Bossa Faraday

Bossa Faraday Paquet de bosses Faraday

 • Bloqueja tot el senyal de ràdio
 • Atura tot el seguiment
 • Evita el robatori de cotxes sense clau
 • Desapareix la targeta Thwarts

Compra ara Compra ara

Capítol 1:

Esteu aquí per una de les dues raons. O us pregunteu què és una bossa Faraday o voleu saber per què n’haureu de comprar una. I obtindreu les millors respostes a tots dos.

Afegint-ne un a la vostra formació de seguretat cibernètica les eines poden ser molt potents, però només si sabeu utilitzar-les.


Des d’una perspectiva tècnica, són recintes alimentats amb làmina de coure que bloquegen tots els senyals de ràdio.

Camp magnètic i línies de camp magnètic

Des d’un punt de vista pràctic, les bosses Faraday tenen el paper d’un “mode avió” més segur per al vostre telèfon o una caixa forta per a la vostra targeta de crèdit sense contacte.

Caixa forta d'acer amb pany combinat

El que és més fascinant de les bosses Faraday és que són capaços d’aportar un aïllament militar en un format de forma petit i portàtil..

Expliquen una història actual de David derrotant Goliat, ja que es poden derrotar equips de vigilància per valor de milions de dòlars cada vegada que poseu els vostres dispositius electrònics dins d’aquestes gruixudes capes de coure i plàstic..

Bossa Faraday contra vigilància

Història de la gàbia de Faraday

La gàbia de Faraday va ser conceptualitzada per primera vegada per Michael Faraday el 1836 i observat prèviament en els experiments documentats per Benjamin Franklyn i Jean-Antoine Nollet un segle abans.

Des del seu descobriment, les gàbies de Faraday s’han utilitzat en diversos llocs, des de laboratoris de química on es requereixen mesures sensibles i precises, fins a centres informàtics militars nord-americans i de l’OTAN, on s’ha de bloquejar qualsevol emissió de ràdio no desitjada per qüestions de seguretat i precisió de l’equip..

La popularitat d’aquests escuts EM (electromagnètics) i RF (freqüència de ràdio) és tan gran que van generar el meme d’internet “làmina de llauna”.

Els portadors de barrets de llauna s’alegren de les bosses Faraday

Fins i tot es pot veure com tenen un paper important en el desenvolupament argumental de la precuela de “Breaking Bad” Better Call Saul.

El germà gran de Saul Goodman, Chuck McFill, pateix una afecció poc freqüent que el fa vulnerable a les ones de ràdio, de manera que cobreix la seva casa amb paper de llauna i evita utilitzar qualsevol dispositiu electrònic.

Ona de so digital fosca sobre fons blau

Saul queda sorprès al veure al seu germà, Chuck, arrebossar la casa amb fulla de llauna per repel·lir les ones electromagnètiques.

Per a aquest propòsit a petita escala, no haureu de protegir tota l’habitació, l’edifici o l’entorn per aïllar dispositius individuals: n’hi ha prou amb comprar una bossa Faraday assequible o construir la vostra pròpia alternant capes de plàstic i alumini..

Capítol 2:

Les bosses Faraday són accessoris petits, portàtils i assequibles que bloquegen els camps electromagnètics. Són versions més pràctiques de la poderosa gàbia de Faraday.

Bossa Faraday gran

Una bossa Faraday és un tipus de gàbia Faraday.

Protegeix l’electrònica de ser danyada per interferències de radiofreqüència (RFI) o d’un pols electromagnètic (EMP) en no permetre que les ones de pols de radiofreqüència o electromagnètiques passin pel material.

Passa per molts noms, com ara bossa RFID, bossa de bloqueig RFID o bossa EMP.

Com funciona una bossa Faraday?

Crea un espai completament tancat envoltat d’una malla de materials conductors.

