Binance

Contents

Què és Binance?

El nom de Binance és un mashup de les paraules “finançar” i “binari”.

Captura de pantalla de la secció de pàgina de binance.com Pàgines d’inici de Binance

Es tracta d’un intercanvi popular que ofereix l’oportunitat d’intercanviar més de 45 monedes digitals, incloses Bitcoin, Ethereum, Litecoin, i Binance Coin (BNB).

La plataforma va començar com un intercanvi de criptografia a criptografia, és a dir: negociació entre dos parells de criptografia.

Ofereix serveis relacionats amb el llistat, la negociació, la retirada o la retirada de monedes digitals.

Els usuaris han de registrar-se per obtenir un compte i completar els requisits de KYC requerits per obtenir l’aprovació. Un cop verificats i aprovats, els usuaris poden començar a afegir fons als seus comptes per canviar monedes virtuals.

L’intercanvi admet tres tipus d’ordres comercials:

 • Comandes de límit de parada: Passa a ser vàlid quan el preu assoleixi una xifra específica.

 • Comandes de mercat: S’executa immediatament al millor preu de mercat.

 • Comandes límit: Executat al preu límit decidit pel comerciant.

En aquesta revisió de Binance, analitzarem de manera crítica l’intercanvi digital i conclourem si val la pena provar-ho.

Compra monedes a Binance

Comencem:

Pros

 • Molt ràpid
 • Bastant assequible
 • Molt líquid
 • Excel·lent atenció al client
 • Facilitat d’ús

Contres

 • Serveis limitats en alguns països
 • Hi ha hagut incompliments de dades
 • No disponible en alguns països i estats

Pros

Contres

 • Molt ràpid
 • Serveis limitats en alguns països
 • Bastant assequible
 • Hi ha hagut incompliments de dades
 • Molt líquid
 • No disponible en alguns països i estats
 • Excel·lent atenció al client
 • Facilitat d’ús


Pros i contres

Aquests són els avantatges de Binance Exchange:

Molt ràpid

Concepte de llums de velocitat

Binance processa més d’1,4 milions de comandes per segon. Utilitza l’última tecnologia per proporcionar una velocitat inigualable als consumidors, donant-li un avantatge respecte als competidors.

Bastant assequible

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina de suport de Binance

Binance és força assequible, ja que cada transacció comporta una tarifa estàndard de només 0,1%, que és inferior al que representen molts altres intercanvis. A més, l’empresa ofereix maneres de reduir la quota. Pagareu menys si utilitzeu la moneda de la plataforma (BNB).

Molt líquid

No tindreu dificultats per vendre les vostres monedes digitals si necessiteu diners.

Excel·lent atenció al client

Captura de pantalla de la secció de pàgina abinance.com Pàgina d’assistència de Binance

Binance ofereix atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, a tots els seus usuaris. Podeu consultar documents escrits que inclouen una guia per a principiants i consultar la secció de preguntes més freqüents si teniu preguntes relacionades amb l’intercanvi.

També hi ha disponibles opcions de venda d’entrades, xat en directe i assistència telefònica. Els agents són molt informatius i amables i normalment no haureu de mantenir-vos per molt de temps per posar-vos en contacte amb un representant.

Facilitat d’ús

La facilitat que ofereix Binance és inigualable. Aquí hi ha algunes coses que la converteixen en una de les millors empreses d’intercanvi:

Aplicacions per a mòbils i ordinadors

Captura de pantalla de la secció de pàgina abinance.com Pàgina inicial de Binance

Tot i que la versió del navegador de l’aplicació funciona bé, no és l’única opció per als usuaris, ja que també hi ha disponibles aplicacions per a mòbils i ordinadors de Binance.

Podeu realitzar totes les tasques de les aplicacions, des de comprar i vendre monedes fins a retirar fons.

Fiable

Concepte de signe registrat daurat

Com que Binance té llicència i registre, es considera una opció fiable. Això és molt important perquè les estafes són una part habitual de la indústria.

Múltiples opcions de pagament

Concepte d’opcions de pagament

Binance ofereix diverses opcions de pagament, inclosos els comptes bancaris i PayPal. A més, algunes opcions locals també poden estar disponibles segons la vostra ubicació.

Àmplia disponibilitat

Concepte de globus de neó

Binance és una plataforma internacional que atén usuaris de tot el món i ofereix una àmplia gamma de monedes per operar. Més endavant en parlarem més endavant en aquesta revisió de Binance.

Tot i que Binance és fantàstic, no està exempt d’alguns defectes. Vegem ara alguns dels inconvenients d’utilitzar la plataforma:

Serveis limitats en algunes parts

La companyia també va ser notícia durant “Baixa liquiditat” en algunes parts del món, inclosos els EUA. Tot i això, no sembla que això sigui un problema amb la versió internacional de la plataforma.

Hi ha hagut incompliments de dades

Senyal d’atac de pirates informàtics

Com la majoria dels intercanvis criptogràfics, Binance també ha estat víctima d’hacks i violacions de dades, inclosa una infracció del 2019 Bitcoin per valor de 40 milions de dòlars va ser robat.

Des de els dipòsits estan assegurats, recuperareu els vostres diners, però el procés pot acabar resultant intrigant.

No disponible en alguns països i estats

Fins fa un temps, Nova York també figurava en aquesta llista, però la companyia va poder fer-ho obtenir una llicència això li permet oferir alguns dels seus serveis als residents de Nova York.

Fons Binance Exchange

Fundada per Changpeng Zhao el 2017, Binance és la firma d’intercanvi de criptomonedes més gran del món. La plataforma està disponible a centenars de països i ofereix gairebé totes les monedes principals.

Binance s’ha convertit en alguna cosa més que un intercanvi. S’ha convertit en un ecosistema que ofereix diversos productes i eines comercials per ajudar els entusiastes de les criptografies a conèixer i negociar monedes digitals.

L’intercanvi va crear onades quan es va llançar per primera vegada després de recaptar 15 milions de dòlars en una superproducció ICO. Els inversors han posat mans a Binance Coin (BNB), la moneda digital de la pròpia borsa, que els usuaris poden utilitzar per cobrir les taxes de canvi i negociar criptos.

Va ser fundat originalment a Hong Kong, però més tard es va traslladar a diversos llocs off-shore a causa de les polítiques canviants del govern xinès. Ara té la seu central al Japó.

Una declaració oficial de l’intercanvi deia:

La companyia sempre ha acceptat clients nord-americans, però el canvi de normativa als EUA la va obligar a llançar una versió nord-americana de la plataforma coneguda com a Binance US.

Amb seu a San Francisco, Califòrnia, la sucursal nord-americana de la borsa està dirigida per Catherine Coley, antiga executiva de Ripple. La seva declaració oficial deia:

Binance té oficines a alguns altres països, inclosos Singapur, Malta, Uganda i Jersey.

La companyia ha pogut tenir un èxit tan gran, principalment a causa de les habilitats del seu conseller delegat canadenc-xinès, Changpeng Zhao, que formava part d’OKCoin i Blockchain.info abans de fundar el seu propi intercanvi..

Zhao va convertir Binance en l’intercanvi de criptografia més gran del món en termes de volum de negociació en un termini de vuit mesos des del llançament i la companyia ha estat imparable des de llavors.

És segur Binance?

Concepte de ciberseguretat

Cap revisió de Binance no es pot completar sense saber la seguretat de la plataforma. Aquesta és una pregunta important perquè no és habitual que els intercanvis de criptomonedes es pirateïn.

Quan es tracta de seguretat, l’heu de mirar des de diverses perspectives.

 • És fiable l’intercanvi o és una estafa?
 • Les meves dades seran segures i segures??
 • Qui pot tenir accés als meus fons i compte?

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina d’assistència de seguretat de Binance

En primer lloc, tinguem clar que Binance no és una estafa. L’empresa està registrada a diferents parts del món i té llicències per tractar monedes digitals. Per tant, podeu crear un compte sense preocupacions. Ningú intenta robar els teus diners.

Ara, a la segona pregunta també és molt important perquè Binance us demanarà la vostra informació personal, incloses les dades financeres. Pot ser problemàtic si aquesta informació arriba a mans insegures.

