Coinbase contra Bitstamp | Comparació de Crypto Exchange el 2020

Coinbase i Bitstamp són dos intercanvis criptogràfics coneguts a la comunitat criptogràfica per la seva excel·lent reputació i serveis comercials. Tant Bitstamp com Coinbase han estat al mercat d’intercanvi criptogràfic durant més de 7 anys, convertint els seus equips en alguns dels més experimentats que hi ha.

Al nostre article, compararem paral·lelament les funcions de cada intercanvi per ajudar-vos a triar l’adequada per a vosaltres.

Quant a Coinbase

Coinbase

Coinbase es va establir per primera vegada el 2012 a San Francisco, Califòrnia, per part de Brian Armstrong i Fred Ehrsam.

Coinbase es considera una de les plataformes més fiables i segures per al comerç criptogràfic. L’intercanvi té una BitLicense, cosa que significa que és un dels pocs intercanvis de criptografia autoritzats a operar legalment a Nova York.

La companyia es va associar amb marques de primer nivell, com Dell, Expedia, Time Inc. i altres, per facilitar els pagaments de Bitcoin.

La plataforma és un broker que permet als usuaris comprar i vendre criptos a un preu fix basat en el mercat actual. Això significa que no s’ha d’esperar perquè les comandes es facin coincidir, ja que les transaccions són ràpides i senzilles.

Quant a Bitstamp

Bitstamp

Fundada pels eslovens Nejc Kodric i Damijan Merlak el 2011, Bitstamp és una borsa que va ser creada per ser tan segura i fiable com un servei bancari..

Els fundadors van complir l’intercanvi amb moltes normes i regulacions per tal de mantenir la seguretat dels fons dels clients.

Igual que a la seva Eslovènia natal, no hi havia cap marc regulador de la criptografia, l’intercanvi es va traslladar a Londres i es va instal·lar a Luxemburg, un país amb regulacions adequades en matèria de criptografia..

El 2016, Bitstamp es va convertir en el primer intercanvi de criptografia completament certificat, ja que va rebre la seva llicència a Luxemburg.

Coinbase vs Bitstamp: monedes disponibles

Coinbase admet una gran varietat de criptomonedes: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Token Basic Attention, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, Link, Atom, Kyber Network i Zcash.

Bitstamp permet als usuaris negociar amb dues monedes fiduciàries: dòlars nord-americans (USD) i euros (EUR). També es poden fer dipòsits de lliures britàniques i francs suïssos, però es convertiran en dòlars o euros abans de negociar.

En termes de criptografia, Bitstamp és més limitat en la seva llista, només té 5 criptos: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) i Ripple (XRP).

Coinbase vs Bitstamp: països disponibles

Coinbase dóna suport a 77 països d’Àfrica, Europa, Austràlia, Amèrica del Sud, Amèrica del Nord i Sud-àfrica.

A causa de la seva llicència a Luxemburg, Bitstamp està disponible als 27 països de la Unió Europea. Aquest any, Bitstamp també va obtenir la seva llicència del Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York, cosa que significa que pot operar legalment als Estats Units. També s’activa en altres 49 països fora de la UE, inclosos Austràlia, Brasil, Xina, Sud-àfrica i Corea del Sud.

Coinbase vs Bitstamp: interfície i experiència d’usuari

Coinbase és sovint conegut com el millor plataforma per als comerciants novells. Això es deu al fet que es va crear tenint en compte la simplicitat i la facilitat d’ús, amb l’objectiu de replicar la funcionalitat de PayPal.

Tot i que Bitstamp té un disseny d’interfícies estètiques i menys funcions comercials, el disseny és una mica confús, especialment per a principiants. La majoria dels comerciants nous es queixen que la pàgina Tradeview de Bitstamp té massa funcions complicades.

Bitstamp

Tot i que ambdues plataformes admeten serveis d’intercanvi de dòlars Bitcoin / EUA, funcionen de manera diferent. Coinbase és un intercanvi de corredors, el que significa que els usuaris compren i venen Bitcoins directament de la companyia per moneda fiduciària. Els compradors i els venedors no operen entre ells, sinó que van a la pàgina “comprar / vendre” per introduir les seves comandes i operar amb els preus establerts per Coinbase.