Quan un camp elèctric a l’exterior de la gàbia de Faraday interactua amb el material, fa que les càrregues de l’espai protegit es distribueixin de manera que es cancel·lin els efectes.

També funciona per protegir-se contra interferències de radiofreqüència.

Bola elèctrica realista o esfera de plasma abstracte

D’aquesta manera, els pirates informàtics, lladres o agències governamentals que intentin rastrejar el vostre telèfon o qualsevol altre dispositiu no podran accedir-hi a causa de la capa exterior de la bossa Faraday.

Un avantatge addicional: les bosses Faraday també poden protegir altres dades i béns!

Què fa una bossa Faraday?

En poques paraules, bloquegen tots els senyals de ràdio que van des de Wi-Fi i bluetooth fins a RFID (que fan servir les targetes de crèdit i les claus del cotxe) i el GPS..

Sempre que es vulgui prevenir atacs no desitjats als vostres dispositius electrònics, és una bona idea col·locar-los en una gàbia de Faraday.

Caixa forta amb diners i targeta de crèdit

Però quan us trobeu en una situació en què necessiteu utilitzar els vostres dispositius en qualsevol lloc mentre utilitzeu la màxima seguretat, les bosses Faraday faran la feina.

Els pirates informàtics competents podran fer semblar que tot està desactivat mentre exploten qualsevol tipus de dades. Com va explicar durant la seva notícia el denunciant de la NSA Edward Snowden entrevista amb Joe Rogan, els dispositius electrònics no estan realment apagats fins que no els traieu la bateria.

Edward Snowden era un denunciant de la NSA que va fugir a Rússia el 2011 després de filtrar milers de documents classificats a un grapat de periodistes.

Borsa Edward Snowden Faraday

En una època en què la majoria de telèfons, tauletes, aparells GPS, rellotges intel·ligents i comandaments a distància inclouen bateries inamovibles, el fet de poder tenir un interruptor físic d’apagat és una benedicció..

I tenir una bossa Faraday per bloquejar completament tots els senyals és precisament aquest botó d’aturada.

El millor tipus de seguretat és el que permet prevenir atacs disminuint la superfície d’atac.

Eviteu atacs malèvols fins i tot abans que puguin passar.

D’aquesta manera, podeu deixar de preocupar-vos pels pirates informàtics secrets per sempre i permetre que el vostre telèfon, les claus del vostre cotxe, Bitcoin carteres de maquinari, i targetes de crèdit RFID per descansar en un entorn segur mentre no les feu servir.

Són efectives les bosses Faraday?

Els químics que han de fer mesures precises en els seus experiments de laboratori també utilitzen gàbies Faraday, de manera que cap radiació externa pot influir en els resultats.

Gàbies Faraday casolanes

Per contra, les bosses Faraday són les versions petites i portàtils de les gàbies Faraday.

A diferència de les configuracions elaborades que aïllen tota una habitació o edifici, les bosses Faraday s’adapten a la butxaca i proporcionen el mateix tipus de seguretat per als dispositius electrònics que s’adapten a l’interior..

Es manté l’estàndard de qualitat de construcció, de manera que el gruix de les capes de coure i plàstic entrellaçades garanteix els mateixos efectes de bloqueig del senyal.

Concepte de garantia de qualitat i control de qualitat

En poques paraules, les bosses Faraday us ofereixen l’avantatge de tenir la protecció que tenen els agents de l’OTAN, però en un format de forma lleuger i portàtil.

El fet de poder portar aquesta seguretat a qualsevol lloc sense aixecar sospites és un altre avantatge.

La gent que us envolta pensarà que porteu una cartera de niló barata o algun tipus de bossa comuna.

La combinació fàcil facilita la vostra privadesa i no exposar els vostres dispositius a pirates informàtics és una pràctica de seguretat excel·lent.