Segons el bloc, Binance utilitza l’última tecnologia per evitar pirateries i violacions de dades. Aquests inclouen tecnologies com la IA i les eines d’anàlisi de dades.

El sistema pot identificar activitats sospitoses i realitzar investigacions per arribar a les arrels de qualsevol mala acció.

La companyia té la majoria dels seus fons a la seva empresa magatzem refrigerat i només una petita porció s’emmagatzema a la cartera. Tot i que l’empresa s’esforça al màxim per prevenir els pirates, aquests accidents no es poden controlar.

Mans de dona sostenint monedes

Per la vostra seguretat, Binance ha començat a assegurar fons. El 2018, va crear el Fons d’actius segurs perquè els usuaris asseguressin els fons.

Segons la companyia, el 10% de tots els ingressos comercials es dipositen en aquest fons per protegir els usuaris contra possibles incompliments. A més, també hi ha dipòsits de clients nord-americans elegible per a una assegurança FDIC.

Si voleu més seguretat, podeu provar-ho Binance DEX, una versió més segura de la plataforma.

Captura de pantalla d'un binance.org Pàgina inicial de Binance DEX

Per tal d’identificar les llacunes i educar les persones, l’empresa ho té va llançar un programa de recompenses. No hem trobat el programa molt eficaç, però és obvi que l’empresa està prenent mesures per millorar la seguretat i respondre a problemes de privadesa.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Glossari de Binance sobre el programa Bounty

Hem trobat que els agents d’atenció al client de Binance sempre estan disponibles per respondre a preguntes sobre privadesa i fons que falten. Han ajudat els usuaris a recuperar milers de monedes que falten a causa d’infraccions i pirates informàtics.

Per tant, podem dir que Binance és segur. Utilitza diversos mètodes per garantir que els vostres fons es mantinguin segurs. Emet claus personals i té una estricta opció d’autorització de 2 factors (2FA) per proporcionar una capa doble de seguretat per als usuaris. També podeu utilitzar les claus de seguretat del maquinari a Binance.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Suport de Binance per assegurar el compte de negociació

El sistema admet YubiKey, Trezor, i altres opcions d’aquest tipus. Seguiu consultant el lloc oficial per obtenir més informació sobre les funcions de seguretat més recents i les eines disponibles.

Comparació ràpida: intercanvis criptogràfics

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA Logotip de Binance

Binance

 • L’intercanvi més gran de la Terra
 • Fàcil d’usar
 • Tarifes baixes

COMPRA ARA

Comissions i mètodes de pagament admesos

Binance cobra una tarifa baixa, però l’estructura pot ser difícil d’entendre, ja que difereix en funció de diversos factors.

Il·lustració de mètodes de pagament

L’empresa assigna diferents nivells a cada usuari en funció del vostre historial de transaccions. El nivell predeterminat (VIP 0) comporta un 0,04% de tarifes per a usuaris i un 0,02% de tarifes per a fabricants.

Mantenir la seva moneda Binance nativa i mantenir una quantitat específica de volum de negoci (calculat en BTC) pot reduir la taxa.

Ves allà per veure el calendari complet de càrrecs, inclòs el tipus d’interès del préstec al marge i el tipus de comissió de negociació de futurs.

Comissions de retirada

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Secció de comissions de retirada de Binance

La comissió de retirada depèn de la moneda. Hi ha un límit sobre l’import mínim que podeu retirar, en funció de la moneda.

Ves allà per obtenir una llista completa dels càrrecs i limitacions de retirada.

Països donats suport

Concepte digital de mapa del món

Monedes compatibles

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina de monedes compatibles de Binance

Binance admet més de 150 monedes, incloses les stablecoins. Les noves monedes digitals es continuen afegint a la llista. Aquí hi ha algunes monedes populars que trobareu a la plataforma:

 • BTC
 • ETH
 • XRP
 • USDT
 • BCH
 • LTC
 • EOD
 • BNB
 • BSV
 • BCHABC
 • XLM
 • ADA
 • ENLLAÇ

Molt poques borses i plataformes de negociació ofereixen una àmplia gamma. Ves allà per veure la llista completa de monedes disponibles. Tot i així, recordeu que és possible que no pugueu comprar ni vendre totes aquestes monedes, ja que algunes d’elles només estan disponibles en un nombre limitat de països..

Els números mostren que Binance és l’únic responsable de la circulació d’algunes monedes importants.

Límits i liquiditat

Hi ha un límit en quant es pot comprar, vendre i retirar. Aquestes limitacions depenen de diversos factors, com ara la vostra ubicació geogràfica, l’historial de transaccions i l’estat de verificació.

La majoria dels usuaris verificats poden retirar fins a 100 BTC en un sol dia. D’altra banda, els usuaris no verificats només poden retirar fins a 2 BTC en un sol dia.

No tindreu cap problema a l’hora de retirar fons mentre compleixi els requisits de verificació. Tot i això, la liquiditat pot resultar ser un problema per a alguns usuaris.

Binance es promociona com “l’intercanvi de criptomonedes més líquid del món, amb els majors volums en diversos parells de criptografia”, però, hem trobat que els usuaris d’alguns països s’han enfrontat a problemes relacionats amb la liquiditat.

Il·lustració de monedes de dòlar daurat

Binance US ha estat criticat per no ser tan líquid com altres noms destacats Kraken. Tot i això, la companyia se n’ha adonat i sembla que treballa per millorar els serveis i atreure més clients per augmentar la liquiditat.

Recentment ha anunciat plans per recompensar els creadors del mercat per proporcionar liquiditat a futurs. Creiem que passos com aquests seran molt beneficiosos a la llarga.

Interfície d’usuari

Escriptori

Home al davant en una il·lustració d’ordinador

No hi ha res que no m’agradi de la versió d’escriptori de Binance. Podreu fer tot el que necessiteu en un navegador que trieu.

La versió basada en web compta amb una plataforma dos en un que permet als usuaris canviar parells d’altcoin i criptomonedes de manera especulativa. La versió bàsica de l’eina no ofereix gaire, però la versió avançada ofereix gràfics interactius i informació comercial valuosa, com ara l’historial de comandes, els preus de mercat de diferents actius i els botons de col·locació de comandes..

Teclat amb il·lustració de botó de gràfic

Si mireu al vostre voltant, també trobareu algunes eines d’anàlisi tècnica impressionants, com ara indicadors i eines de línia. El més impressionant d’aquestes eines és la possibilitat de personalitzar-les.

Podeu triar entre diversos tipus de gràfics, inclosos els gràfics de barres, els gràfics de línies i els gràfics de canelobres. El lloc web també us permet canviar els períodes de temps: 1 minut a 1 setmana.

El lloc web funciona bé en tots els navegadors més recents, inclosos Chrome, Firefox i Safari. El disseny és fàcil, no tindreu cap problema a l’hora de trobar allò que necessiteu.

Pros

 • No haureu d’instal·lar cap eina per fer la feina
 • Funciona bé en tots els navegadors
 • El disseny i el disseny són fàcils d’utilitzar

Contres

 • Haureu de tornar a començar si acabeu tancant la pestanya

Aplicacions

Hi ha dues aplicacions Binance: l’aplicació d’escriptori Binance i l’aplicació mòbil Binance.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina de l’aplicació de descàrrega de Binance

L’aplicació d’escriptori s’assembla bastant a la versió del navegador de l’eina. Això és realment bo, perquè si esteu acostumat a la versió del navegador de la plataforma, l’aplicació no us serà difícil d’utilitzar.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Binance a Android & Versió de l’aplicació iOS

El mateix passa amb l’aplicació mòbil. Funciona bé tant en dispositius iOS com Android i no ocupa gaire espai. És fàcil passar d’una finestra a una altra a la plataforma. No trigareu a saber com funciona i a trobar el que necessiteu.

Pros

 • L’aplicació significa que podeu utilitzar Binance des de qualsevol lloc
 • Totes dues aplicacions ofereixen una alta usabilitat
 • Ofereix totes les funcions de la versió del navegador

Contres

 • És possible que l’aplicació Android es congeli sovint

Temps de dipòsit

Il·lustració de despertador a les factures

Atès que els dipòsits a Binance es processen a través de diversos canals de pagament, el temps varia molt segons la vostra ubicació geogràfica i el vostre mètode de pagament.

