Bitcoin, ja que el seu model de seguretat implica la mineria de la prova de treball. 

OTC Trading

En les finances tradicionals, OTC (Over the Counter) facilita el comerç de valors no cotitzats. A través d’ella, les petites empreses que no cotitzen en borses reben una segona oportunitat d’entrada de capital. Els inversors utilitzaran una xarxa de concessionaris per comprar accions de petites empreses. OTC ve com una extensió d’intercanvis centralitzats.

Però en el cas de l’espai Bitcoin, OTC és una plataforma per a institucions i fons d’inversió. Si volen evitar impactes al mercat amb les seves compres, faran servir OTC. Els preus de les monedes s’ajustaran més endavant a causa de l’escassetat d’oferta en moments de demanda creixent. Tot i així, en el moment de la compra, els volums d’intercanvi no revelaran el canvi de propietari. 

Coinbase té habilitat silenciosament Negociació OTC per a clients institucionals a finals de 2018. En una publicació de març de 2019, van explicar que el seu escriptori OTC ven monedes directament des d’emmagatzematge frigorífic. Va quedar clar que Coinbase proporciona més confidencialitat als inversors institucionals. Poden comprar en grans quantitats i el preu de mercat no augmentarà. Això vol dir que poden continuar comprant durant períodes de temps prolongats amb poc impacte en el mercat.

Actualment, el comerç OTC només està disponible per a Coinbase Prime comptes (institucions). I per accedir a aquest avantatge, les empreses han de sotmetre’s a un estricte procés KYC / AML. 

Tot i que, a diferència de les finances tradicionals, Coinbase no utilitza OTC per vendre valors no cotitzats. Es tracta de confidencialitat en relació amb la resta del mercat per evitar moviments de preus.

Maneres d’obtenir criptomoneda gratuïta

Al desembre de 2018, Coinbase ha llançat el programa Guanya programa. A través d’ella, els usuaris poden guanyar petites quantitats de criptomonedes completant tasques educatives. 

Al juny de 2020, els usuaris de Coinbase poden obtenir quantitats de criptografia que oscil·len entre els 6 i els 50 dòlars. Actualment, el límit d’ingressos per compte és de 158 USD. Les monedes incloses al programa Coinbase Earn inclouen Orchid (OXT), Tezos (XTZ), Dai, EOS, Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT) i 0x (ZRX). 

Una altra forma d’obtenir crèdit Coinbase és fer servir el fitxer Programa d’afiliació. Això no us proporciona monedes, sinó que acredita el vostre compte amb fiat. Des d’allà podeu comprar la criptomoneda que preferiu.

Targetes de despesa

En col·laboració amb Visa, Coinbase ha introduït una targeta de dèbit el 2019. Permet als usuaris pagar amb el seu saldo de criptomoneda Coinbase i fins i tot retirar diners en efectiu. Per evitar les despeses no desitjades, l’aplicació Coinbase permet als usuaris seleccionar quines monedes volen utilitzar amb la targeta.

Per exemple, si la posició BTC és en verd i la posició ETH en vermell, podeu triar només gastar els vostres beneficis. Això és essencial en el mercat de criptomonedes volàtils, ja que evita la pèrdua d’operacions. El que passa en segon pla és essencialment una conversió a fiat i una transferència a un compte bancari. I gràcies a la cobertura de Visa, la targeta funciona per a pagaments a milions de llocs de tot el món.

La targeta Coinbase també és una manera còmoda d’evitar les retirades a Fiat. En lloc d’esperar al processament, utilitzeu el saldo criptogràfic disponible que hauríeu gastat igualment. Tot i això, fer flaixar una targeta “Coinbase” pot ser dolent per a opsec. Si l’utilitzeu, tothom sap que utilitzeu criptomonedes i que heu obtingut beneficis. Per tant, la vostra targeta es converteix en un pot per a pirates informàtics i atacants físics.

Altres serveis

A l’abril de 2018, Coinbase ha introduït el Programa d’empreses. Coinbase Ventures funciona com a fons d’inversió per a empreses criptogràfiques. A través d’ella, diversos productes i serveis reben diners. Alguns noms destacats incloure BlockFi, Messari, Compound i Etherscan. Curiosament, cap equip de desenvolupament de Bitcoin no rep finançament de Coinbase. 

Són altres dos serveis destacats de Coinbase Custòdia i Comerç. Custody ofereix als clients institucionals accés a les funcions d’assegurança i emmagatzematge frigorífic de Coinbase. 

El comerç permet als comerciants i minoristes integrar pagaments criptogràfics. Aquestes empreses poden acceptar pagaments en BTC, ETH, LTC, BCH, USDC i DAI mitjançant terminals de TPV existents. El conjunt d’eines de Coinbase permet una ràpida integració amb PrestaShop, Woo Commerce, Shopify, Magento i Opencart.

Projectes i eines addicionals

Coinbase adquireix freqüentment empreses que proporcionen anàlisi de dades. Però els serveis no sempre són accessibles als usuaris. En canvi, l’empresa els manté per a projectes propis. 

Per exemple, explorador de blocs Blockr.io va formar part del paraigua Coinbase el 2014. Però ara mateix el servei ja no està disponible per al públic.

Compra de Coinbase empresa d’anàlisi de blockchain Neutrino ha generat un resultat similar. Ara només funciona en projectes Coinbase no divulgats.

Al març de 2018, Coinbase també va anunciar el llançament d’un fons índex. Els actius constitutius inclouen totes les criptomonedes que figuren a la borsa de negociació. Coinbase’s Index Fund és una plataforma fàcil per a les institucions. Es vol domesticar la volatilitat del mercat creant una mitjana entre les fluctuacions de preus. Els inversors seran propietaris de més monedes per maximitzar les seves possibilitats de guanyar més dòlars.

En col·laboració amb Circle, Coinbase també ho ha fet llançat l’establecoin USDC. És una eina construïda a la part superior de la cadena de blocs d’Ethereum i que té liquidacions més ràpides que els bancs fiduciaris. El valor es fixa 1: 1 amb el dòlar nord-americà. Els seus casos d’ús inclouen operacions ràpides a través d’intercanvis, programació de pagaments i accés a dApps. 

