Billfodl

revisió de billfodl

Trobant la còpia de seguretat adequada per al vostre cartera criptogràfica és un dels passos més importants per assegurar les vostres monedes.

Ho equivoqueu i ho podreu perdre tot.

Feu-ho bé i podríeu dormir tranquil a la nit.

Al nostre parer, ningú ho fa bé com Billfodl. De debò … no s’acosta cap altra còpia de seguretat.

Pros

 • La millor còpia de seguretat de carteres del mercat
 • Proves científiques independents
 • Rajoles fàcils d’instal·lar i llegir
 • Increïble suport
 • Gran relació qualitat-preu
 • Garantia de devolució del 125%

Contres

 • Podria utilitzar un disseny més elegant
 • Pot ser complicat obrir-se la primera vegada

Pros

Contres

 • La millor còpia de seguretat de carteres del mercat
 • Podria utilitzar un disseny més elegant
 • Rajoles fàcils d’instal·lar i llegir
 • Increïble suport
 • Gran relació qualitat-preu
 • Garantia de devolució del 125%

Qui hauria de comprar un dispositiu de còpia de seguretat de llavors

 • Emmagatzematge d’inversors criptogràfics més d’un mes de lloguer / hipoteca en bitcoin
 • Inversors criptogràfics que requereixen una restauració de carteres o un emmagatzematge en fred fiable
 • Inversors criptogràfics que ho prefereixin controlar completament les seves pròpies finances

Per què comprar una còpia de seguretat de llavors??

Bitcoin no només és el primer actiu realment escàs del món, també s’aconsegueix per mitjans digitals i es pot verificar completament. Tanmateix, un cop s’ha assegurat un bitcoí dins d’una cartera, es fa imprescindible una còpia de seguretat no digital (però segura i resistent a la destrucció). Emmagatzemar les paraules inicials fora de línia és un pas essencial.

Amb el Convenció de paraula mnemotècnica BIP-39, la facilitat de fer còpies de seguretat d’una cartera fora de línia va ser extraordinàriament fàcil d’aconseguir, però no va protegir contra les amenaces d’inundació, incendi, aixafament i deteriorament general del suport on s’emmagatzema.

Entre les millors solucions que van començar a aparèixer en mans de HODLers era el format de casset i mosaic de codi obert.

Aquest mètode proporciona una opció superior tant per a la privadesa com per a la seguretat. Els personatges metàl·lics freds i indeleble es comprometen sense paraules amb el dispositiu en la seva seqüència crucial i s’amaguen durant qualsevol període de temps, mentre que la ment del propietari de la cartera és lliure d’atendre altres qüestions..

Billfodl ha optat per agafar els punts forts d’aquest disseny de codi obert i integrar materials i mètodes de la més alta qualitat per portar aquest mètode a un nivell òptim de rendiment..

Conceptes bàsics de Billfodl

El Billfodl és capaç d’emmagatzemar una gran varietat de formats de llavor i claus com Hexadecimal, BIP-39, alfanumèric i altres.

El conjunt de rajoles que s’inclou amb tots els Billfodl és suficient per fer-ho i fins i tot s’envia amb una quantitat aleatòria, de manera que les vostres dades sensibles no es poden modificar a partir dels caràcters restants que no s’utilitzen.

Els productes competidors requereixen conjunts d’expansió per a les fitxes de caràcters necessàries per a còpies de seguretat diferents, cosa que fa que triar Billfodl sigui una obvietat.

Aquest disseny i flexibilitat de rajoles us permet emmagatzemar una de 24 paraules o dues de 12 paraules Determinisme jeràrquic còpies de seguretat.

Preu

Amb l’èxit de la trobada Billfodl amb un nivell més elevat de demanda de qualitat dels consumidors, el cost s’ha reduït a 99 $.

Unboxing & Impressions

El Billfold s’envia en un paquet postal exterior senzill per evitar posar cap atenció no desitjada al destinatari. Dins del paquet anònim i intencionadament avorrit hi ha un paquet de productes intel·ligent i atractiu amb el logotip i l’esquema de colors de Billfodl..