La millor opció és ingressar mitjançant monedes digitals, és el mètode més ràpid. Però recordeu que és possible que algunes monedes no estiguin disponibles a causa de les carteres en procés de manteniment. A més, algunes monedes requereixen notes i adreces especials.

Les transferències amb targeta de crèdit també són una bona opció. Es triga fins a 30 minuts a completar-se. És possible que se us cobri una tarifa del 3,5% per transacció (mínim de 10 dòlars).

Home que sosté una il·lustració de tauleta

És possible que hagueu de proporcionar documents d’identificació addicionals per utilitzar determinats mètodes de pagament, incloses les targetes de crèdit.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA Logotip de Binance

Binance

 • L’intercanvi més gran de la Terra
 • Fàcil d’usar
 • Tarifes baixes

COMPRA ARA

Com de ràpid envia Binance Exchange les vostres monedes?

Concepte de llums de velocitat

Binance no ofereix retirades instantànies; fins i tot el mètode més ràpid triga fins a 12 hores.

Segons Binance, les retirades poden ser més lentes si no compleix els requisits de seguretat definits. Pot haver-hi algunes condicions basades en la vostra configuració. Aquests inclouen “Enviar correu electrònic en iniciar sessió” i “Supervisar les retirades per IP”.

Penseu a activar 2FA per accelerar el procés de retirada. Els comptes sense 2FA poden ser lents.

Tutorial de Binance Exchange: Com comprar i vendre a Binance

Crea una infografia del compte

És molt fàcil comprar i vendre Bitcoin o qualsevol altra moneda a través de la plataforma Binance.

Aquí teniu una guia pas a pas per ajudar-vos a començar:

Crear un compte

Haureu d’obtenir un compte per poder operar amb Binance. Vaja aquí i registreu-vos per obtenir un compte gratuït.

 • Alimenta la informació requerida
 • Marqueu “Ja he acabat …”.
 • Feu clic a “Crea un compte;
 • Verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic seguint les instruccions del correu electrònic.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina del compte de registre de Binance

També us podeu registrar a través de l’aplicació. Baixeu-vos i instal·leu la versió més recent des de l’AppStore o Google Play i seguiu aquests passos:

 • Aneu al menú Compte i toqueu Registra.

 • Introduïu les dades necessàries, marqueu “Estic d’acord …” i feu clic a Registra’t

 • Completant un petit puzle, se us demanarà que verifiqueu que sou un ésser humà.

 • Verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic seguint les instruccions del correu electrònic.

Nota: podeu deixar la secció de referència en blanc tret que algú us hagi remès al lloc.

Verifiqueu el compte

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Suport de Binance: pàgina de preguntes freqüents

Es permetrà als usuaris de la majoria de països comprar bitcoins abans de verificar-lo, però és important que feu aquest pas addicional per estar fora de perill.

Si sou als Estats Units, la pàgina us demanarà que verifiqueu el vostre compte abans de seguir endavant. El procés és universal i consta de quatre passos.

A continuació s’explica com fer-ho:

 • Aneu a la secció del Centre d’usuaris i feu clic a Identificació.
 • Trieu “Personal” si us heu registrat com a persona. Els usuaris empresarials han de triar Enterprise.
 • Proporcioneu els detalls necessaris i pengeu els documents rellevants.

Els documents acceptats inclouen:

 • Passaport
 • DNI
 • Carnet de conduir

 • És possible que tingueu l’opció de penjar documents addicionals en funció de la vostra ubicació.
 • Se us demanarà que feu clic a una selfie que contingui un paper amb un codi que es mostra a la pantalla. L’empresa l’utilitza per verificar que els documents que heu penjat us pertanyen. Binance té requisits específics sobre selfies i documents, és a dir: ha de ser en color, no editat, etc. Assegureu-vos de llegir-los a la pàgina.
 • Pengeu la vostra selfie i passeu al següent pas.
 • L’últim pas consisteix en la verificació facial. Feu clic a “Confirme que sóc jo” per iniciar el procés.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Centre d’usuaris de Binance

Binance utilitza la tecnologia de reconeixement facial per verificar comptes i transaccions.

Seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla i feu-vos una selfie. Se us demanarà que gireu, parpellegeu i alineeu la cara amb la superposició de la pantalla. El procés és defectuós i pot requerir diversos intents.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Centre d’usuaris de Binance

Haureu de treure accessoris com ara barrets i ulleres quan feu clic a la imatge. A més, assegureu-vos d’estar en una habitació amb bona llum.

Un cop finalitzat, haurà d’esperar unes 48 hores per rebre notícies de l’empresa. Si és correcte, tindreu un compte verificat. En cas contrari, l’empresa destacarà el problema. També podeu posar-vos en contacte amb l’equip si no teniu èxit després de diversos intents i tots els vostres documents són correctes.

Protegiu el vostre compte amb una autorització de dos factors

Concepte d’autenticació de dos factors

Us suggerim que assegureu el vostre compte abans de fer una transacció. Això no és obligatori, però és important accelerar el procés i protegir els estalvis.

A continuació s’explica com protegir el vostre compte:

Quan inicieu sessió a Binance, veureu una finestra emergent que us demanarà que activeu 2FA.

Podeu optar per l’autenticació de Google o l’autenticació per SMS, segons el que trobeu més segur.

Captura de pantalla de binance.com Guia 2FA a Binance Academy

No us preocupeu si no veieu la finestra emergent. Desplaceu-vos cap avall i mireu a l’extrem inferior dret de la pàgina. Veureu l’opció per habilitar l’autenticació de Google. Feu-hi clic.

Captura de pantalla de binance.com Guia 2FA a Binance Academy

Se us demanarà descarregueu l’aplicació 2FA disponible per a usuaris d’escriptori, iOS i Android.

Instal·leu l’aplicació al dispositiu i feu clic a “Pas següent” a la pantalla. Es mostrarà un codi QR que haurà de fer scab amb l’aplicació.

Deixeu oberta la pàgina de Binance 2FA, toqueu l’aplicació del dispositiu i cerqueu el botó “Afegeix un compte” que apareix a la part inferior de la pàgina.

Afegir compte de Binance Exchange Afegiu un compte a Authy – Activeu 2FA per a Binance

Un cop acabat, apunteu la càmera del telèfon cap al codi de la pantalla de l’ordinador i feu clic a “Escaneja el codi”. L’aplicació escanejarà el codi i configurarà un testimoni 2FA per al seu ús.

Escaneja el codi QR des de l'aplicació Authy Escaneja el codi QR per obtenir el testimoni 2FA – Activeu 2FA per a Binance

No haureu de fer molt, ja que el procés és en gran mesura automàtic.

Un cop finalitzi l’escaneig, l’aplicació us demanarà que introduïu un nom per al vostre compte de Binance. Doneu-li el nom desitjat i feu clic a “Fet”.

L’aplicació mostrarà un compte Binance 2FA amb un codi de 6 dígits que canvia cada 30 segons.

Codi d’autenticació de 6 dígits de Binance Exchange Token Binance generat aleatòriament – Activeu 2FA per a Binance

Torneu a la pestanya Binance i mireu la pantalla. Veureu una clau de còpia de seguretat alfanumèrica de 16 dígits a la pantalla. Anoteu-lo i assegureu-vos de mantenir-lo segur. Necessitareu aquest codi si heu de verificar el vostre compte. Un cop fet, feu clic a “Pas següent”.

El sistema us demanarà que introduïu alguns detalls més, inclosa la vostra contrasenya i el codi de 6 dígits generat per Authy.

Ara que heu activat 2FA, Binance us demanarà que genereu i introduïu un codi mitjançant l’aplicació Authy cada vegada que intenteu iniciar la sessió, retirar-la o realitzar una transacció..

Binance Exchange genera codi 2FA Pàgina d’autenticació de Google de Binance

Mireu aquest vídeo oficial si encara teniu preguntes sobre Binance 2FA:

Tot i que es diu que Authy és més fiable, els usuaris també poden optar per la verificació per SMS.