Comissions i mètodes de pagament admesos

Mètodes de Pagament

Als Estats Units, Coinbase permet els usuaris paguen mitjançant compte bancari, targeta de dèbit i transferència bancària. Tot i això, només l’opció de compte bancari (ACH) permet habilitar totes les operacions. Amb ell, podeu comprar, vendre, ingressar i retirar. La velocitat mitjana per a cada sol·licitud és de 4 a 5 dies laborables.

Les targetes de dèbit funcionen millor per a petites inversions, ja que es processen a l’instant. El seu inconvenient és que només permeten als usuaris comprar criptomonedes, però no vendre ni ingressar.   

Coinbase recomana la transferència bancària per a grans inversions. Tot i que processen més ràpidament que els comptes bancaris (entre 1 i 3 dies laborables), també són limitats. Amb les transferències bancàries només es pot ingressar i retirar. El que significa que les opcions de compra i venda continuen sense estar disponibles. 

Al Regne Unit, les formes de pagament són molt més divers. Per exemple, els britànics es poden retirar a PayPal o a les seves targetes Coinbase. També poden fer transferències bancàries en GBP mitjançant pagaments més ràpids o utilitzar SEPA quan es tracta d’euros. També s’admeten les compres amb targetes de dèbit 3D.

Clients europeus de Coinbase només tenen Hi ha 3 formes de pagament bàsiques disponibles. En primer lloc, hi ha la transferència SEPA. Es processa en 1 a 3 dies laborables i només funciona per a ingressos i retirades.

Els usuaris de Coinbase d’Europa també poden utilitzar una targeta 3D Secure per comprar criptomonedes. Tot i que aquest mètode és instantani, no funcionarà per a retirades, vendes o dipòsits. Això significa que les targetes necessiten altres mètodes de pagament complementaris per a operacions avançades.

Per als dipòsits a Coinbase, els europeus també poden utilitzar Ideal i Sofort. El servei també té una funcionalitat limitada. A més, val a dir que només 41 països europeus poden accedir als serveis de Coinbase. Les característiques també varien d’un estat a l’altre, de manera que sempre consulteu la llista per obtenir actualitzacions.

Per a clients internacionals fora d’aquestes jurisdiccions, Coinbase té polítiques individuals. Trobareu pàgines dedicades a les formes de pagament a Singapur, Austràlia, i més.

Tarifes Coinbase

En comparació amb altres intercanvis de criptomonedes, Coinbase té taxes elevades. Les tres capes de Coinbase (Exchange, Pro, Prime) tenen estructures de tarifes i compromisos diferents.

Coinbase Exchange, general i disponible públicament, té les taxes més altes. Es podria argumentar que l’experiència d’usuari i l’atenció avançada al client tenen un cost. Tot i això, les taxes que oscil·len entre l’1,49% i el 3,99% són superiors a les de Kraken (~ 0,26%) o de Binance (0,5%). Si busqueu un bon negoci sobre el vostre negoci, és millor recórrer a altres borses. Però si voleu utilitzar els serveis de Coinbase per a custòdia i participació, haureu de fer front a les taxes elevades.

En termes generals, les comissions sempre són més altes per a les compres amb targeta de dèbit. Si utilitzeu el vostre compte bancari nord-americà o la cartera Coinbase USD, s’aplicaran els límits de tarifes més petits. 

Coinbase també cobra un 0,5% de diferencial per comprar i vendre criptomonedes. Això vol dir que cada moneda comprada o venuda al preu X té una prima del 0,5% que cobra Coinbase.

A Coinbase Pro, tarifes per a usuaris abast del 0,5% (per a quantitats inferiors a 10.000 dòlars) al 0,04% (per més de 1.000 milions de dòlars). Els costos comercials són definitivament menors, però la interfície no és tan amigable per als novells.

A Coinbase Prime, els honoraris són idèntics amb els de Pro. Tot i això, el públic objectiu és diferent, ja que els clients principals consisteixen en institucions verificades.  

Comissions de retirada

Les retirades són una part essencial de la vostra experiència amb Coinbase. Marquen el moment en què finalment decidiu treure els vostres diners per gestionar-los vosaltres mateixos. 

Els usuaris avançats prenen la custòdia de les criptomonedes a les seves mans. I per als bitcoiners, aquest és un pas important en el camí cap a la sobirania financera. A més, els comerciants voldran retirar els seus beneficis fiduciaris als seus comptes bancaris.

En ambdós casos, el servei depèn de factors externs. Amb els bitcoins, per exemple, pagueu perquè la vostra transacció s’escrigui en un bloc proper. Depenent de la preferència horària, pot costar entre 1 cèntim i diversos dòlars. Si afegiu la vostra transacció al bloc següent sempre costarà més. Però escollir esperar uns dies sempre serà més barat.

En el cas de les retirades bancàries, depèn del sistema financer heretat. Les tarifes solen ser fixes, de manera que la vostra preferència horària no afecta la transferència. Tot i això, no hauríeu d’esperar obtenir l’opció de pagar només 1 cèntim i esperar més temps. Són les institucions les que determinen les vostres tarifes, no hi ha negociació.

Comissions de transacció

Com s’esmenta a les seccions 7 i 8, Coinbase és més costós. Ofereix una gran seguretat i UX, però assegura que en pagueu.

En canvi, Coinmama et permet comprar bitcoins sense comissions. Els usuaris només experimenten un llindar elevat (5%) en les compres amb targetes de crèdit i dèbit. Per tant, si compreu les vostres monedes i les treieu ràpidament a la cartera, Coinmama és millor que Coinbase. Però eviteu utilitzar una targeta de dèbit o de crèdit, Coinbase té tarifes més baixes per a aquestes. 

igualment, Kraken té despeses insignificants (0,26%) per a compres de bitcoins inferiors a 50.000 dòlars. I com més compreu, més baixes seran les vostres tarifes. Pot ser que sigui la millor opció per al comerç, gràcies a la varietat de parells de cripto-fiat disponibles.

Binance té tarifes més baixes que Kraken i Coinbase. També hi ha un incentiu per utilitzar la seva criptomoneda nativa (BNB), ja que obteniu un 25% de descompte. I si remeteu els vostres amics, obtindreu quotes encara més baixes. Binance és la plataforma amb més opcions comercials. Però no es recomana a causa de la seva versió anterior cop de destral i reclamacions de manipulació del mercat. Utilitzeu Binance només per operar si és absolutament necessari.