Com que els usuaris operen directament amb Coinbase, no hi ha temps d’espera perquè es facin coincidir les comandes i la conversió es produeix ràpidament després de la comanda..

Bitstamp és una plataforma d’intercanvi on els usuaris compren i venen entre ells als preus més convenients disponibles al sistema. L’avantatge aquí és que els comerciants poden buscar els preus que els resultin més avantatjosos i fer operacions rendibles.

Si voleu fer conversions de criptografia ràpides sense complicacions, Coinbase és la millor alternativa per a vosaltres.

Coinbase vs Bitstamp: aplicacions per a mòbils

Bitstamp inclou aplicacions per a mòbils tant per a usuaris d’IOS com d’Android, però hi ha hagut algunes queixes sobre la manca de funcions i latència a l’hora d’actualitzar.

Coinbase també té aplicacions per a sistemes operatius iOS i Android. Les aplicacions mòbils Coinbase tenen millors qualificacions que les de Bitstamp, i els usuaris elogien la seva fiabilitat i facilitat d’ús.

Coinbase vs Bitstamp: ingressos i retirades

Bitstamp admet dipòsits i retirades a través de fiat i cryptos, SEPA i cablejat internacional, així com la compra de targetes de crèdit.

Els usuaris de Coinbase poden fer pagaments amb diverses opcions:

  • Transferència bancària (així com ACH als EUA i SEPA a la UE);
  • Targetes de crèdit;
  • Targetes de dèbit;
  • PayPal (només retirada);
  • Criptos llistats;
  • CAD, EUR, GBP, SGD, & USD.

Coinbase contra Bitstamp: tarifes

Com la majoria de les borses, els honoraris són diferents en funció del país, del mètode de pagament, de la moneda i del volum de negociació de l’usuari.

Coinbase cobra les seves comissions de negociació en funció de la següent estructura:

  • 10 $ o menys: quota de 0,99 $;
  • De 10 a 25 dòlars: 1,49 dòlars;
  • De 25 a 50 dòlars: tarifa de 1,99 dòlars;
  • De 50 a 200 dòlars: tarifa de 2,99 dòlars.

Les compres amb targeta de crèdit o dèbit comporten una comissió del 3,99% a Coinbase.

Compra / venda estàndard Compra instantània (només amb targeta de dèbit) Transferències bancàries (SEPA) – entrada / sortida * Pagaments més ràpids
1,49% 3,99% Gratuït / 0,15 € Gratuït
Mètode de pagament per a la venda / mètode de pagament Taxa de conversió efectiva (després de la renúncia)
Compte bancari dels EUA 1,49%
Cartera USD Coinbase 1,49%
Targeta de dèbit 3,99% ***
Mètode de dipòsit en USD Quota
Transferència ACH Gratuït
Transferència bancària 10 $ (25 $ de sortida)

Bitstamp aplica les seves comissions al volum de negociació d’un període de 30 dies, amb un 0,50% aplicat a operacions inferiors a 10.000 dòlars i un 0,25% a operacions de més de 20.000 dòlars. Les retirades SEPA tenen un càrrec de 3 EUR i les compres amb targeta de crèdit un 5%.

Els dipòsits bancaris internacionals tenen una comissió del 0,05% (comissió mínima = 7,5 USD / EUR, comissió màxima = 300 USD / EUR) i una comissió de retirada del 0,1% (comissió mínima = 25 USD / EUR). El vostre banc pot cobrar comissions addicionals.

Tipus de servei SEPA Cable internacional
Devolució de la transferència 0,25%

(tarifa mínima = 25 EUR)

0,25%

(tarifa mínima = 25 EUR)

Rastreja la transferència 30 EUR 35 USD
Esmenes de transferència 30 EUR 35 USD
Despeses administratives 50 EUR 50 USD
Record de transferència 30 EUR 35 USD
Rebut de la transferència 30 EUR 35 USD
Transferències recuperades Es carrega com un dipòsit bancari normal Es carrega com un dipòsit bancari normal
Tipus de transacció Quota
Dipòsit 0,05%

(tarifa mínima = 7,5 USD / EUR, tarifa màxima = 300 USD / EUR)

Retirada 0,1% (comissió mínima = 25 USD / EUR. El vostre banc pot cobrar comissions addicionals

Els dipòsits criptogràfics de les dues borses són gratuïts.