Si trieu aquest mètode, el sistema us demanarà que introduïu el vostre número de mòbil. A continuació, rebreu un codi per SMS que haureu d’introduir al lloc per verificar que el número us pertany.

Captura de pantalla de la verificació de sms de binance.com Guia 2FA a Binance Academy

Rebreu un codi cada vegada que proveu d’iniciar sessió al vostre compte.

La verificació per SMS és més fàcil que la verificació automàtica, però totes dues tenen els seus inconvenients. Els SMS requereixen recepció mòbil, mentre que Authy requereix que els usuaris instal·lin una aplicació addicional.

Guia pas a pas per afegir mètodes de pagament a Binance

Heu de dipositar fons al vostre compte per operar criptos a la borsa. A continuació, es mostra una guia pas a pas sobre com fer-ho:

Afegir una targeta de crèdit

Binance Exchange admet targetes de crèdit (Visa i MasterCard). Haureu d’afegir una targeta vàlida al vostre compte per utilitzar-la per comprar criptomoneda.

Com comprar amb targeta de crèdit a Binance Exchange Comprar criptografia amb targeta de crèdit / dèbit a Binance

Aquí teniu el procés:

 • Obriu l’aplicació Binance al dispositiu, feu clic al menú desplegable i toqueu l’opció “Comprar amb targeta de crèdit”.
 • A continuació, se us demanarà que trieu la moneda que vulgueu i que introduïu l’import. La pàgina us mostrarà l’import total de la comanda, incloses les comissions. També podeu introduir l’import primer i la pàgina mostrarà el nombre de monedes que podeu comprar per aquest import en funció dels mercats canviants.

Introduïu les dades de la targeta de crèdit a Binance Exchange Introduïu les dades de la targeta de crèdit a Binance Exchange

 • Un cop fet, feu clic a “Compra ara” i espereu que el sistema processi la vostra sol·licitud. Se us mostrarà un resum de la vostra comanda. Aneu-hi i marqueu l’opció “He llegit …” i feu clic a “Vés al pagament”.

Confirmeu la comanda a Binance Exchange Confirmeu la comanda a Binance Exchange

 • Ara l’aplicació us demanarà que introduïu les dades de la vostra targeta de crèdit. El nom de la targeta ha de coincidir amb el del vostre compte perquè aquest mètode funcioni.

 • Introduïu i verifiqueu totes les vostres dades i feu clic a “Paga ara”

 • Ara el sistema verificarà les dades de la vostra targeta. Si és la primera vegada que realitzeu un dipòsit de Binance mitjançant una targeta de crèdit, se us demanarà que verifiqueu el vostre correu electrònic i el vostre número de telèfon.

 • Seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla i feu clic a “CONTINUA” un cop hàgiu acabat.

S'ha verificat el pagament Binance Exchange Simplex Verificació de correu electrònic i número de telèfon a Simplex

 • Se us demanarà que verifiqueu la vostra identitat per completar el procés. Pengeu un document vàlid, com ara el passaport o el permís de conduir. El document no ha de ser el mateix que heu utilitzat per verificar la vostra identitat quan vau crear un compte, però ha de coincidir amb la informació del vostre compte..

Binance Exchange penja un document vàlid Pengeu documents per verificar la identitat

 • El sistema verificarà els vostres documents a l’instant o us demanarà que espereu. Si s’accepta, se us notificarà i el vostre compte s’acreditarà en unes 2-4 hores. Si es rebutja, rebrà un correu electrònic al respecte.

Tot i que aquest mètode és eficaç, inclou restriccions geogràfiques i no funciona a tots els països i alguns estats dels Estats Units, inclosos Nova York, Hawaii, Washington, Geòrgia i Connecticut..

Afegir una targeta de dèbit

A diferència de les targetes de crèdit, targetes de dèbit es pot adjuntar al vostre compte de Binance, és a dir: no haureu d’alimentar detalls cada vegada que necessiteu fer una compra.

Aquí teniu el procés:

 • Obriu el lloc web de Binance i aneu a “Configuració”. Desplaceu-vos cap avall i veureu el botó “Gestiona” a Gestió de pagaments.

Binance Exchange Afegir una targeta de dèbit Pàgina d’assistència de Binance: afegir una targeta de dèbit

 • Veureu comptes enllaçats a la pàgina següent (si n’hi ha). Toqueu “Afegeix un compte nou” i trieu “Targeta de dèbit”

Compte bancari vinculat a Binance Exchange Pàgina d’assistència de Binance: afegir una targeta de dèbit

 • Introduïu les dades de la targeta de dèbit, inclosos el nom i l’adreça. Tota la informació ha de coincidir amb la informació del vostre compte Binance.

Binance Exchange proporciona els detalls de la vostra targeta de dèbit Pàgina d’assistència de Binance: afegir detalls de la targeta de dèbit

 • Un cop afegit, l’intercanvi us demanarà que introduïu un “codi de 4 dígits” per verificar el vostre compte. No tanqueu la pantalla, ja que si ho feu podríeu iniciar el procés des del principi.

Activitat del compte Binance Exchange Verificació del compte de la targeta de dèbit a Binance

 • Aneu al vostre extracte bancari per trobar el codi sota el nom de “PRM Binance.US;”
 • Introduïu el codi per completar el procés.
 • Un cop fet, torneu al tauler de control i feu clic a “Cartera” i aneu a la secció “Dipòsit”.
 • A la pàgina Dipòsit, trieu “Targeta de dèbit” a l’opció “Diposa des de” i introduïu l’import en USD.

Dipòsit Binance Exchange Dipòsit de la targeta de dèbit a Binance

 • Verifiqueu la comanda i feu clic a Sortida per completar el procés. L’import s’afegirà al vostre compte en un termini de 2 a 4 hores si tota la informació és correcta i teniu prou saldo al vostre compte.

Aquest mètode també admet un nombre limitat de monedes tal com es va comentar anteriorment i és possible que no estigui disponible a tot el món.

Afegint informació del compte bancari

Alguns usuaris creuen que un compte bancari és la forma més fàcil i segura de comprar criptomoneda a Binance. A continuació s’explica com afegir-lo al vostre compte i utilitzar-lo per comprar criptos:

Informació bàsica de Binance Exchange Afegir un compte bancari a Binance

 • Inicieu sessió al vostre compte, aneu a Configuració, cerqueu Gestió de pagaments i feu clic a “Gestiona” a la secció Compte bancari.
 • Feu clic a “Enllaça un compte nou” i trieu el mètode que vulgueu.

Seleccioneu Forma de pagament per al compte bancari Selecció d’un mètode de pagament a Binance

 • Introduïu els detalls, verifiqueu la informació i completeu el procés. Tota la informació ha de coincidir amb la informació del vostre compte Binance.

Seleccioneu Compte bancari Selecció d’un compte bancari a Binance

 • Un cop fet, aneu al tauler de control i feu clic a “Cartera” i aneu a la secció “Dipòsit”.
 • A la pàgina Dipòsit, trieu “Cable” o el mètode que vulgueu a l’opció “Diposa des de” i introduïu l’import en USD.
 • Reviseu la vostra comanda i completeu-la.

Dipositi USD Dipositi USD a Binance

 • Rebrà un codi de referència per correu electrònic i a la pantalla. Anoteu-la i poseu-vos en contacte amb el vostre banc per verificar la transacció i completar-la. No fer-ho pot comportar retards.

Detalls del dipòsit per cable de Binance Exchange Detalls del dipòsit de filferro de Binance

Compte de finançament amb Crypto

Binance admet més de 150 monedes digitals i podeu utilitzar-ne qualsevol per comprar la moneda desitjada. A continuació s’explica:

 • Inicieu la sessió al vostre compte, aneu a la icona del vostre perfil a l’extrem dret i feu clic a “Diposa” al menú desplegable.

Compte de finançament de Binance Exchange amb Crypto Finançament del compte Binance amb Crypto

 • Seleccioneu la moneda que vulgueu dipositar. El procés exacte per dipositar depèn de la moneda que vulgueu dipositar. En alguns casos, és possible que se us demani una nota.

 • La pantalla us mostrarà una adreça única de dipòsit. Assegureu-vos que no cometeu cap error, ja que cada moneda té una adreça de dipòsit diferent. Si envieu ETH a BTC, podríeu acabar perdent les vostres monedes.