Targeta de plàstic a la cartera

Per tant, les bosses Faraday són eficaços tant com a unitats de repel·liment de senyals de ràdio que eliminen els avantatges de bluetooth, RFID, GPS i Wi-Fi, sinó també com a elements bàsics que protegeixen els vostres dispositius electrònics sense que mai sospiteu ningú.

Al podcast Let’s Talk Bitcoin, Andreas Antonopoulos va afirmar que guardava les carteres de maquinari en una bossa de faraday. A més, @patrickwagner, a seguretat digital expert, diu a una bossa de Faraday “imprescindible”. L’amenaça d’una tempesta solar o explosió d’EMP per a la nostra societat es presenta com un dels majors perills per a la seguretat en qualsevol país modern. Si digitalitzem el nostre sistema monetari en qualsevol moment del futur previsible, és hora de prendre les mesures de seguretat adequades per fer-ho protegir els nostres actius avui.

Capítol 3:

Robatori de cotxes és una cosa que s’ha observat des de la invenció de l’automòbil. En els temps en què els cotxes tenien panys de les portes i enceses amb clau mecànica, la gent trobava maneres de triar el pany i connectar el cotxe.

Amb l’avenç tecnològic, es van introduir panys electrònics i ara els cotxes tenen un ordinador central que es bloqueja amb una clau electrònica.

Primer pla d’un home vestit que es tanca el cotxe.

Aquesta és una de les millors maneres d’evitar que els lladres us robin el cotxe. Tanmateix, com passa amb totes les tecnologies, els lladres han trobat una manera d’evitar aquesta mesura de seguretat i han començat a utilitzar dispositius anomenats captadors de codi per realitzar el que s’anomena SERA (o ‘Signal Extender Relay Attack’)..

Els atacs SERA s’han tornat més habituals cada dia i els casos de robatori han augmentat considerablement. La gent sol quedar perplexa amb la qüestió de com evitar el robatori de cotxes sense clau?

Per què augmenten els robatoris de cotxes??

Els departaments de policia de tot el món veuen un augment enorme del robatori de cotxes en els darrers anys.

Hacking de sistemes interiors de cotxes

Aquests robatoris han deixat desconcertats els departaments de policia perquè la majoria d’aquests cotxes estaven tancats amb un sistema de bloqueig electrònic que és un dels més segurs. sistemes de seguretat automàtica disponible.

Després d’investigar-lo, trobareu molts vídeos que mostren lladres que utilitzen un dispositiu per obrir el pany del cotxe i robar-lo sense manipular directament el vehicle. Quin és, doncs, aquest dispositiu que s’utilitza per robar aquests cotxes??

Els lladres s’han convertit en experts en tecnologia i han començat a utilitzar aquest dispositiu per captar la freqüència de ràdio del porta-claus, clonar-lo i, a continuació, utilitzar el senyal duplicat acabat de fer per obrir la porta dels cotxes i sortir-ne.

Els clauers moderns del cotxe funcionen amb l’ajut de senyals electromagnètics. Quan la clau del cotxe és a prop del cotxe, hi ha una freqüència de ràdio entre el cotxe i el porta-claus.

L’home de l’abric va enviar el clauer al cotxe per desbloquejar els dorrs

Quan l’usuari prem el botó de desbloqueig del comandament a distància, les portes s’obren des que el cotxe veu el senyal. L’única manera d’aturar aquest robatori és mitjançant l’ús d’una bossa de bloqueig RFID, també anomenada bossa Faraday.

Què és un assassí de senyal Faraday Bag?

La bossa Faraday Signal Killer està dissenyada sobre la base de la gàbia Faraday.

Línia de connexió en concepte de telecomunicacions de xarxes de fibra òptica

La gàbia està formada per conductors que no deixen entrar cap altre senyal o ona elèctrica. Aquest principi també s’utilitza en la construcció d’avions; els avions estan dissenyats de manera que, si són llampats, la força elèctrica no pot entrar a l’interior de l’avió.