Països donats suport

Coinbase ofereix assistència a més de 100 països. Tot i això, en la majoria d’ells, els usuaris només poden fer conversions de criptografia a criptografia. A partir de juny de 2020, les compres i els intercanvis fiduciaris només funcionaven a 43 països. La majoria d’ells es troben a Europa i Amèrica del Nord és un segon. Les dades revelen molt sobre els patrons d’adopció de criptomonedes.

Suport de Coinbase a Amèrica del Nord i del Sud

A Amèrica del Nord, Coinbase només us permet convertir, comprar i vendre criptomonedes a 3 països. De nord a sud, són el Canadà, els Estats Units d’Amèrica i Mèxic.

En canvi, els països nord-americans on Coinbase només permet fer operacions de criptografia a cripta són Aruba, Bahames, Barbados, Bermudes, Costa Rica, Curaçao, República Dominicana, El Salvador, Guatemala, Hondures, Jamaica, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Trinitat i Tobago , i les Illes Verges Britàniques.

A Amèrica del Sud, Xile és l’únic país on podeu comprar criptomonedes amb la vostra targeta de crèdit o dèbit. Coinbase només us permet fer operacions de criptografia a criptografia a Argentina, Brasil, Colòmbia, Equador, Paraguai, Perú i Uruguai.

Suport de Coinbase a Europa

Europa és, amb diferència, el continent que rep més suport de Coinbase. Els usuaris poden comprar, vendre i convertir criptomonedes en 38 dels 41 països europeus compatibles. Els únics llocs on els usuaris de Coinbase només poden fer swaps de criptografia a criptografia són Montenegro, Sèrbia i Turquia. 

En cas contrari, Coinbase permet l’accés complet a tots els serveis de criptografia i fiat a Andorra, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar, Grècia, Guernsey, Hongria, Islàndia, Irlanda, Illa de Home, Itàlia, Jersey, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, San Marino, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa i el Regne Unit. 

Suport de Coinbase a Àsia

Hi ha 20 països asiàtics on Coinbase opera, però només Singapur permet la compra fiat mitjançant targeta de dèbit i crèdit. Als 19 països restants, Coinbase només permet conversions de criptografia.

Per ordre alfabètic, els llocs on només es pot fer criptografia a criptografia són: Armènia, Bahrain, Brunei Darussalam, Hong Kong, Índia, Indonèsia, Jordània, Kazakhstan, República de Corea, Kuwait, Kirguizistan, Macau, Maldives, Mongòlia, Nepal, Oman, Filipines, Taiwan i Uzbekistan.

** Suport de Coinbase a Austràlia

De moment, Coinbase només permet als usuaris australians convertir criptos o comprar-los amb targetes de dèbit. A Nova Zelanda, només són possibles les conversions.

** Suport de Coinbase a Àfrica

De moment, Coinbase no té suport fiat a l’Àfrica. Això vol dir que als 13 països amb serveis els usuaris només poden convertir criptos. Per ordre alfabètic, aquests països són Angola, Benín, Botswana, Camerun, Ghana, Kenya, Maurici, Namíbia, Ruanda, Sud-àfrica, Tunísia, Uganda i Zàmbia..

Monedes compatibles

A partir de juny de 2020, Coinbase suports 28 criptomonedes. Tot i que l’intercanvi ha començat com un servei exclusiu de Bitcoin, els plans van canviar el 2016 quan Ethereum va aparèixer a la llista. Des de llavors, Coinbase ha continuat afegint nous “actius criptogràfics”. 

Fins a mitjan 2018, el llistat de Coinbase era un gran problema per a qualsevol actiu. Però després d’afegir ETC (Ethereum Classic), ja no hi havia cap “bomba Coinbase”. Molts projectes van rebre suport ràpidament, de manera que l’exclusivitat de les grans monedes va trigar menys de 2 anys.

En ordre alfabètic, ara Coinbase admet ALGO, ATOM, BAT, BTC, BCH, BSV, CVC, DAI, DASH, DNT, EOS, ETH, ETC, GNT, KNC, LINK, LOOM, LTC, MANA, MKR, OXT, REP , USDC, XLM, XRP, XTZ, ZRC i ZRX.

Tot i així, cal distingir entre les criptomonedes Coinbase i Coinbase Pro. Alguns només apareixen en un dels serveis, mentre que altres tenen funcions limitades. 

Per exemple, BSV només funciona a la plataforma bàsica de Coinbase (no és compatible amb Pro) i els usuaris només el poden enviar. Això significa que la borsa no ven BSV ni permet als usuaris rebre-la a la cartera. Si casualment han recollit el llançament de la forquilla, el tenen a la cartera. Per tant, Coinbase només permetrà als usuaris moure BSV a un altre carteres o intercanvis.

Un altre exemple interessant és Zcash (ZEC), que els usuaris del Regne Unit Coinbase no poden canviar. Hauran de passar a Coinbase Pro per eliminar la restricció.

ZRX, BAT, DASH, EOS, KNC, REP, XTZ i ZRX estan disponibles als EUA, però no a l’estat de Nova York. Això significa que els neoyorquins no podran comprar, vendre, enviar ni rebre aquests criptos a les seves carteres Coinbase.

ALGO, CVC, DNT, GNT, LOOM i MANA són exclusives de Coinbase Pro. No els trobareu a la plataforma normal, de manera que haurà de canviar a l’antiga GDAX per canviar-los. MKR també només està disponible a Coinbase Pro, però no als Estats Units. 

Tot i la seva disponibilitat universal a la plataforma bàsica, DASH no funcionarà a Coinbase Pro UK. A més, USDC stablecoin de Coinbase no és compatible amb Austràlia, Canadà i Singapur.

Límits i liquiditat

Hi ha dos tipus de límits de comptes a Coinbase: els límits de dipòsits i els límits de retirada. Per als primers, els usuaris verificats només poden recarregar els seus comptes amb 25.000 dòlars al dia. El procés de verificació requereix una identificació amb fotografia, un número de telèfon vàlid i alguna informació personal.