Compte de finançament de Binance Exchange amb Crypto Dipositeu Crypto a Binance

 • Copieu l’adreça, aneu a la cartera i transfereix l’import a l’adreça indicada.

 • El procés pot trigar uns 10 minuts a completar-se. Rebràs un correu electrònic un cop finalitzi el procés i s’afegeixi l’import al compte.

 • Un cop completat, podeu anar a Saldos per verificar que l’import s’ha afegit al vostre compte.

Guia pas a pas per comprar Bitcoin i Crypto a Binance

A la secció anterior hem explicat com comprar monedes a Binance. Alguns mètodes no us permeten “dipositar” fons, només podeu utilitzar-los per comprar monedes.

La forma més senzilla de comprar qualsevol moneda és iniciar sessió, aneu a secció de compra, introduïu l’import, trieu una forma de pagament i processeu la vostra sol·licitud.

Comprar monedes a Binance Comprar monedes a Binance

Se us demanarà que hàgiu ingressat un import o que verifiqueu les vostres dades segons el vostre mètode de pagament.

Per exemple, si utilitzeu saldo d’efectiu i en teniu prou a la cartera, podeu completar la transacció després de completar el procés 2FA.

Si escolliu una targeta de crèdit, haureu d’introduir les dades i verificar el vostre compte.

Mireu aquest vídeo per obtenir més informació:

Guia pas a pas per vendre bitcoins i criptografia a Binance

A continuació s’explica com vendre monedes a Binance:

 • Inicieu la sessió al vostre compte.

 • Aneu a Exchange i trieu Bàsic o Avançat.

 • Si trieu Bàsic, acabareu en una pàgina amb un munt de gràfics i dades d’espelmes.

Visió general de Binance Trade Exchange Visió general de Binance’s Trade Exchange

 • Igual que Forex, haurà de canviar altcoins per parelles. La majoria de les monedes es negocien contra BTC, però també hi ha altres opcions disponibles.

 • Trobareu parells disponibles a l’extrem superior dret de la pantalla. Recordeu que només podeu comerciar amb el parell amb què s’ha ingressat el vostre compte. A més, l’import màxim també depèn de l’import de la cartera.

 • Seleccioneu la moneda amb què vulgueu aparellar.

 • Feu clic al parell que desitgeu i la pàgina us hi dirigirà (en aquest cas, vam triar el mercat Iota / BTC).

Binance Trading Parells Selecció de parells comercials a Binance

 • Ara seleccioneu el tipus de comanda que us interessi:
 • Limiteu les comandes
 • Comandes de mercat
 • Comandes stop-limit

Binance Trading Parells Completant la comanda de parells de negociació a Binance

 • Si voleu completar la transacció immediatament, seleccioneu l’opció Mercat i introduïu l’import desitjat.
 • Fet, comprat o venut. Heu venut una moneda per l’altra.

Com retirar fons a Binance

A continuació s’explica com treure diners mitjançant Binance:

 • Inicieu la sessió al vostre compte i des del menú desplegable aneu a la secció Retira.

Retireu fons de Binance Com retirar fons de Binance

 • Trieu la moneda que vulgueu retirar. Recordeu que és possible que les retirades de vegades no estiguin disponibles per a determinades monedes a causa del manteniment.

Retireu fons de Binance Com retirar fons de Binance

 • Seleccioneu l’import que voleu retirar. La pàgina us mostrarà la quantitat màxima que podeu escollir si voleu buidar la cartera.

 • Ara se us demanarà que introduïu l’adreça de destinació. Copieu-lo i enganxeu-lo de la cartera o toqueu el botó QR per escanejar el codi, si el suporta la vostra cartera. També podeu habilitar el fitxer retirada de la llista blanca per facilitar la retirada la propera vegada, eliminarà la necessitat d’introduir manualment l’adreça de la cartera.

Seleccioneu la cartera de la llista blanca a Binance Selecció d’una cartera de la llista blanca a Binance

 • Un cop fet, feu clic a Retira. Se us demanarà que completeu el procés 2FA per finalitzar el procediment de retirada.

 • En funció de la vostra ubicació, podeu rebre un correu electrònic amb més instruccions per verificar la transacció.

Confirmació del correu electrònic de retirada Retirada de la confirmació per correu electrònic de Binance

 • L’import es transferirà a la cartera en uns 30 minuts.

Com que Binance ofereix parells fiduciaris en països limitats, és possible que hagueu de convertir l’import a la vostra moneda local o moneda admesa de la cartera un cop s’hagi retirat.

Més endavant, en aquesta revisió de Binance, hem explicat com convertir criptografia en finançament a Binance.

Atenció al client

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina d’assistència de Binance – Secció de preguntes freqüents

La secció de preguntes freqüents és força detallada. També hi ha guies escrites i de vídeo per a inversors i comerciants nous i experimentats. Ens han agradat molt perquè responen a totes les preguntes relacionades amb el comerç amb paraules senzilles.

Il·lustració d’atenció al client

Els que vulguin posar-se en contacte amb l’equip només tenen una opció: les entrades de suport. No cal ser membre per escriure a l’empresa. Solen respondre en un termini de 24 hores i són molt útils. A més, el xat en directe està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, però el gestiona un bot que admet diversos idiomes, inclosos l’anglès, el castellà i el turc..

Malauradament, actualment la plataforma no ofereix assistència telefònica. Tanmateix, podeu contactar amb agents de Binance Exchange a través de les xarxes socials.

Opinió pública

Concepte d’opinió pública

L’opinió pública en general sembla positiva i els usuaris semblen tenir molta confiança en la marca. Rep molta aclamació per ajudar a les startups i prendre mesures per introduir més eines i funcions.

L’intercanvi és públic en matèria de criptopolítica?

Captura de pantalla de la pàgina d'inici de binance.us Pàgina inicial dels EUA de Binance

Binance no és gaire vocal sobre les criptopolítiques, però sí que segueix les regles. L’empresa es va afanyar a bloquejar la plataforma internacional als usuaris dels EUA quan van canviar les normatives.

Va arribar una versió local del lloc per atendre els clients dels EUA. A més, l’empresa sembla honesta en la comunicació. Va publicar un blog detallat després del pirateig de milions de dòlars per assegurar als usuaris que els seus diners eren segurs.

L’intercanvi té patents?

Concepte de signe registrat

Binance no posseeix cap patent segons el document CBInsights, no obstant això, es rumoreja que la companyia ha estat treballant en una plataforma de comerç patentada des que Tzero va patentar la seva plataforma d’integració.

L’intercanvi ha adquirit o creat eines controvertides??

Tres persones discutint sobre la il·lustració

Binance sol mantenir-se allunyat de la controvèrsia, però, molts experts van qüestionar la seva decisió d’adquirir CoinMarketCap. Hi ha preocupacions sobre els creixents poders de la plataforma i la capacitat d’influir en els preus.

El monitor d’intercanvi des d’on envieu i rebeu monedes?

Il·lustració de lupa sobre gràfics

La qüestió no és molt clara, alguns experts creuen que Binance controla on i a qui envieu i rebeu monedes. Però, encara no tenim una imatge clara, ja que l’empresa no ha fet cap anunci oficial sobre el tema.

Alguns usuaris argumenten que el creixement del seguiment governamental pot obligar Binance a fer un seguiment de les transaccions, però encara no n’hem conegut els funcionaris.

Seguretat

Història dels Hacks i les Fugides

Senyal d’advertència en concepte d’ordinador

Com es va esmentar anteriorment, Binance es considera segur, però té un historial de pirateries i filtracions.

L’intercanvi era a les notícies per investigar la presumpta filtració de dades de més de 60.000 clients que van enviar informació de KYC a l’intercanvi el 2018 i el 2019.

Es creia que aquesta manca era el resultat d’un pirateig el 2019 quan els lladres van robar a l’intercanvi criptomonedes per valor de 40 milions de dòlars (7.000 BTC). La companyia va localitzar el robatori en una única cartera.

Riscos de tenir monedes a canvi

Els inversors trien monedes digitals per mantenir els seus diners segurs i veure com creixen. No obstant això, aquestes decisions poden ser arriscades, ja que les monedes virtuals són altament volàtils i els preus poden pujar o baixar sense previ avís.