Aquest paquet interior està dissenyat per presentar el producte d’una manera ordenada, atractiva i funcional. Es tracta d’una caixa de cartró que actua com a funda per al dispositiu i de panells d’emmagatzematge de rajoles que s’uneixen entre si per evitar danys involuntaris abans de l’ús..

També s’inclou una guia d’inici d’una pàgina que descriu com protegir les vostres dades.

A diferència dels seus competidors, Billfodl ha assegurat les rajoles dins de bosses distintes i etiquetades que estan segellades darrere del paper. Això impedeix que els conjunts de rajoles es deixin anar i es mesclin en una massa frustrant de personatges.

Embalatge Billfodl

Descripció de Billfodl

El Billfodl mesura 2,25 x 4 polzades i està construït amb acer inoxidable 316, un material de qualitat militar amb una resistència a la corrosió notable.

Amb aproximadament 2,25 x 4 polzades i thick ”de gruix, el Billfodl està dissenyat a partir d’un disseny de codi obert. El casset s’obre per revelar les ranures de dades, el cargol de bloqueig i altres aspectes funcionals. Tot i que és similar a altres productes a primera vista, el Billfodl es diferencia per la posició destacada del seu logotip dins del dispositiu.

Billfodl

Rajoles

Una altra opció que el Billfodl ha implementat per millorar el disseny de codi obert és dins de les rajoles. Tot i que altres productes han optat per estampar les rajoles (causant deformació, pèrdua potencial de dades o il·legibilitat), els Billfodl són gravat amb làser.

El resultat és una representació inesborrable de cada caràcter sense canviar la geometria de la rajola. Això augmenta la integritat de les dades a més de millorar la facilitat de configuració.

Rajoles Billfodl

Configuració del dispositiu

El Billfodl es configura fàcilment simplement col·locant cada fitxa a la ranura i movent-la cap a l’esquerra. Cada mosaic successiu fa retrocedir tota la frase fins que la fila estigui plena. Les ranures estan dissenyades per acomodar les primeres quatre lletres de cada paraula inicial BIP-39 (no és necessària la paraula completa fer una còpia de seguretatUn cop hàgiu afegit tota la informació, l’únic que queda és tancar la pestanya de fixació, estrènyer el cargol i tornar a girar els panells en posició paral·lela. Emmagatzemeu el Billfodl en qualsevol lloc que vulgueu (el més important és que no pugui trobar-lo persones no desitjades), ja que ara està protegit contra incendis o inundacions.

Valoració: 9,3 / 10

El Billfodl està dissenyat per obtenir un temps de configuració òptim i una experiència senzilla. Una gran quantitat de satisfacció resulta en protegir la vostra frase de seguretat o la vostra clau privada amb una experiència de producte informada tenint en compte cada aspecte.

Els usuaris de Billfodl poden saber que la seva informació és impermeable a la destrucció per aigua o flama i que les forces de corrosió no amenacen la vostra còpia de seguretat.

La garantia de devolució del 125% no es veu en cap altre lloc i demostra una insana confiança en el producte.

Donem a Billfodl una puntuació de 9,3 sobre 10!

Preguntes freqüents

És segur Billfodl?

Està fabricat en acer inoxidable 316, que és àmpliament considerat com el més ideal per al cas d’ús de còpies de seguretat de frases de llavors. Billfodl també és l’únic còpia de seguretat de cartera provada independentment al mercat demostrat que és segur.

Què és millor: Billfodl, Cryptosteel o Cobo Tablet?

Billfodl és àmpliament considerat l’estàndard d’or per a les còpies de seguretat de carteres d’acer inoxidable. Dit això, el Cobo és més barat. El Cryptosteel és menys segur que el Billfodl i el Cobo Tablet i és més car. Si no us importa gastar uns quants dòlars addicionals, el Billfodl és el més segur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me