Aquestes són les aixetes de Bitcoin més gratificants del setembre de 2020

Aixetes de Bitcoin

Les aixetes de Bitcoin són una manera fàcil d’aconseguir bitcoins en les unitats més petites conegudes com a Satoshis. Per a aquells que s’han interessat per les criptomonedes i el Bitcoin, en particular, poden ser una excel·lent manera de guanyar alguns criptos gratuïts. Algunes de les aixetes només assignen determinades quantitats de Satoshis als comptes dels participants en un termini de temps, mentre que altres requereixen que facin algunes activitats, com ara veure anuncis, fer enquestes, etc..

En aquest article es destaquen les aixetes de Bitcoin més gratificants que podeu utilitzar per obtenir Satoshis de forma gratuïta i, si us quedeu prou temps, podeu acabar obtenint suficients bitcoins per experimentar amb transaccions BTC o fer altres coses interessants per a les quals els usuaris de criptografia utilitzen Bitcoin.

Alguns poden exigir-vos que us inscriviu mentre que d’altres no. Sigui quin sigui el vostre interès, hi ha bitcoins gratuïts per a tothom i les següents aixetes podran satisfer el vostre interès. Ja n’hi ha prou de parlar, ara hi entrem directament. Aquí podeu trobar les aixetes Bitcoin més gratificants del setembre del 2020.

FreeBitco.in

FreeBitco.in

Es tracta d’una aixeta BTC propietat d’una empresa minera, els mateixos responsables de posar en circulació nous Bitcoins. Això explica per què donen tants bitcoins gratuïts. Bitcoin gratuït us permet obtenir BTC cada hora. A més, compta amb jocs i loteries setmanals, cosa que condueix a més bitcoins. Les vostres monedes s’emmagatzemen de manera segura en una cartera i les seves despeses de transacció són considerablement baixes.

Si manteniu el temps suficient per guanyar fins a 30.000 Satoshis, començareu a guanyar un interès compost diari del 4%. També us recompensen generosament per referències, és a dir, si compartiu el vostre enllaç de referència amb els vostres amics i el fan servir per registrar-vos, obtindreu un 50% dels seus guanys per hora i un 25% del que guanyen en interessos. Amb 18 milions d’usuaris d’aquesta aixeta de Bitcoin i almenys 10 milions d’usuaris cada mes, aquest lloc web no podria ser més legítim.

Bonificació de Bitcoin

Bonificació de Bitcoin és una aixeta BTC fantàstica pel fet que no haureu d’esperar un temps després de completar una tasca per iniciar-ne una altra. Pel que fa a aquesta aixeta, podeu iniciar una nova tasca tan bon punt la completeu, de manera que no poseu cap límit en els vostres guanys. La freqüència de pagament també es redueix a 15 minuts en lloc de l’interval d’una hora que tenen algunes aixetes, de manera que podeu guanyar més sovint que d’altres..

Podeu rebre fins a 5.000 Satoshis per reclamació amb un interès diari automàtic del 5%. Això garanteix que els vostres guanys es multipliquin fent gairebé res. També ofereixen un 50% de bonificació de referència de tota la vida per a tots aquells que es van inscriure amb el vostre enllaç de referència i podeu retirar els vostres guanys en qualsevol moment sense cap cost.

FreeBitcoins.com

Aquesta és una altra aixeta de Bitcoin molt gratificant que es va construir pensant en els principiants. Si no coneixeu l’espai criptogràfic i voleu guanyar bitcoins fàcilment, aquest és el vostre lloc. Encara que principalment per a Bitcoin, l’aixeta ofereix ara Clamcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, DigiByte i Monero.

FreeBitcoins.com demostra que Bitcoin es pot guanyar d’una manera divertida jugant a jocs i que no cal que us registreu per obtenir un compte. És un dels pocs que renuncia a tot un Bitcoin només per visitar el lloc web cada deu minuts. Una cosa interessant d’aquest lloc web és que no només us permet guanyar diverses criptomonedes, sinó que també us permet canviar fàcilment monedes dins de l’aixeta sense haver d’anar a cap bescanvi. Això no pot ser més adequat per a principiants.

Què és més? Guanyeu una comissió del 50% per cada amic a qui us referiu i podeu retirar els vostres guanys en qualsevol moment a la vostra cartera de forma gratuïta.

Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens és una de les aixetes de Bitcoin que més paga a l’espai criptogràfic. Els usuaris poden obtenir una recompensa de fins a 4.000 Satoshis jugant a jocs i altres activitats al lloc web.

També té una versió mòbil per a dispositius Android i iOS. Això us dóna la llibertat de seguir guanyant bitcoins gratuïts en qualsevol lloc, sempre que estigueu amb el vostre telèfon mòbil. L’aixeta premia els usuaris cada hora, de manera que podeu guanyar una quantitat considerable de bitcoins cada dia.

Moon Bitcoin

Moon Bitcoin és una de les aixetes de Bitcoin més gratificants. Igual que freebitcoins.com, ofereix recompenses a Ethereum i Litecoin a més de Bitcoin. Aquesta aixeta dóna als usuaris la llibertat de triar en quines criptomonedes reben recompenses.

Hi ha moltes bonificacions a l’aixeta i els usuaris poden obtenir recompenses cada 5 minuts. Una altra cosa interessant d’aquesta aixeta és que tens la llibertat de decidir la freqüència amb què reclames recompenses. Com més temps estigueu per sessió, més reclamareu i només vosaltres podeu decidir quant de temps romandreu.

Conclusió

Aquestes són les millors i més gratificants aixetes de Bitcoin que podríem trobar i, si busqueu on guanyar bitcoins gratuïts, no busqueu més.

Imatge destacada: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me