A més, hi ha altres riscos de tenir monedes en una bossa com Binance:

Comptes congelats

Concepte de comptes congelats

Binance és molt estricte pel que fa a seguretat i se sap que congela els comptes que considera fraudulents.

Com que el sistema està automatitzat, els comptes genuïns que segueixen totes les directrius també poden acabar bloquejant-se. No podreu realitzar transaccions ni accedir als vostres fons mentre el vostre compte estigui bloquejat.

Hacks

Bitcoins en una il·lustració de cartera

No volem espantar-vos, però el cert és que el risc de perdre els vostres diners és elevat, de manera que us suggerim que escolliu una cartera o un intercanvi fiable (que proporcioni protecció i assegurança), com Binance.

Intercanvis concursals

Home amb ulleres mirant gràfics

Les pèrdues per pirates informàtiques, incompliments de dades i altres causes d’aquest tipus poden provocar la fallida o la fallida dels intercanvis. Tot i que la majoria de les borses prometen recuperar els vostres diners en cas de fallida, el cert és que no hi ha garanties i el procés pot ser molt cansat i llarg..

Assegurança FDIC?

Logotip FDIC

Algunes borses com Binance mantenen els dipòsits en dòlars dels clients en “comptes de custòdia agrupats” a les institucions financeres assegurades per FDIC. Aquesta és una manera fiable de protegir-se de les pèrdues.

Temps d’inactivitat de l’intercanvi

Privadesa

L’intercanvi respecta la privadesa dels seus clients?

Segons l’empresa, “respecta la privadesa de l’usuari i no recopilarà, revelarà ni utilitzarà informació KYC tret que sigui per a fins legítims de negoci”.

Concepte de ciberseguretat

Ens agradaria creure que Binance pren seriosament els seus compromisos relacionats amb la privadesa. No ha estat a les notícies per filtrar dades privades i és respectat per respectar la privadesa dels clients.

Requereix el compliment de KYC i AML? Si és així, a quin nivell?

Binance té establertes mesures per complir tant amb Know Your Customer (KMC) com contra el blanqueig de diners (AML). Com que cada país té les seves pròpies lleis que regulen aquestes mesures, no tenim normes específiques.

Cartes AML

Binance s’ha unit a Refinitiv, una empresa proveïdora de serveis de KYC afiliada a Chainalysis i Thomson Reuters. També va aparèixer recentment a les notícies per contractar el serveis d’IdentityMind per “millorar les mesures de protecció i compliment de les dades existents” després que l’intercanvi es va incendiar l’any passat a causa del pirateig.

Us permet canviar qualsevol quantitat de valor sense KYC ni AML?

Home registrant il·lustració

Binance Global és una de les poques plataformes que permet als usuaris negociar sense verificació amb un límit de fins a 2 BTC per dia. Tot i això, l’empresa pot marcar el vostre compte si troba transaccions sospitoses. Això farà que el vostre compte quedi bloquejat tret que proporcioneu la informació necessària.

D’altra banda, els usuaris nord-americans no poden negociar sense proporcionar documents d’identitat tal com requereixen KYC i AML. Això es deu al fet que les normes KYC difereixen d’un país a un altre.

Eliminaran les vostres dades personals si ho sol·liciteu?

Concepte GDPR

Binance us pot donar l’opció de sol·licitar la supressió permanent de les vostres dades segons la vostra ubicació. La política de privadesa més recent del lloc oficial ha incorporat elements del Reglament general de protecció de dades (GDPR). Tanmateix, és possible que aquests serveis no estiguin disponibles fora de l’Espai Econòmic Europeu.

A més, també hem trobat informes que Binance no compleix plenament el GDPR, però no hem pogut verificar aquesta informació.

Estafes habituals d’intercanvi de Binance que cal evitar

Senyal d'alerta a la il·lustració de l'ordinador

El risc de ser estafats a Binance és nul a causa de l’alta seguretat. Per la vostra seguretat, assegureu-vos de no compartir mai les vostres dades personals, inclosos els vostres documents.

Comparació amb altres intercanvis

Tot i que Binance és fantàstic, no és l’única opció per comprar o canviar monedes digitals. Aquí teniu algunes alternatives de Binance:

Kraken

Binance versus kraken

Kraken Les regles dels Estats Units i Binance semblen ser un nom més gran a nivell mundial. Kraken accepta més monedes fiduciàries que Binance. Tots dos es consideren segurs, però Binance ha estat piratejat en el passat, mentre que se sap que Kraken és en gran part lliure de pirates.

No podem estar segurs de quin és el més assequible, ja que tots dos tenen estructures tarifàries diferents. No obstant això, Kraken, a diferència de Binance, cobra una comissió segons el vostre registre comercial.

Coinbase

Binance versus coinbase

Coinbase és un dels competidors més grans de Binance. Alguns argumenten que Coinbase és més gran que Binance, però no podem estar segurs, ja que no apareix a CoinMarketCap.

Coinbase admet 32 ​​monedes fiduciàries a diferència de Binance, que ofereix opcions limitades a Singapur, Jersey, Uganda i els Estats Units. Tot i això, Binance té més parells de criptografia disponibles, ja que Coinbase només admet Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin i Ethereum. A més, Binance és més assequible que Coinbase, que cobra fins al 3,99%.

Bittrex

Binance versus bittrex

Bittrex gaudeix d’una bona voluntat excel·lent com va arribar el 2014, uns anys abans de Binance. Tanmateix, se sap que Bittrex és més car ja que cobra una comissió de negociació del 0,25%, mentre que Binance només cobra el 0,1%.

Són coincidents pel que fa a seguretat i facilitat d’ús, però, se sap que Binance ofereix un millor servei d’atenció al client.

Robinhood Crypto

Criptografia Binance versus robinhood

Robinhood Crypto és una nova plataforma que admet múltiples monedes i ofereix transaccions sense comissions. Ofereix menys monedes que Binance, però és amigable amb els clients i té previst expandir-se a altres regions en el futur.

Es tracta essencialment d’una aplicació de comerç d’accions sense comissions dirigida a usuaris nord-americans però disponible a diversos altres països. Robinhood també ofereix més opcions de finançament que Binance, però encara no ha deixat petjada a la indústria, ja que la plataforma de criptografia encara està a la seva infància..

Ampliació prevista de l’intercanvi

Ampliació del concepte d’ones de xoc

Binance ha afegit diverses funcions i serveis nous a la plataforma. Segons els informes, la plataforma està en negociacions per entrar a més mercats nord-americans i expandir-se a nivell mundial.

A més, també podem sentir que Binance ofereix més monedes fiduciàries.

Funcions i serveis de Binance

Concepte d’il·lustració de blockchain

Com es va esmentar anteriorment, Binance és alguna cosa més que una simple plataforma comercial. És un ecosistema complet de blockchain i ofereix una gran varietat de serveis.

Vegem tot el que la plataforma ofereix:

Corredoria

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina del programa de corredors de Binance

El programa Binance Broker permet a l’empresa col·laborar amb desenes de corredors per fer créixer l’ecosistema. L’empresa ha construït alguns sistemes increïbles de negociació d’alta freqüència per a corredors de tot el món.

El sistema admet el comerç de corredors de futurs i és popular per oferir una elevada liquiditat, profunditat de negociació i compartició de comissions. El programa admet l’accés al mode clau KPI i permet que els corredors de futurs i spot puguin accedir ràpidament a la negociació. Ha reduït molt el llindar de desenvolupament per ser un corredor de Binance.

Podeu guanyar fins a un 60% en les comissions de negociació com a corredor mentre aprofiteu la increïble infraestructura de seguretat i gestió d’actius de l’empresa.

El que més ens agrada d’aquest programa és la possibilitat de rebre assistència personalitzada i assessorament en màrqueting. Pot ajudar els corredors a arribar a nous compradors i esbrinar un nínxol.

Mà que sosté una tassa de guardó

Se sap que la companyia premia els 10 corredors amb millor rendiment en termes de volum de negociació oferint bonificacions. Utilitza el 10% dels ingressos generats a través del programa Binance Broker per finançar la bonificació.