Per tant, a tot allò que es guarda dins de la bossa no es pot accedir mitjançant ones elèctriques o magnètiques externes i viceversa.

Com funcionen les bosses Faraday?

Les bosses Faraday han estat utilitzades pels militars i la policia durant segles per protegir proves tecnològiques com telèfons, ordinadors portàtils, rellotges intel·ligents o qualsevol altre maquinari que conté dades digitals importants..

Aquesta tecnologia la fa servir ara el públic, ja que els robatoris de dades i cotxes augmenten considerablement.

Prevenir el robatori de cotxes sense clau amb una bossa Faraday

Ara la pregunta és: com podeu evitar que us robin el cotxe amb la bossa Faraday??

Amb una Bossa Billfodl Faraday, els senyals de les claus del cotxe quedaran bloquejats, de manera que la freqüència de ràdio de les claus del cotxe mai no arribarà al dispositiu del lladre. Això estalviarà el robatori del vostre cotxe.

Simplement prengueu l’hàbit de deixar caure les claus a la bossa quan entreu a la porta. Aleshores ja no us haureu de preocupar que us robin el cotxe a mitja nit.

Bossa Billfodl Faraday

Una bossa Faraday pot ser una bona manera d’afegir protecció addicional als vostres dispositius electrònics.

Pocs articles són tan efectius per a tan pocs diners com una bossa de Faraday, i tots n’hauríem d’utilitzar.

Si teniu cap pregunta, el nostre equip d’experts aquí Billfodl són aquí per respondre-les!

Capítol 4:

Les amenaces que protegeix una bossa de Faraday poden ser naturals o artificials.

De què us pot protegir una bossa Faraday??

Un exemple d’amenaça natural és la tempesta solar. Ho creguis o no, les tempestes solars que provenen del sol tenen el potencial d’esborrar les xarxes elèctriques i l’electrònica aquí a la terra. Una d’aquestes tempestes es coneix com l’esdeveniment Carrington i es va produir el 1859. En aquell moment, la humanitat no tenia gaire el nivell de dependència de l’electrònica que fem avui. Tot i això, en aquella època, els sistemes telegràfics a Europa i Amèrica del Nord van deixar de funcionar, l’equip va provocar xocs i va provocar xocs als operadors i fins i tot va iniciar incendis..

Vista de l'espai sobre la superfície brillant del sol amb bengales solars

Si avui es produeixi una tempesta solar d’aquesta magnitud, danyaria i pertorbaria àmpliament l’electrònica, com ara cotxes, ordinadors i xarxes elèctriques. Fins i tot es poden veure afectats elements més petits, com ara una unitat USB comuna. Aquesta tempesta solar es va produir el 2012 d’una magnitud similar, però no va tocar la terra (va perdre només 9 dies).

El 1989, una altra tempesta solar va colpejar la Terra i els canadencs se’n van endur el pes, tot i que no va ser de la mateixa magnitud que l’esdeveniment Carrington. Tot i això, les xarxes elèctriques es van desconnectar i uns 6 milions de canadencs es van quedar sense electricitat, alguns durant hores i altres durant dies.

Es preveu que les amenaces provocades per l’home es produeixin en forma de bombes nuclears o EMP. Les explosions nuclears envien ones de xoc electromagnètiques que podrien acabar amb l’electrònica i les xarxes elèctriques, igual que les tempestes solars. Una bomba artificial que emet ones de xoc electromagnètiques fins i tot podria ser detonada a certa distància per sobre d’un objectiu per ser efectiva. Aquest tema es va plantejar fins i tot entre els candidats a la presidència del GOP durant la cursa electoral del 2016.

Explosió de bomba nuclear sobre la ciutat

El fet és que, malgrat la possible amenaça per a l’electrònica, les persones i les nacions no estan preparades per defensar la tecnologia de la qual cada cop fem més confiança.

Què he de guardar en una bossa Faraday?

No hi ha una resposta finita a aquesta pregunta.

En definitiva, es tracta de qualsevol element que es pugui piratejar remotament i que preferiu que no ho sigui.

Llista d'articles per a la bossa Faraday

A la llista següent es mostren els articles comuns que es poden guardar a la bossa de Faraday.

 • telèfons mòbils
 • ordinadors portàtils
 • Carteres de maquinari Bitcoin
 • comandaments a distància de claus de cotxe
 • targetes de crèdit
 • passaports
 • rellotges intel·ligents
 • comprimits
 • targetes d’accés a la construcció

La policia de Cheshire al Regne Unit recomana als conductors que en conservin claus del cotxe en una bossa de Faraday per evitar que els lladres puguin clonar-los. Tot el que haurien de fer és acostar-se a les vostres claus, sense ni tan sols veure-les, tret que estiguessin protegides en una bossa Faraday que bloqueja la RFI..

Bosses Faraday

Les carteres de maquinari USB i Bitcoin s’adaptaran a la bossa Faraday més petita de Billfodl. Si voleu mantenir un fitxer telèfon o una tauleta petita, voldreu obtenir la més gran.

Durant la seva presentació de desembre de 2018 de la conferència 35C3, Josh Datko de la cartera. falla l’equip ha demostrat com va poder enviar atacs a Trezor i Llibre major carteres de maquinari.

En cas d’atacs a la cadena de subministrament on es col·loca una antena RFID addicional a la cartera de maquinari, es fa molt fàcil controlar el dispositiu de forma remota i enviar monedes a adreces arbitràries.

En conseqüència, definitivament és millor mantenir la cartera de maquinari en una gàbia de Faraday si voleu estar 100% segur que ningú pot intentar piratejar el dispositiu de forma remota..

Un pirata informàtic amb una jaqueta amb caputxa amb un portàtil s’asseu a la taula

Si els governs o els pirates informàtics elaborats els orienten, és molt probable que intentin comprometre tots els vostres dispositius.

Fins i tot si sou un ciutadà que compleix la llei, el nostre capitalisme de vigilància actual pot trobar excuses per fer que aquest tipus d’accés a la porta del darrere sigui completament legítim i possiblement obligatori.

Aquí hi ha un altre argument a favor de les bosses Faraday: atès que són petites, portàtils i fàcils de dissimular en articles quotidians com ara carteres (o fins i tot dissimulades a la maleta o motxilla), us atorguen un cert grau de negació plausible.

Ningú no se sentirà desconfiat quan en vegi, i és més fàcil disfressar-los d’objectes comuns.

I per només 15 dòlars per un petit Faraday bossa o 25 dòlars per un de gran, el preu que pagueu per protegir les vostres valuoses dades i pertinences dels atacs RFID, Bluetooth i WiFi és extremadament petit en comparació amb configuracions de seguretat més elaborades.

Bosses Faraday de Billfodl

El cost de comprar rotlles de plàstic i llauna per construir la vostra pròpia bossa Faraday és encara més petit, però obtenir el resultat adequat requereix una mica de temps i experimentació.

I … no serà tan factible.

Materials de la bossa Faraday casolans

Què he de guardar en una gàbia de Faraday?

Les gàbies de Faraday són per a objectes grans que no es transporten.

Protecció del vostre enrutador d’internet dos hackers fora de casa o assegurar-se que ningú intenta atacar remotament el vostre ordinador de sobretaula són només dos dels casos d’ús més populars.

Recordeu que les organitzacions militars que compleixen el Normes de tempesta fer ús de gàbies Faraday per evitar que s’interceptin senyals i sorolls elèctrics.

Sovint es confonen les caixes de Faraday amb les gàbies de Faraday, però les diferències es poden reduir a escala.

Els primers són més petits i s’utilitzen per a l’emmagatzematge segur de dispositius electrònics a llarg termini, mentre que els segons es refereixen a superfícies més grans que s’aïllen temporalment o permanentment de les freqüències de ràdio externes..

Per obtenir més informació sobre les gàbies Faraday i els seus casos d’ús pràctics, consulteu la pàgina gran varietat de vídeos de YouTube al respecte. No només proporcionen explicacions exhaustives, sinó que a vegades també inclouen guies de bricolatge completes que us permeten construir les vostres pròpies gàbies Faraday.

Objeccions a posseir una bossa Faraday

Què significa això per als Bitcoiners? Per què és molt més important per a nosaltres considerar aquestes amenaces i prendre les mesures adequades? I és una “mesura adequada” per aconseguir una bossa de Faraday?

Les objeccions habituals a tenir una bossa Faraday són que no és necessari si en teniu llavor mnemotècnica (claus privades) feta una còpia de seguretat del vostre fitxer Billfodl ja i que la probabilitat d’una explosió d’EMP és prou baixa com per no voler gastar els diners.

La relació risc-recompensa de tenir una bossa Faraday està molt inclinada a favor d’aconseguir-ne una. La probabilitat de risc pot ser baixa (o no), però el cost d’una bossa Faraday també és molt baix.

Home de negocis deixant de caure blocs de fusta o dòmino

Simplement, no té sentit que un Bitcoiner defensi que el món hauria d’estar recolzat per un sistema monetari digital que permeti als individus ser completament sobirans sobre els seus diners i, per altra banda, argumentar que els individus que ho facin han de ser descuidats. suficient per no protegir dispositius electrònics valuosos que milloren considerablement la seguretat d’accés a aquests diners.

Així que teniu un Billfodl ja. Sens dubte, això és una prioritat més gran que tenir una bossa Faraday, una bossa EMP o una bossa de bloqueig RFI. I si la nostra electrònica disminueix a causa d’algun tipus de desastre, els bitcoins no tindran accés als seus fons tret que també tinguin accés a productes electrònics en funcionament que es puguin utilitzar per interactuar amb la xarxa bitcoin.

Producte Billfodl en una bossa Faraday

I en aquest cas, si un Bitcoiner hauria d’utilitzar un ordinador no fiable per accedir als fons, simplement utilitzar les claus privades podria ser un esforç molt arriscat i s’hauria d’evitar. Si només Bitcoiner hagués emmagatzemat una tauleta o una cartera de maquinari Bitcoin en una bossa de Faraday, tot aniria bé.

Quan s’ha d’utilitzar una bossa Faraday

En definitiva, la resposta es redueix a l’escala de les vostres operacions de bloqueig de senyal i a les vostres expectatives de portabilitat.

Si vols protegiu el vostre telèfon mòbil o dispositius compatibles amb Bluetooth a partir d’atacs externs i viatjant o fugint, és millor aconseguir una bossa Faraday.

Bossa Faraday

D’altra banda, si voleu aïllar tota una habitació o edifici de les freqüències de ràdio, les intrusions bluetooth i els senyals WiFi no desitjats, és molt millor fer ús de les gàbies de Faraday.

Casa coberta amb un vector realista de cúpula de vidre

Curiosament, les papereres de metall gruixudes on inseriu bosses de plàstic poden ser excel·lents gàbies Faraday per al vostre telèfon mòbil, tauleta i maquinari. cartera o portàtil.

Tot i això, no són molt portàtils i caminar amb ells sens dubte suscitarà sospites.

Per tant, si simplement heu d’aïllar petits dispositius, és millor que la seguretat de l’operació (op-sec) porti una bossa Faraday a la butxaca, la maleta o la motxilla..

Bossa Faraday versus gàbia Faraday

Al final, la distinció és molt senzilla: les gàbies Faraday són per a espais oberts on s’utilitzen dispositius que no requereixen mobilitat.

Aquests dispositius poden incloure:

 • encaminadors d’Internet
 • ordinadors de sobretaula
 • ordinadors portàtils gruixuts que mai no porteu
 • el vostre aparell de ràdio HAM si esteu preparant SHTF

Mentre que les bosses Faraday són per assegurar el vostre telèfon mòbil, clauers de cotxe, i articles com ara carteres de maquinari bitcoin en moviment.

Certament, també podeu utilitzar una bossa Faraday a casa si voleu evitar redecorar les parets o aixecar sospites sobre el vostre seny mental sempre que algú us visiti..

Faraday Bags vs Mylar Bags

Les bosses Mylar són solucions molt populars per emmagatzemar aliments a llarg termini.

Les bosses Mylar no són bones bosses de faraday

El fet de tenir paper d’alumini a l’interior fa que les verdures es mantinguin fresques a la nevera durant un període prolongat de temps.

En comparació, les bosses Mylar són més fines que les bosses Faraday: les primeres tenen un paper d’alumini prim i mínim, mentre que la segona està construïda a partir d’una capa gruixuda que alterna el plàstic i l’alumini..

Certament, podeu apilar diverses bosses Mylar per aconseguir resultats similars als obtinguts amb les bosses Faraday.

A popular publicació de Reddit ha examinat la qüestió només per descobrir que hi ha dues bosses Mylar no és suficient per bloquejar el senyal de ràdio AM.

La diferència entre una gàbia Faraday i una bossa Faraday es basa principalment en la mida i la portabilitat de l’article.

Les bosses Faraday són ideals per a objectes petits que caben a la butxaca, mentre que les gàbies Faraday s’utilitzen més per protegir objectes estacionaris o habitacions senceres d’equips.

Hi ha diverses opcions per a les bosses Faraday al mercat, però creiem que la nostra és molt maleïda i també té un preu fantàstic..

Capítol 5:

Una bossa de Faraday és un producte molt senzill, però molta gent segueix confosa sobre com treballen i què fan.

1050D niló balístic

Icona de niló

Les nostres bosses Faraday estan fetes de niló balístic 1050D resistent a l’aigua, conegut per la seva intensa resistència i resistència, perquè la vostra electrònica hauria de ser segura de més de freqüències de ràdio..

Finestra de verificació

Icona d'ulls

Veure és creure, per això la nostra gran bossa Faraday té una finestra de previsualització del dispositiu per confirmar el tall del senyal i la durada de la bateria de tots els dispositius electrònics que hi ha a l’interior. No confieu. Verifiqueu.

Blindatge de dispositius de 5a generació

No hi ha cap icona sense fils

Bloqueja WiFi (2.4 & 5GHz), Bluetooth, senyals de cel·la (5G & 4G LTE +), GPS, RFID i senyals de ràdio amb atenuació mitjana de 60-80 dB ofereixen garanties de protecció de dispositius de 5a generació.

Costura de doble parell de tres capes

Icona de sincronització

Es sembren tres capes de teixit amb protecció elevada per tots els costats juntes amb una doble costura parellada, cosa que fa que la bossa sigui resistent i estigui preparada per treballar en condicions inclements.

Accés fàcil

Icona de marca de verificació

El tancament de doble rodet i velcro significa que l’accés a l’electrònica és molt senzill. Les nostres bosses estan dissenyades per evitar les freqüències de ràdio, no vosaltres.

Resum

 • Bossa faraday de qualitat militar dissenyada per a investigadors forenses de les forces de l’ordre, que també s’utilitza per a viatges executius, seguretat personal, Protecció EMP i CME
 • Protecció de telèfons mòbils, unitats GPS, transponders electrònics de cobrament de peatges (com E-ZPass), portavisos o altres dispositius de mida similar de TOTS els senyals sense fils
 • Garantia de protecció del dispositiu de 5a generació
 • Blindatge EMI & Blindatge RFI
 • Tres capes de teixit altament apantallat per tots els costats amb doble costura parella
 • Bloqueja WiFi (2.4 & 5 GHz), Bluetooth, senyals de cèl·lules (4G LTE +), GPS, RFID i senyals de ràdio amb atenuació mitjana de 60-80 dB
 • Butxaca tancable a l’esquena per col·locar la informació de l’empresa o l’agència
 • Materials exteriors de niló balístic resistents a l’aigua
 • Tancament de doble rodet i velcro

Dimensions

Bossa gran

Dimensions exteriors: 9,75 x 9,5 x 1 “

Dimensions d’ús intern: 9,5 “x 5,5”

Bossa petita

5 ”x 3,25” x 0,25

Enviament gratuït

Icona plana

Totes les comandes dels EUA i les comandes internacionals de 120 dòlars

Devolucions fàcils

Icona d'actualització

No es fan preguntes: només es garanteix el 125% de la devolució dels diners

Pagaments assegurats

Icona de cadenat

Tots els pagaments amb targeta es garanteixen mitjançant pagaments de Shopify

Atenció al client

Icona de cadenat

Obteniu assistència gratuïta i ràpida per correu electrònic / xat amb els nostres experts en criptografia pròpia

Compra la bossa Faraday de Billfodl

Capítol 6:

Les bosses Faraday funcionen realment??

Sí, sí. Funcionen com un escut contra les influències externes. Són fàcilment transportables, empaquetables, lleugers i no són molt cars.

Les bosses Faraday bloquegen el GPS?

Quan col·loqueu un dispositiu GPS dins d’una bossa Faraday, no pot rebre ni transmetre senyals de radiofreqüència potencialment perjudicials.

Per què deixen de funcionar les bosses Faraday??

Una bossa Faraday d’alta qualitat no hauria de deixar de funcionar mai. No obstant això, les bosses més econòmiques es poden gastar si s’obren i es tanquen sovint, aquí és important trobar una bossa d’alta qualitat.

És més difícil robar cotxes sense clau?

Els experts en seguretat asseguren que es triga aproximadament tres minuts a robar un cotxe sense entrada sense clau i que és gairebé impossible robar un cotxe quan el porta-claus està inactiu o en mode de repòs.

Es pot fer un seguiment del meu telèfon si els serveis d’ubicació estan desactivats?

L’Historial d’Ubicacions és una funció que permet fer un seguiment de les ubicacions on heu estat i de les adreces que escriviu. Si el desactiveu, el dispositiu només utilitzarà GPS per saber on sou. Dit això, no hi ha manera d’assegurar-se que els serveis d’ubicació i el GPS ja no estiguin actius tret que utilitzeu una bossa de faraday.

Com puc saber si algú fa un seguiment del meu telèfon?

La veritat és que és molt difícil saber si un atacant sofisticat està rastrejant el vostre telèfon mòbil. I … gairebé segur que se us rastreja per moltes de les aplicacions que heu instal·lat. Si teniu dubtes, és millor assumir que es fa un seguiment del vostre telèfon.

Per què necessito una bossa Faraday??

Si voleu protegir qualsevol tipus de dispositiu electrònic contra manipulacions remotes, heu d’utilitzar una bossa Faraday. Una bossa Faraday funciona com a escut protector contra qualsevol senyal de ràdio entrant i sortint.

Les bosses Faraday bloquegen la WIFI?

Sí, sí. Els senyals Wi-Fi no poden penetrar a la malla de coure dins d’una bossa Faraday.

Per a què serveix una bossa Faraday?

Les bosses Faraday s’utilitzen per protegir el vostre telèfon mòbil, ordinadors portàtils, claueres per a cotxes i articles com ara carteres de maquinari bitcoin, targetes de crèdit, passaports, rellotges intel·ligents, tauletes i targetes d’accés a edificis. Eviten la manipulació remota d’aquests dispositius a aquells que els robarien dades o intentarien esborrar-los o rastrejar-los a distància.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me