8 ICO més reeixits de tots els temps per ROI | Part I

ICO amb èxit

Vist que es llancen diàriament nous ICO, n’hi ha molt pocs que aconsegueixin l’èxit de Bitcoin, deixant un mercat ple de projectes fraudulents o fraudulents..

Tot i això, això no ha impedit que els inversors busquin la següent gran sensació de criptografia. Tot i que no hi ha una fórmula exacta per garantir l’èxit, hi ha hagut diverses fitxes que es van llançar mitjançant ofertes inicials de monedes; han tingut un rendiment excel·lent i han aconseguit mantenir l’atenció dels inversors.

A l’article d’avui analitzarem els ICO més reeixits de tots els temps que han aconseguit produir les xifres de ROI més importants per als seus primers inversors..

NXT

NXT va ser una de les primeres empreses de blockchain a obtenir èxit. Es va llançar el setembre de 2013 en una primera oferta de monedes celebrada al BitcoinTalk Forum, on va aconseguir recaptar al voltant de 16.800 dòlars de Bitcoin.

La criptomoneda va ser dissenyada per servir com a plataforma blockchain que permet a petites empreses i corporacions, Imatge relacionadai els bancs implementen les seves aplicacions blockchain propietàries.

Una moneda NXT tenia un valor de 0,0000168 dòlars al seu debut en ICO. El preu més alt per a un testimoni NXT es va situar en un màxim de 2,15 dòlars, cosa que va provocar un enorme retorn de la inversió del 1,477,000% en aquell moment.

IOTA  

El projecte IOTA és un projecte de blockchain únic que combina Internet de les coses amb elements blockchain. És l’única criptomoneda que no utilitza una cadena de blocs completa. En el seu lloc, aplica una nova tecnologia anomenada Enredar, que resol els problemes d’escalabilitat i comissions de transacció.

La seva oferta inicial de monedes es va celebrar els mesos de novembre i desembre de 2015, en què va aconseguir fons de més de 400.000 dòlars. Les fitxes IOTA es van vendre durant aquest temps per menys de 0,001 dòlars, arribant a un total de mil milions de fitxes IOTA. El testimoni MIOTA va arribar al màxim a 5,69 dòlars i, tot i que no va ser tan elevat en comparació amb altres ICO, va aportar un ROI del 332.500% als seus primers inversors..

Ethereum  

Ethereum és probablement una de les cadenes de blocs més conegudes del mercat. La plataforma va ser llançada el 2013 per Vitalik Buterin i va ser creada per donar suport a contractes intel·ligents i aplicacions descentralitzades (DApps).

Resultat de la imatge del logotip d’Ethereum png

A causa del potencial d’Ethereum per a diverses indústries, la seva moneda digital nativa, Èter, ha vist un creixement increïble des dels seus dies d’ICO.

L’oferta inicial de monedes es va estrenar a l’estiu del 2014, on es van vendre 11,9 milions de fitxes Ether, que van aconseguir 16 milions de dòlars en només 42 dies. El preu al que es va oferir Ether aleshores era de 0,311 $ USD.

El gener de 2018, ETH va assolir el màxim històric de 1.417 dòlars, el que va resultar en un ROI de gairebé el 457.000%, cosa que va convertir en un dels ICO amb més èxit de tots els temps..

NEO

NEO, abans AntShares, és la primera posada en marxa pública de blockchain de la Xina. És una altra plataforma de contractes intel·ligents i DApp que permet als usuaris crear els seus propis tokens o “plataformes d’actius intel·ligents”.

La seva primera ronda ICO es va celebrar a l’octubre de 2015, venent 17,5 milions de fitxes per 550.000 dòlars EUA. Aleshores, el testimoni encara es venia sota el marcador ANS, però el 2017 es va canviar a NEO. El testimoni ANS / NEO tenia un preu inicial de 0,032 USD.

Una segona venda multitudinària va tenir lloc el setembre de 2016 per finançar el desenvolupament de la seva plataforma; Es van vendre tokens NEO de 22,5 milions de dòlars i es van recaptar 4,5 milions de dòlars.

El preu de NEO va assolir el seu punt màxim a 196,85 dòlars el 15 de gener de 2018, la qual cosa va suposar un ROI de 615.056,25%, cosa que el converteix en un exemple de l’èxit de les ICO.

Spectrecoin

Spectrecoin és una moneda digital centrada en la privadesa, Proof-of-Stake (PoS), que permet als usuaris fer transaccions de forma anònima.Resultat de la imatge del logotip de Spectrecoin png

La criptomoneda es va llançar a finals del 2016, quan les monedes digitals anònimes tot just començaven a atraure inversors en criptografia. XSPEC tenia un valor inicial de 0,001 dòlars nord-americans i, al seu màxim preu històric, es va vendre per 6,56 dòlars, cosa que va generar un ROI del 655.900,00% en aquell moment..

Stratis

Stratis és una plataforma blockchain com a servei (BaaS) que permet el desenvolupament d’aplicacions blockchain per a ús empresarial.

La seva oferta inicial de monedes es va llançar al juny de 2016, aconseguint recaptar 600.000 dòlars en moneda digital. La fitxa de Stratis, STRAT, es va vendre a un preu inicial de 0,007 dòlars per fitxa. El seu preu màxim històric va ser de 22,66 dòlars el 9 de gener de 2018.

En el moment d’escriure aquest article, Stratis cotitzava a 0,865911 dòlars. Això suposa un retorn de la inversió del 38.600% per als titulars de primeres fitxes en un termini de dos anys.

Arca

Continuarem la nostra llista d’ICO amb èxit amb Ark. El projecte està dissenyat per oferir “solucions de cadena de blocs tot en un” a desenvolupadors, usuaris i startups..

Durant Ark ICO, el projecte va aconseguir recaptar 942.000 dòlars i es va vendre un testimoni ARK per 0,01 dòlars. Ofert inicialment a un preu de 0,04 dòlars, en els seus nivells més alts, va ascendir a gairebé 11 dòlars, proporcionant un retorn de la inversió superior al 35.000%..Imatge relacionada

Ark va llançar la seva venda de tokens al novembre del 2016, quan era una de les poques solucions de blockchain tot en un al mercat. Va comportar un augment de gairebé 950.000 dòlars, molt per a finals de 2016, quan el mercat ICO estava substancialment menys desenvolupat.

Storj

Storj va ser un dels primers projectes de blockchain a oferir solucions d’emmagatzematge en núvol descentralitzades. El testimoni va començar a cotitzar a la tardor del 2014, després del seu primer ICO; Es van recaptar 461.000 dòlars i un testimoni tenia un valor de 0,009 dòlars.

El 2017, Storj va celebrar un altre finançament col·lectiu, aconseguint 30 milions de dòlars i altres 3 milions de dòlars en finançament inicial. El seu màxim històric va ser de 2,96 dòlars, cosa que va provocar un ROI de gairebé el 33.000%. Tot i que dos dòlars no són tan impressionants, el seu retorn de la inversió el converteix en un convidat de la nostra llista d’ICO amb èxit.

Pensaments finals

Amb això, concloguem la nostra llista de vuit ICO amb més èxit segons el seu retorn de la inversió. Invertir en un nou projecte sempre comporta els seus riscos, però hi ha diverses fitxes que tenen el potencial d’obtenir guanys significatius.

Imatge destacada: Teinfamília

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me