A més, els socis també reben invitacions regulars a esdeveniments de Binance, inclòs el Conferència anual global de socis de corredors. Pot ser una excel·lent manera de saber més sobre el negoci i la xarxa amb altres empreses del sector.

Això és el que necessiteu per ser apte per al programa:

Destaca el concepte de cap humà vermell

 • Mantingueu com a mínim 3.000 BNB al vostre compte de Binance.

 • Sigues una institució amb almenys 20.000 usuaris. Inclou plataformes de negociació de valors, corredors de valors, concessionaris de bons, etc..

 • Ha de complir el volum mínim de negociació mensual de 1.000 BTC. Aquells que incompleixin aquest requisit seran inclosos en una llista de seguiment i se’ls avisarà. Si incompleix aquest requisit durant dos mesos consecutius, quedarà desqualificat.

 • Ha d’operar un sistema de comptabilitat i producte independent i utilitzar la marca només per adquirir clients.

La comissió i els requisits poden canviar de tant en tant, consulteu el lloc web oficial per obtenir les darreres actualitzacions.

Intercanvi

Llista de criptocoins daurats

Al final del dia, Binance és essencialment un intercanvi de criptomonedes centralitzat. Podeu canviar Bitcoin i centenars d’altres monedes en pocs segons. Aneu al lloc web oficial, introduïu la quantitat de diners que voleu gastar, trieu la moneda que vulgueu i premeu “Comprar”..

Vendre és tan senzill com comprar, anar a la plataforma i triar la moneda que vol vendre i introduir el volum.

Captura de pantalla del servei d'intercanvi binance.com Servei d’intercanvi de Binance

L’empresa accepta diverses monedes incloses USD, Euro, AUD, DEA, CAD, ** INR, etc. Hi ha diverses opcions de pagament, incloses les targetes bancàries, la cartera Binance i les carteres electròniques, segons la vostra ubicació.

L’import màxim que podeu gastar en una sola transacció és de 5.000 dòlars (comprant) i 10.000 dòlars (venent), però, pot canviar de país a país.

En la majoria dels casos, se us demanarà que proporcioneu dades personals, inclosos els documents d’ubicació, per verificar la vostra identitat abans de poder fer una transacció. El procés pot trigar fins a 48 hores.

El millor de l’intercanvi és la facilitat d’ús. Funciona bé en tots els dispositius, inclosos els telèfons mòbils. Podeu descarregar l’aplicació dedicada al vostre dispositiu per simplificar les coses.

Serveis d’aposta

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina del servei d’apostes de Binanace

Binance és un dels pocs intercanvis que ofereix estacada.

L’empresa defineix el patinatge com “el procés de retenció de fons en una cartera criptogràfica per donar suport a les operacions d’una xarxa blockchain”.

Els usuaris obtenen recompenses per dipositar i mantenir monedes digitals. L’estacament està vinculat al mecanisme de prova d’estaca (PoS) introduït per Scott Nadal i Sunny King el 2012.

Binance ara admet l’aposta per a diverses monedes PoS, incloses Algorand (ALGO), Estel·lar (XLM), NEO (GAS), VeChain (VTHO), Ontologia (ONG), Tron (BTT), Stratis (STRAT), Qtum (QTUM), i Komodo (KMD).

No hem pogut trobar molta informació sobre com Binance distribueix recompenses. La companyia suggereix posar-se en contacte amb els agents per saber-ne més, ja que encara està desenvolupant el mecanisme. Tot i això, sabem que el sistema obté saldos prenent instantànies per hora per obtenir la mitjana diària.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Productes d’aposta de Binance

Els inversors poden obtenir beneficis sense haver de preocupar-se per configurar nodes, preocupar-se per la durada del temps, les quantitats mínimes de participació o altres paràmetres d’aquest tipus..

La participació pot ser un procés complicat d’entendre. Aneu aquí a Obteniu més informació sobre l’aposta de Binance i com us pot beneficiar.

OTC Trading

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina de comerç de Binance

Binance ha introduït recentment un portal OTC per augmentar l’adopció de criptografia. Com que és una nova opció, no sabem molt sobre el comerç OTC. Segons el lloc web oficial, el portal és una plataforma de sol·licitud de pressupost en directe que permet als usuaris confirmar operacions i rebre liquidacions ràpides directament als seus comptes de Binance..

El comerç OTC és diferent dels serveis d’intercanvi que ofereix la plataforma, ja que té lloc directament entre dues parts. És adequat per als comerciants que vulguin canviar o canviar un gran nombre de monedes.

El sistema pot admetre grans volums i hem descobert que també ofereix una tarifa millor quan es realitza una operació de blocs grans.

Formes de guanyar moneda gratuïta

Els usuaris de Binance poden obtenir l’opció de guanyar monedes gratis. La participació és la millor opció si voleu guanyar monedes digitals gratuïtes, però també hi pot haver altres ofertes de tant en tant.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina del programa de referència de Binance

A més, podeu guanyar monedes gratis remetent altres usuaris a la plataforma. Podeu utilitzar els vostres enllaços de referència, identificador de referència o codis QR per referir persones.

L’empresa paga fins a un 40% de comissió per negocis reeixits que fan els vostres amics. No obstant això, l’estructura de la comissió pot ser una mica complicada de comprendre.

Targetes de despesa

Ens encanta aquesta funció de Binance, ja que facilita la vida i soluciona molts problemes associats a la plataforma.

Home que paga amb criptocoin en un TPV

Sabem el difícil que pot ser utilitzar les monedes digitals per pagar factures o comprar en línia, ja que no totes les botigues estan obertes a la idea d’acceptar tokens digitals. La vostra única opció és atenir-vos als comerciants que admeten monedes digitals o convertir-les en efectiu, cosa que pot trigar molt de temps.

La targeta és realment mundial, ja que és acceptada per més de 46 milions de comerciants, inclosos els venedors fora de línia a més de 200 regions. El servei encara està en fase beta. Tu pots ves allà per registrar-se si compleix els requisits per obtenir una targeta Binance.

A diferència d’altres bancs, Binance cobra sense quotes anuals o mensuals però hi ha un cost únic de 15 USD. El saldo mínim també és de 15 dòlars, cosa fantàstica. Les transferències són instantànies i es poden gestionar a través de l’aplicació en qualsevol moment que vulgueu.

Altres serveis

A més de totes les funcions esmentades, Binance ofereix alguns productes i serveis dissenyats específicament per a inversors. Això inclou:

Comerç de marges

A més del comerç tradicional, Binance ofereix una plataforma de comerç de marge que us permet operar amb el vostre actiu prestat pagant interessos sobre el vostre saldo. Actualment, només els parells que tenen una “M” al costat admeten el comerç de marges.

Haureu de transferir actius de la vostra cartera tradicional o d’intercanviar a la vostra cartera Margin per tal d’utilitzar la plataforma Binance Margin. Podeu canviar fins a 5 vegades el vostre import original en préstecs. Haureu de pagar interessos per hora al veritable propietari de l’actiu.

Binance Futures

Binance Futures és una nova plataforma de negociació dissenyada per permetre als comerciants utilitzar el palanquejament i obrir posicions llargues i curtes.

Amb aquesta opció, l’empresa ofereix competència directa a gegants com markets.com. Ens va agradar el disseny de la plataforma de negociació, és fàcil d’utilitzar.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina del Servei de Futurs de Binance

Registreu-vos per obtenir un compte, seleccioneu un contracte, feu una comanda i gestioneu la vostra posició. Tot i que és fantàstic, es palesa en comparació amb altres plataformes, ja que només es pot canviar un nombre limitat de monedes a la plataforma sense cap opció per canviar accions o altres actius..

Les monedes admeses inclouen:

 • (ETH) / USDT
 • (XRP) / USDT
 • (BCH) / USDT
 • (ADA) / USDT
 • (XLM) / USDT
 • (TRX) / USDT
 • EOS / USDT
 • (LTC) / USDT
 • (ETC) / USDT
 • (Enllaç) / USDT

Les comandes admeses inclouen:

 • Ordre límit
 • Ordre Stop-Limit
 • Comanda de mercat
 • Comanda d’aprofitament-límit

Els usuaris de Binance no hauran de crear un compte nou, però, en canvi, només podeu negociar dipositant USDT.