Coinbase vs Bitstamp: seguretat

Coinbase i Bitstamp tenen una alta classificació pel que fa a les seves implementacions de seguretat.

Tots dos intercanvis apliquen mesures de seguretat fortes i emmagatzemen la majoria dels seus fons de criptomoneda en carteres fredes per protegir els seus fons dels intents de pirateria. Prop del 98% dels fons de Coinbase s’emmagatzemen en carteres fredes, mentre que el 2% restant està assegurat per un sindicat de Lloyd’s de Londres. Els fons en USD dels clients amb seu als Estats Units tenen una assegurança FDIC per a pèrdues de fins a 250.000 dòlars.

Bitstamp també manté la majoria dels seus recursos digitals a l’emmagatzematge en fred.

Fins ara, Coinbase mai no ha estat piratejat, però els usuaris han perdut fons a causa d’estafes de pesca o d’incidents en què es van robar les contrasenyes dels seus comptes..

Bitstamp va ser piratejat el gener del 2015 i va perdre 19.000 BTC, que eren al voltant de 5,1 milions en aquell moment. Tot i que l’incompliment va afectar la reputació de Bitstamp, la companyia va treballar molt per fer complir mecanismes de seguretat més forts i va retornar als seus clients els seus fons perduts. Bitstamp ha experimentat problemes importants de seguretat des de llavors.

Els fons de Bitstamp han estat auditats per comptables Ernst i Young. La plataforma es va provar per veure si feia servir i emmagatzemava correctament els diners dels seus clients i va passar l’auditoria amb força.

Les dues plataformes requereixen que els usuaris tinguin activada l’autenticació de dos factors als seus comptes.

Coinbase té una bona trajectòria pel que fa a seguretat, però al febrer de 2018 va causar preocupacions ja que va subministrar a l’IRS les dades de 13.000 usuaris..

Coinbase i Bitstamp tenen llicència legal per operar als Estats Units i Europa.

Coinbase vs Bitstamp: atenció al client

S’ha informat que Coinbase ofereix un servei al client excel·lent en comparació amb la majoria dels intercanvis criptogràfics. Es pot contactar amb l’equip d’atenció al client de Coinbase per correu electrònic i recentment han afegit l’atenció telefònica al client, cosa que suposa un gran avantatge per a un intercanvi de criptografia, ja que no molts ofereixen aquesta opció. S’ha informat que el temps de resposta dels bitllets d’assistència oscil·la entre les 24 i les 48 hores.

Bitstamp també ha estat qualificat per proporcionar un servei d’atenció al client decent. Es pot accedir a l’intercanvi mitjançant correu electrònic o trucant a l’oficina més propera per a situacions d’emergència.

Bitstamp també inclou una secció de preguntes freqüents al seu lloc web, que detalla com es pot utilitzar la plataforma. Recomanem que els principiants analitzin aquesta secció per entendre millor la interfície i TradingView.

La majoria de les queixes de Bitstamp són contestades directament pel seu equip d’assistència i solen estar relacionades amb el tancament de comptes després d’haver ingressat quantitats anormalment grans per a aquests usuaris..

Coinbase vs Bitstamp: Opinió pública

Es considera que Coinbase és un dels més segurs i fiables de la indústria criptogràfica. Aquesta plataforma es classifica constantment entre els primers o dos primers intercanvis amb més confiança a les cerques de Google i, sovint, es recomana com el millor intermediari de criptografia per a usuaris amb seu a Estats Units..

Bitstamp també ha guanyat una forta reputació en els darrers anys i s’ha guanyat el respecte de la comunitat gràcies als seus esforços per oferir la millor seguretat i compliment. Es considera que l’intercanvi és una de les principals plataformes de comerç criptogràfic per a usuaris amb seu a la UE.

Coinbase vs Bitstamp: veredicte

Coinbase i Bitstamp són intercanvis líders en la indústria criptogràfica.

Coinbase seria una opció més adequada per a aquells que vulguin convertir USD, ja que es troba als Estats Units. Tot i que els usuaris de la UE que vulguin finançar els seus comptes amb euros mitjançant la transferència SEPA haurien d’optar per Bitstamp.

Al debat Coinbase vs Bitstamp no hi ha un guanyador clar; tot es redueix a la vostra elecció de fiat, criptografia, ubicació i pressupost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me