Els usuaris nord-americans que vulguin ingressar a Coinbase més de 25.000 dòlars al dia han d’enviar una transferència bancària. En enviar diners des d’un compte bancari personal al compte de Coinbase, aquest límit s’incrementa. 

Els usuaris de Coinbase no verificats tindran límits inferiors i no tindran accés als dipòsits instantanis. Com a intercanvi compatible amb KYC i AML, Coinbase incentiva la verificació dels usuaris. 

La situació es matisa més amb els límits de retirada. Segons el lloc web de Coinbase, no teniu límits quant a la quantitat de criptografia que podeu vendre per fiat a la vostra cartera. Però retirar fiat i criptografia de la cartera Coinbase al vostre compte bancari o cartera personal té límits. A la plataforma bàsica de Coinbase, els límits els estableix el vostre banc. Però a Coinbase Pro, vosaltres no es pot retirar més de 10000 dòlars diaris en criptografia o fiat.

Interfície d’usuari

Tant en dispositius mòbils com d’escriptori, Coinbase té la interfície d’usuari més senzilla. Inclou grans icones de les monedes que utilitzeu, a més de botons “comprar” i “vendre” clarament distingits. Qualsevol que hagi accedit a un compte bancari en línia trobarà intuïtiva la interfície de Coinbase. L’accessibilitat i l’amabilitat es deriven de la semblança amb les aplicacions financeres heretades.

Al costat positiu, Coinbase permet als usuaris enviar-se fàcilment criptomonedes. Els principiants no necessiten aprendre com funcionen les adreces, ja que la ID d’usuari és suficient. 

A més, noves adreces de recepció es generen automàticament per a cada transacció. Això és ideal per a la privadesa de persones externes privades que coneguin la vostra adreça. Vol dir que els vostres assetjadors en línia només veuran una transacció per adreça. I el fet que això passi en segon pla fa que formi part d’una experiència d’usuari fantàstica. Recordeu que Coinbase sempre sabrà qui sou i amb qui feu transaccions. 

Un dels principals inconvenients de la interfície de la cartera Coinbase és la selecció de tarifes. Si voleu allunyar les vostres criptomonedes de Coinbase, pagareu tarifes elevades per defecte. La cartera no us permet establir tarifes personalitzades segons la vostra pròpia estimació de mempool. En el seu lloc, les vostres transaccions sempre seran prioritàries i les pagareu. Coinbase també hauria de plantejar-se ajustar les tarifes amb la preferència horària.

Un altre aspecte negatiu és la manca de control de monedes o UTXO gestió. Quan envieu monedes a la cartera Coinbase, no podeu triar quina UTXO es gasta. Això vol dir que els receptors de transaccions poden utilitzar un explorador de blockchain per veure quantes monedes teniu. És com anar a una botiga i permetre a l’oficina veure tots els diners de la cartera quan realitza un pagament. 

Cartera de privadesa de codi obert Wasabi ha aconseguit solucionar els dos problemes amb una gran interfície d’usuari. Coinbase definitivament pot aprendre d’ells sobre la simplificació de funcions avançades.

Pel que fa a la interfície d’usuari, Coinbase Pro està definitivament en una lliga diferent. L’intercanvi avançat té tot tipus d’indicadors i eines de mercat. A la part dreta, teniu mides comercials en temps real. Al centre teniu un gràfic de preus i un llibre de comandes per a compres i vendes. I a la vostra esquerra teniu tres tipus de comandes. La part inferior de la pantalla us permetrà veure les vostres comandes obertes.

La quantitat d’informació visual que proporciona Coinbase Pro és impressionant. Podeu veure tots els altres negocis en temps real. Això agradarà als comerciants professionals. Però per a un principiant que no està acostumat a negociar, és intimidatori. 

Temps de dipòsit

El temps de dipòsit a Coinbase és una mètrica significativa. Especialment si esteu planejant les vostres compres segons la volatilitat del mercat. Diguem que veieu les notícies sobre el preu de Bitcoin i que voleu comprar ara mateix. Quant de temps trigarà a dipositar el seu fiat? Bé, depèn dels serveis bancaris de la vostra zona. 

Si sou als Estats Units, els dipòsits amb targeta de dèbit són instantanis. Però si ho feu servir transferències bancàries mitjançant el sistema ACH, el vostre dipòsit triga de 3 a 5 dies laborables. El temps d’espera també depèn de l’hora de la setmana, ja que els pagaments d’ACH no es liquiden durant els caps de setmana. Això pot ampliar el temps d’espera de 7 a 10 dies naturals.

Alguns comptes verificats també poden fer-ho compres instantànies. Això significa que els diners s’acrediten als seus comptes de Coinbase abans de la liquidació bancària. Tot i això, l’import hauria de ser inferior a 250000 dòlars per compra.

A Europa, els dipòsits SEPA a Coinbase triguen entre 2-3 dies laborals a completar-se. Però, en el cas de les targetes de dèbit, els dipòsits són instantanis.

El temps de dipòsit és encara menor al Regne Unit. Si utilitzeu un compte bancari en GBP, la liquidació es farà en un dia hàbil.

Els terminis de dipòsit són instantanis a Canadà i Austràlia. Tot i així, val a dir que Coinbase només accepta targetes de dèbit en aquests països.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA

Com de ràpid envia Coinbase les vostres monedes?

L’adquisició de sobirania financera requereix retirar criptomonedes d’intercanvis centralitzats. És un procés mitjançant el qual es renuncia a la custòdia i es compromet a cuidar les seves pròpies monedes. I per a això és important protegir-se amb dispositius d’emmagatzematge en fred adequats.

Llavors, quant triga Coinbase a enviar-vos les monedes a la vostra cartera personal? Bé, depèn de la criptomoneda que envieu i del seu disseny. Per a Bitcoin, pot trigar entre 10 minuts i una hora. Tot depèn de quan es descobreixin nous blocs i de quant pagueu per la taxa. Malauradament, Coinbase no us permet establir tarifes molt baixes.

Ethereum genera un bloc nou cada ~ 15 segons, però la vostra confirmació depèn de la tarifa que pagueu. Però, en general, la vostra retirada hauria de passar en pocs minuts. 

Litecoin extraia blocs nous cada ~ 2,5 minuts, de manera que la vostra transacció s’ha de confirmar ràpidament. I si també utilitzeu una cartera de confirmació 0, el saldo apareixerà immediatament.

Bitcoin Cash hauria de confirmar-se més ràpidament que el Bitcoin real. Els seus grans blocs poques vegades s’omplen a causa de la baixa demanda, de manera que la transferència és ràpida. Algunes carteres també activen la confirmació de 0, de manera que no haureu d’esperar al següent bloc. Tot i això, això costa el cost de la seguretat de les transaccions. És més fàcil i assequible per als atacants duplicar les transaccions sense confirmar.

La transferència de la resta de monedes llistades per Coinbase hauria de ser instantània. Però és important recordar que us convertiu en els vostres propis bancs, de manera que hauríeu de gestionar la vostra pròpia seguretat. La seguretat financera és sobirania, però les carteres de maquinari i Billfodls la maximitzaran.

Com a referència, consulteu els nostres articles sobre la retirada de les vostres criptomonedes Coinbase. Disposem de guies per utilitzar-les a Trezor i un llibre major.

Atenció al client

Hi ha dues maneres principals de contactar amb el servei d’assistència de Coinbase: per telèfon i per correu electrònic. També hi ha una tercera opció per etiquetar el seu compte de Twitter, però és menys probable que obtingueu una resposta. Tampoc no es recomana compartir la informació del vostre compte a una xarxa social.

Mitjançant l’adreça de correu electrònic amb la qual vau crear el vostre Coinbase, podeu fer-ho obriu una entrada. Coinbase us demanarà que trieu una categoria i una subcategoria per al vostre problema. A continuació, es mostrarà tota la informació rellevant. Si encara voleu continuar amb la sol·licitud, desplaceu-vos cap avall fins arribar al formulari d’emplenament. Haureu d’escriure la vostra adreça de correu electrònic, l’assumpte i el missatge que descrigui el problema.

Després de fer clic a “Envia”, la vostra consulta es registrarà. Rebrà una resposta tan aviat com estigui disponible l’atenció al client. Així, el vostre temps d’espera varia segons la disponibilitat i la dificultat. Si el problema implica una simple comprovació dels fets, hauríeu de rebre una resposta ràpida. Però si heu de recuperar el compte de Coinbase d’un membre de la família mort, el procés trigarà una mica.

L’assistència telefònica de Coinbase només és per a comptes compromesos. Per a altres qüestions, es recomana utilitzar els formularis de correu electrònic. Els ciutadans nord-americans i internacionals han de trucar al +1 888 980 7930. Al Regne Unit, el número és el 0808 168 4635. I els europeus haurien de trucar al número irlandès 1800 200 355. 

No hauria de passar molt de temps fins que un operador agafi la trucada i us ajudi amb el vostre compte. Tot i això, tingueu cura, ja que el servei d’assistència de Coinbase mai no us trucarà i us demanarà informació. Les trucades de sortida no formen part de la política de l’empresa.

Opinió pública

L’opinió pública és una part essencial de la reputació d’un intercanvi. I Coinbase és el tipus de negoci de Bitcoin les decisions del qual impacten a l’espai. 

Només cal veure la manera com el CEO i cofundador Brian Armstrong ha passat de “Bitcoin” a “criptografia”. És un exemple que reflecteix com Coinbase ha canviat com a empresa al llarg dels anys.

Política de Coinbase i Bitcoin 

Les decisions de Coinbase durant el debat a escala han marcat un punt d’inflexió. El 2015, ells provat Bitcoin XT i suportat BIP 101 de Gavin Andresen. I durant la major part del 2017 van ser els patrocinadors de l’Acord de Nova York i del SegWit2X defensors.

En poques paraules, Coinbase ha estat al costat de cada proposta per augmentar la mida del bloc de Bitcoin. Com a desenvolupador Eric Voskuil ha observat en aquell moment, aquests plans eren “un atac”. Per obtenir beneficis d’expansió empresarial a curt termini, aquestes empreses haurien compromès la descentralització de Bitcoin. 

Això, al seu torn, hauria donat als grans jugadors més poder per influir en el desenvolupament. I si els usuaris mitjans ja no poden executar nodes complets, són beneficiaris els serveis de custòdia. Per tant, Coinbase va seguir el seu propi interès i va estar a favor d’atacar Bitcoin.

A més, Coinbase ha llistat Bitcoin Cash al desembre de 2017 per remoure encara més l’olla. L’esdeveniment va provocar l’especulació del comerç privilegiat i investigacions internes. I, en conseqüència, el BCH el preu ha augmentat de 1500 a 4300 dòlars en un sol dia. Fins avui, Bitcoin Cash mai no ha arribat a aquest punt de valoració del mercat.

Coinbase ha actuat contra el millor interès de Bitcoin des del 2015. Donaven suport a totes les forquilles que demostraven la promesa i intentaven guanyar més influència. I quan es va tornar en contra dels seus plans, van passar al vessant “cripto” dels assumptes. Tot i això, la comunitat se’n va adonar.

Patents de Coinbase

El 2015, Brian Armstrong ha escrit una publicació al bloc per explicar per què Coinbase omple patents. Segons la seva opinió en aquell moment, va mencionar que les patents quedarien obsoletes en el futur. Tot i això, per raons que va qualificar d’autodefensa, Coinbase sí que va presentar algunes.

Armstrong ha promès en aquell moment que Coinbase obriria les seves patents de codi obert. Igual que Tesla, Google i Twitter, l’intercanvi expressava la intenció de donar suport a la innovació. Però cinc anys després, això no ha passat.

Patents de 2015 de Coinbase incloure una cartera BTC calenta, un intercanvi instantani, un botó basculant i un sistema de transaccions fora de la cadena. El 2018, l’intercanvi ha omplert una patent per a un sistema de pagament segur i xifrat. I a finals del 2019, Coinbase ha enviat una patent per a una eina d’aplicació automàtica de KYC. 

Aquests són només alguns exemples de la cartera de patents de Coinbase. Els membres de la comunitat diran que l’intercanvi s’ha convertit en un enemic de Bitcoin. Intenta monopolitzar el desenvolupament de diversos projectes i posa en perill la privadesa de Bitcoin. Tot i això, Brian Armstrong argumentaria que Coinbase només es protegeix dels trolls patentats. I en defensa del seu punt de vista, Coinbase sí que es va implicar en aquest tipus de plets. 

Eines controvertides de Coinbase

A la secció anterior, s’esmenta la patent de Coinbase per fer KYC automatitzat. Aquesta eina té com a objectiu marcar “mals actors” i associar totes les adreces BTC de l’intercanvi amb una identitat real. En poques paraules, Coinbase intenta trencar la privadesa i l’anonimat de les transaccions. El que és el seu torn, és un atac contra els valors i la filosofia de Bitcoin.

Però aquesta no és ni tan sols l’eina més controvertida. Al febrer de 2019, Coinbase va ser “emocionat”Per donar la benvinguda a Neutrino a la seva“ família ”. L’empresa d’anàlisi de blockchain té un propòsit complementari a la patent KYC … excepte que implica treballar amb membres de la Equip de pirates informàtics empresa de vigilància.

A causa d’aquesta controvertida decisió, els bitcoiners han iniciat el moviment #DeleteCoinbase. Al febrer, Udi Wertheimer ha creat el #DeleteCoinbaseTrustChain per protestar contra Neutrino. I les setmanes següents, molts membres de la comunitat han tancat els seus comptes.  

Coinbase va respondre per fent-ho més difícil per esborrar comptes. En poques paraules, les petites quantitats que no s’han pogut transferir van evitar la supressió del compte. L’intercanvi també va anunciar que acomiadarien tots els antics empleats de l’equip de pirateria. Tot i això, fins avui, la decisió mai no es va confirmar.

Coinbase controla on envieu i des d’on rebeu monedes?

En poques paraules, sí. Coinbase fa esforços addicionals per mantenir el seu estat de panòptic. Intenten que els seus usuaris verificin els seus comptes i després facin un seguiment de cada transacció. Mitjançant eines patentades KYC / AML, totes les adreces generades tenen identitats conegudes. Per tant, és impossible que algú es mantingui en l’anonimat mentre negocia a Coinbase.

Això és terrible per a la fungibilitat monetària i les compres individuals. Si totes les transaccions BTC passessin a Coinbase, seria terrible. L’intercanvi podria decidir on podeu i on no podeu gastar els vostres diners. 

De fet, Coinbase té un registre de seguiment d’usuaris que utilitzen llocs web d’apostes o mercats foscos. Si són atrapats, se’ls amenaça amb el tancament del compte i fins i tot pot ser denunciat a la policia. Per tant, Coinbase és un pitjor depositari que fins i tot el vostre banc.

Seguretat de Coinbase

Coinbase mai va perdre cap criptomoneda en un hack dirigit a l’intercanvi. En canvi, sempre que apareixen informes sobre robatoris, es tracta de comptes individuals. Així, fins aquest moment, Coinbase té un bon historial de custòdia.

Tot i així, no n’hi ha prou amb una bona seguretat. Els usuaris també han de trobar bones maneres d’assegurar les seves pròpies monedes. I n’hi ha un munt Intercanvi de SIM informes de pirateria informàtica que suggereixen que Coinbase pot fer-ho millor. Els usuaris haurien de tenir millors eines d’autenticació que els missatges de text enviats als seus telèfons.

Però els pirates informàtics no són les úniques entitats contra les quals hauríeu de protegir les vostres monedes. Coinbase en si és un vector d’atac, ja que l’intercanvi pot congelar el vostre compte o apoderar-vos de fons. Per tant, sempre heu de prestar atenció a l’acord de l’usuari per evitar incompliments.

Els fons de Coinbase benefici de i l’assegurança FDIC d’Aon. Se us retornaran fins a 250.000 dòlars en cas que passi alguna cosa dolenta. 

Però això encara no vol dir que hagueu de ser temerari amb els vostres diners. Tot i que els bitcoins són escassos, els dòlars nord-americans són altament inflacionistes. I com es va esmentar abans, les companyies d’assegurances faran tot el possible per no pagar. Així que si poden fer que sembli que és culpa vostra, ho faran.

Per tant, els usuaris de Coinbase no haurien de sentir-se segurs només perquè l’intercanvi no estava piratejat. Fets desafortunats pot passar a qualsevol hora. I encara que no ho facin, Coinbase segueix sent un enemic de Bitcoin. Us faran un seguiment, identificaran i emmagatzemaran les vostres transaccions i us explicaran com podeu utilitzar i no els vostres propis diners. 

Per tant, acceptar la custòdia de Coinbase és una forma de renunciar a la vostra llibertat econòmica. I tothom que realitza transaccions amb vosaltres també és objectiu de l’anàlisi de blockchain. En paraules de JFK, no és com Coinbase pot assegurar els seus diners. Pregunteu-vos com podeu assegurar els vostres diners a Coinbase.

Privadesa a Coinbase

La privadesa precedeix la seguretat. Si ningú no sap quants diners té, no hi haurà cap incentiu perquè els delinqüents us apuntin. Però dir que Coinbase és un intercanvi favorable a la privadesa és una exageració gargantua. 

En primer lloc, no podeu utilitzar el vostre propi node i heu de confiar en el seu per validar les transaccions. Això significa que Coinbase sap quines adreces generareu i quantes monedes teniu. I aquestes dades es compartiran amb qualsevol autoritat governamental que ho sol·liciti. Per tant, si s’escapa, hauríeu d’avaluar la vostra seguretat física.

Coinbase també sap amb qui feu transaccions i pot determinar patrons. No teniu privadesa en el seu intercanvi, ja que esteu sota vigilància financera permanent. I si voleu utilitzar el vostre propi node, és millor que traieu les monedes a la vostra cartera. Sempre és aplicable el que diu “no les vostres claus, ni el vostre bitcoins”. Fins i tot si es tracta que tercers controlin el que podeu i el que no podeu fer amb els vostres propis diners. 

En utilitzar la cartera Coinbase, no només arruïneu la vostra pròpia privadesa. Tothom que envia o rep monedes vostres també és objectiu de la “intel·ligència”. Algunes de les mateixes persones que solien ajudar els governs autoritaris a arrestar combatents per la llibertat vetllaran pels vostres registres financers. Si no els agrada el que fas, poden marcar-te i tancar el compte.

Coinbase compleix KYC / AML a tots els nivells. Fer front a l’intercanvi és una manera de cedir la vostra privadesa financera. Alguns poden dir que és un compromís entre la comoditat i la privadesa. I fins i tot argumentaran que és el mateix que en el cas dels comptes bancaris. 

Però el vostre banc no gasta tant temps ni diners per esbrinar com invertiu els vostres fons. Els bancs fins i tot us permeten treure efectiu, que és la forma més directa i privada de fer transaccions. I, la majoria de les vegades, als bancs no els importarà d’on vinguin els vostres diners. Malauradament, Coinbase té cura i manté registres.

Coinbase no us permetrà tractar amb Fiat sense sotmetre’s a KYC / AML. I fins i tot el registre bàsic sense verificar requereix el nom complet, l’adreça de correu electrònic i el número de telèfon. Si voleu comprar monedes amb la vostra targeta o vendre-les per fiat, haureu de presentar un DNI, imatges i altres documents. 

Si comproveu el de Coinbase política de privacitat, notareu que es recopilen moltes dades. La bona notícia és que no es ven informació a tercers sense el vostre consentiment. 

A més, des del gener de 2020, Coinbase disposa d’un tauler de privadesa. Això permet a tots els usuaris comprovar les dades que es recopilen sobre ells. Els clients també poden sol·licitar la modificació o la supressió de les dades. A Europa, els usuaris de Coinbase poden citar el GDPR per això. Als Estats Units, Coinbase compleix la CCPA (California Consumer Privacy Act).

Coinbase és bastant estricte i draconià sobre la recopilació de dades privades.

I al juny del 2020, va sortir a la llum que Coinbase estava intentant fer-ho ven les dades d’anàlisi de blockchain (que també utilitza per controlar els seus propis usuaris) a l’IRS i al DEA. Això va ocórrer al mateix temps que Coinbase va declarar públicament que estaven al costat dels manifestants de #BlackLivesMatter. Francament, ens costa imaginar una institució que hagi fet més mal a la comunitat negra que la DEA.

Estafes habituals de Coinbase que cal evitar

Hi ha dos detalls importants que cal recordar sobre Coinbase. En primer lloc, no regalen criptomonedes gratuïtes en promocions ridícules. Totes les publicacions de Twitter, Facebook, Instagram i YouTube sobre regals són probablement estafes. Sobretot si se us demana que envieu primer algunes de les vostres pròpies monedes per rebre una quantitat superior. Aneu amb compte amb aquests, ja que es tornen força omnipresents durant els mercats de boles.

Després hi ha estafes de pesca. Són habituals en gairebé totes les activitats que impliquen diners i dades. No feu mai clic a enllaços dubtosos, no comproveu els URL i busqueu la icona de bloqueig de xifratge. Els errors tipogràfics solen ser un bon indicador per esbrinar que accediu a una pàgina web falsa. Per tant, preneu precaucions addicionals abans d’introduir la vostra informació d’inici de sessió. I utilitzeu un navegador que autentiqui llocs web reals, com ara Firefox.

Per últim, però no menys important, tingueu en compte els correus electrònics i les trucades telefòniques falses. Coinbase mai es posarà en contacte amb vosaltres per demanar-vos les dades del compte. No verificaran el vostre inici de sessió per correu electrònic o telèfon. I si no esteu segur de la naturalesa d’una consulta, utilitzeu la pàgina de contacte oficial de Coinbase. Ells us respondran i us aclariran.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA

Seguretat

Coinbase i Kraken són els dos únics grans intercanvis que mai van perdre els fons dels seus clients. En canvi, Binance i Coinmama tenen un pitjor historial. Aquests dos últims han perdut dades d’usuari i monedes a causa d’una seguretat defectuosa. 

Per a la custòdia i el comerç intensiu, Kraken i Coinbase són les millors opcions. Però per a compres i retirades econòmiques, Binance i Coinmama poden ser millors.

Amabilitat amb Bitcoin

Una vegada i una altra, Coinbase ha actuat de mala fe en relació amb Bitcoin. El conseller delegat, Brian Armstrong, ha donat suport a totes les forques controvertides. I a l’hora de donar suport a l’escala de Bitcoin, Coinbase n’ha retardat l’escala.

L’únic altre actor dolent aquí és Binance. Després de ser piratejat el maig de 2018, el CEO “CZ” Changpeng Zhao va dir que va considerar retrocedint la cadena Bitcoin. Va ser alhora insensat i egoista pensar que els miners voldrien un bloc reorg. I va demostrar una vegada més que Binance no admet Bitcoin. Primer triguen anys a afegir el suport de SegWit i després volen reorganitzar la cadena de blocs. Per a ells, és un altre símbol.

Històricament parlant, Kraken ha estat molt amable amb Bitcoin. Un mes abans la bifurcació segura SegWit2X, no tenien previst suportar-la. El 31 d’octubre de 2017 ja ho han fet ja afegit Suport de SegWit per al Bitcoin real. Després d’haver estat al mercat des del juliol del 2011, Kraken és amic de Bitcoin.

Coinmama no es va implicar en la política de Bitcoin i encara no té constància en aquest sentit. Tot i això, l’intercanvi amb seu a Israel admet les adreces SegWit (P2SH, que comencen per un 3). La seva neutralitat funciona al seu favor, ja que és menys probable que ataquin Bitcoin.

Per tant, si odieu Coinbase per motius polítics, Kraken és la millor alternativa. 

Assegurança FDIC

Coinbase i Binance EUA són els dos únics intercanvis d’aquesta revisió que ofereixen una assegurança FDIC. En ambdues plataformes, fins a 250.0000 dòlars en criptomonedes queden cobertes per una pòlissa d’assegurança. Tot i això, només s’aplica si es perden fons a causa de circumstàncies que no són culpa vostra. L’assegurança FDIC no cobrirà els vostres mals negocis ni les pèrdues causades per la mala seguretat del compte.

Kraken i Coinmama no estan assegurats per FDIC i no semblen aspirar a aquest estatus.

Disponibilitat a tot el món

Tal com s’explica a la secció 9 d’aquest article, Coinbase només funciona a 43 països. En altres regions, només podeu fer operacions de criptografia a criptografia. Però si voleu gaudir de tots els serveis, heu d’estar a Amèrica del Nord, Europa o Singapur.

En canvi, Kraken funciona globalment i només ho fa 8 excepcions enumerat. Per tant, si no viviu a l’Afganistan, Cuba, Guinea Bissau, Iran, Iraq, Japó, Corea del Nord o Tadjikistan, és bo anar-hi. Tot i això, aquesta política solta significa que Kraken no pot donar servei als residents de l’estat de Nova York i Washington. BitLicense només es dóna als estrictes KYCers.

Binance no és tan amable i té més restriccions. Des d’abril de 2020, pagaments amb targeta de dèbit i crèdit ja no funciona a 21 països més. Tot i això, els usuaris poden negociar fins a 2 BTC / dia sense KYC si no utilitzen cap moneda fiduciària. Això significa que qualsevol persona del món pot utilitzar un fitxer VPN i el comerç de bitcoins.

La disponibilitat de Coinmama és molt similar a la de Kraken. L’intercanvi està disponible a centenars de països i inclou nivells de verificació. En funció de quant comercieu, heu de proporcionar més dades. Això és més privat que Coinbase i ofereix més cobertura.

Llistats de criptomonedes

A partir de juny de 2020, Coinbase admet 28 criptomonedes. En canvi, Coinmama només enumera 10. Kraken, en canvi, llista 34 monedes i més de 51 parells de criptografia a criptografia. I en el cas de Binance, parlem de centenars de monedes i parells.

Per comprar BTC i transferir-lo a la cartera HODL, Coinmama podria ser el millor. És senzill, té el mínim d’altcoins i permet nivells de KYC graduals. 

Però si voleu comerciar, és probable que Kraken sigui el millor lloc. Fa temps que existeix, té una bona reputació i una gran seguretat. És clar, Binance té l’assegurança FDIC als EUA. Però encara tenen molt més per demostrar al departament d’honestedat.

Expansió planificada de Coinbase

Coinbase continua expandint-se a tot el món per atendre un nombre creixent de clients. Així, en el futur hauríem d’escoltar més coses sobre l’obertura de noves oficines a diverses parts del món. I per atendre més persones, els nous mètodes de pagament també haurien de rebre assistència.

A més, des que es va convertir en un negoci de la “indústria blockchain”, Coinbase ha escoltat noves monedes. En els darrers dos anys s’han afegit desenes de criptomonedes i no hem d’esperar que s’aturin. També haurien d’aparèixer nous parells comercials a la cartera.

Sembla que Coinbase també gaudeix comprant i incorporant empreses. I, com a part de l’expansió de l’empresa, s’afegiran més serveis. De la mateixa manera, l’intercanvi probablement presentarà més patents. 

Tot i això, el pla més ambiciós de Coinbase és crear una intermediació criptogràfica. L’emissió de valors figura als llibres des del 2018, però encara no s’ha materialitzat. En el futur, Coinbase podria convertir-se en el NYSE o NASDAQ de les criptomonedes.

L’expansió planificada més conflictiva fins ara és l’intent anteriorment esmentat de Coinase d’oferir els seus serveis d’anàlisi de cadenes al DEA i l’IRS.

Per què encara trieu Coinbase

En comparació amb tots els altres, Coinbase té la millor experiència d’usuari. Qualsevol persona que hagi utilitzat algun servei financer en línia sabrà utilitzar Coinbase. Per tant, a l’hora d’incorporar-se als novells, és immillorable.

A més, Coinbase té una cartera robusta, intuïtiva i popular. És la cartera d’intercanvi amb el millor registre de seguretat. Per tant, si voleu tenir un guardià dels vostres fons personals o servei comercial, Coinbase és el més segur.

I parlant de serveis comercials, Coinbase Commerce és només el segon a BTCPayServer. Proporciona una de les formes més senzilles d’acceptar BTC, ETH, LTC, BCH i stablecoins. Si teniu un negoci i necessiteu una conversió criptogràfica a fiat, no teniu gaire opció.

Tot i que Binance també té l’assegurança FDIC als Estats Units, no existeix des de fa prou temps per guanyar-se la bona reputació. En canvi, Coinbase existeix des del 2012 i funcionava com un primer intercanvi als Estats Units. Per tant, és millor que Binance per a empreses i gestors de fons. 

Conclusió

Coinbase és inigualable pel que fa a la seva combinació de facilitat d’ús i seguretat. L’intercanvi també ofereix una àmplia gamma de serveis que s’estenen més enllà de la custòdia. I això forma part del problema: a mesura que Coinbase creix, es torna menys ètic. La relació amb Bitcoin i els seus valors tampoc no millora molt en el temps.

Coinbase ha estat hostil a la descentralització i la privadesa de Bitcoin des de 2015, com a mínim, de manera que aquest motiu ideològic pot ser suficient per fer que molts usuaris ho evitin. Les pràctiques comercials ombrívoles, les fitxes inesperades i els preus ràpids no ajuden tampoc.

Tot i això, per fer front a les finances tradicionals i la criptografia, Coinbase és excel·lent. Van emetre una targeta de dèbit i ofereixen serveis comercials excel·lents. Van crear un mostrador de negociació OTC i van oferir incentius addicionals als inversors institucionals. I també financen alguns dels seus propis projectes i adquireixen empreses senceres.

A partir de juny de 2020, Coinbase és un impressionant gegant. Però totes les seves funcions tenen un gran cost. En primer lloc, Coinbase destrueix la privadesa i la fungibilitat de Bitcoin amb la vigilància. En segon lloc, les taxes són algunes de les més altes de l’espai. I, en tercer lloc, no es pot escapar del marc KYC / AML.

Per a principiants, gestors de fons i comerciants, Coinbase és fantàstic. Però per als bitcoiners i els comerciants, hi ha millors intercanvis. I sempre tingueu en compte que l’immaculat registre de seguretat d’avui quedarà oblidat per sempre després d’un incompliment important. No les vostres claus, ni les vostres monedes.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA

Valoració: 6,5

Veredicte final

La nostra valoració

6.5

Visiteu el lloc

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me