Binance Labs

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina de laboratori de Binance

Binance Labs és el braç de risc de Binance creat per empoderar i incubar comunitats i emprenedors de criptografia i blockchain.

Segons el lloc web oficial, la missió del programa és “donar suport a projectes de la indústria que ajudin a fer créixer l’ecosistema de blockchain més gran, realitzant tot el potencial de la tecnologia blockchain i el seu impacte social, alhora que augmenta l’adopció de criptomonedes a nivell mundial”.

Els grans inversors poden triar l’altra opció i treballar amb startups que ja tenen un producte que funciona.

El programa està disponible a tot el món, inclosos Àfrica, Amèrica del Nord, Europa, Àsia i Amèrica Llatina. Se centra en la moneda estable, la remesa, el pagament, la interoperabilitat, les aplicacions i altres canals d’aquest tipus.

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Pàgina de laboratori de Binance

Aquesta és una gran oportunitat per a les persones que volen formar part de la indústria. Penseu en aquesta opció si teniu dificultats per crear un nínxol a la indústria. Podeu aprofitar l’abast de Binance per trobar un punt de suport fort i impulsar el vostre projecte.

Venedor de Fiat

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de google.com Aplicació del programa global de comerciants P2P a Binance

Binance ofereix als usuaris la possibilitat de ser un venedor fiat. Haureu d’omplir un formulari de Google Docs per sol·licitar el programa. El formulari pot trigar uns 15 minuts a emplenar-se, però no tots els sol·licitants són acceptats.

Un cop aprovat, podreu beneficiar-vos de moltes de les funcions de la plataforma i oferir els vostres serveis a més persones.

Llistat Binance

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de binance.com Centre d’usuaris de Binance

Si voleu que la vostra moneda aparegui a Binance, haurà de complir els requisits de la plataforma i enviar una sol·licitud amb tots els detalls necessaris..

A més, pot trigar aproximadament un mes a obtenir una resposta, així que tingueu paciència. La companyia us permet aplicar diverses vegades, però és possible que aquesta no sigui la millor opció. És millor actualitzar el progrés del projecte, ja que les coses canvien o es tornen a aplicar només quan el projecte passa al següent pas.

Pel que hem vist, l’empresa sembla més amigable amb els projectes que donin suport a la seva pròpia moneda (Binance Coin).

Trust Wallet

Conegut com una de les carteres electròniques més fiables, Trust Wallet és ara la cartera oficial de Binance. Està disponible per als usuaris d’Android i iOS i se sap que ofereix algunes funcions fantàstiques.

Admet múltiples monedes i funciona com un encant. Per sobre de tot, se sap que les vostres dades es mantenen segures i no guarden la informació personal emmagatzemada al vostre dispositiu.

Explorador de blocs

Captura de pantalla de binance.com Guia de l’explorador de cadenes a Binance Academy

L’Explorador és una eina útil que proporciona una bona informació sobre una xarxa blockchain. La companyia el promou com a “navegador i motor de cerca on els usuaris poden trobar informació sobre adreces públiques, blocs individuals i transaccions associades a una moneda específica”.

L’eina proporciona informació detallada, inclosos gràfics de mercat i estadístiques en temps real. Accedireu a dades sobre transaccions pendents, grups de mineria, taxa de hash de xarxa, validadors de blocs, llista enriquida, blocs orfes i forquilles dures.

Conclusió

Binance Exchange és un intercanvi criptogràfic fiable. És conegut com un dels intercanvis de criptomonedes més assequibles del món i està registrat en diversos països, cosa que el fa segur i segur..

La plataforma ofereix centenars de monedes i parells per al comerç, però és possible que no tots els serveis estiguin disponibles a tot el món. Tot i això, encara es considera una opció fiable per als comerciants nous i experimentats a causa de les taxes baixes i un excel·lent servei d’atenció al client.

La majoria de les ressenyes de Binance són positives i la majoria d’usuaris coincideixen a dir que l’empresa és segura.

Compra monedes a Binance

Valoració:

Veredicte final

La nostra valoració

7.0

Visiteu el lloc

Donem a Binance un 7,0 / 10. Compta amb molta liquiditat, moltes monedes per al comerç i tarifes molt baixes. També té una gran UX, i l’únic que hi va en contra és el pirateig que es va produir a la plataforma. Viouslybviament, podeu evitar que un esdeveniment com aquest us afecti traient les monedes de la plataforma quan hàgiu acabat de negociar (com hauríeu de fer).

Preguntes freqüents

Què tan segur és Binance Exchange???

Binance ha estat piratejat una vegada, però es considera segur. Els diners dels Estats Units estan assegurats i l’empresa té un fons per cobrir les pèrdues en cas d’infracció o pirateria de dades.

Està assegurat Binance Exchange FDIC?

Sí, es garanteixen FDIC per obtenir més protecció. Segons el comunicat oficial, Binance té dipòsits en dòlars nord-americans en “comptes de custòdia agrupats” especials en bancs assegurats per FDIC.

Com puc treure els meus diners de Binance Exchange?

Podeu retirar diners de Binance accedint a l’opció de retirada del vostre perfil i seleccionant la moneda que vulgueu retirar.

Els usuaris poden convertir la moneda a USD o la moneda admesa. Aquest mètode de retirada està disponible en alguns països i pot ser lent. L’altra opció és retirar monedes a la cartera i convertir-les a la cartera.

Quant triga a retirar-se de Binance Exchange?

Les retirades de Binance poden ser ràpides o lentes segons la naturalesa del vostre compte i el mètode de retirada. Retirades a carteres es completen en uns 30 minuts, però pot trigar més si no es verifica el vostre compte o si no teniu 2FA activat.

Aquests comptes poden trigar fins a cinc dies. A més, és possible que les retirades també no estiguin disponibles si no han passat 5 dies des que vau afegir un mètode de retirada o vau activar una eina de seguretat com ara 2FA.

Per últim, les retirades directes a Fiat poden trigar entre 5 i 10 dies.

Com convertir criptografia a finançament a Binance?

Binance US i algunes altres pàgines locals de Binance admeten transferències de criptografia a USD. A continuació s’explica com es realitza:

– Aneu a la pàgina d’inici, feu clic al vostre perfil i aneu a l’opció de retirar a Wallet

– Trieu USD sota la moneda que vulgueu retirar i seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla i trieu el vostre mètode de retirada

– El sistema us demanarà que verifiqueu la transacció

– Un cop fet, rebreu un missatge de confirmació per correu electrònic

– L’import apareixerà al vostre compte d’aquí a 5 a 7 dies, segons el vostre mètode de retirada

Binance és il·legal?

No, Binance no és il·legal, però, en alguns països pot ser que no sigui legal operar o tenir criptos. L’intercanvi ha prohibit diversos països en el passat a causa del canvi de normativa.

Podem fer servir Binance als EUA?

Sí, podeu fer servir Binance als Estats Units, però no la versió internacional. Binance US admet usuaris amb seu als Estats Units i ofereix una fracció de les monedes disponibles a la plataforma internacional. A més, Binance US no és legal ni està disponible en alguns estats dels Estats Units, inclosos Hawaai, Washington, Geòrgia i Connecticut

Té Binance una cartera?

Binance no té una cartera pròpia, però la plataforma s’ha unit a TrustWallet, que es comercialitza com la cartera oficial de la plataforma.

Puc vendre criptografia a USD a Binance?

A la majoria de països, aquest servei no està disponible, però Binance ha començat recentment a oferir el comerç de criptografia a Fiat en algunes parts del món on es pot vendre directament criptografia a USD..

Binance informa a l’IRS?

No, Binance no informa a l’IRS. Tanmateix, com a contribuent nord-americà, és possible que hagueu de comunicar les participacions i els beneficis a l’IRS. Poseu-vos en contacte amb un expert per saber-ne més.

Hauria de conservar les meves monedes a Binance Exchange?

Binance es considera segur i molts usuaris deixen les seves monedes a la plataforma. La companyia ha iniciat un programa especial de participació de Binance per motivar la gent a mantenir monedes al canvi, ja que és important per a la liquiditat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector