6 millors gestors de contrasenyes

Gestió de les vostres contrasenyes: quina de les sis opcions us convé?

Protecció de la xarxa de seguretat de l'ordinador i protecció del concepte de dades

En aquest dia d ‘incompliments de seguretat i identitats robades, mai no ha estat més important tenir les vostres dades personals emmagatzemades de manera segura – només per a vosaltres. Afortunadament, o per desgràcia, per molt que vulgueu mirar-ho, n’hi ha un munt eines de gestió de contrasenyes per allà. Alguns se situen a la vanguardia de la tecnologia; d’altres fins i tot floten per internet des dels anys noranta.

Gestió i emmagatzematge remot de dades

Llavors, com podeu saber quina eina és la vostra adequada? Busqueu campanes i xiulets a baix cost? O alguna cosa senzill, fàcil d’utilitzar i potser una mica més car? No deixeu que el procés de compra us estressi. Som aquí per ajudar-vos a fer una comparació completa d’alguns dels millors gestors de contrasenyes que hi ha.

Hem reunit sis de les nostres opcions preferides: totes elles ofereixen una gran quantitat de beneficis i avantatges en temps real. On voleu anar … depèn de vosaltres.

LastPass

Concepte d’enquesta de comentaris de satisfacció de la revisió del client

A mesura que van els gestors de contrasenyes, LastPass és més o menys rei. És fàcilment un dels noms més reconeguts, sense oblidar una de les eines més utilitzades al mercat. No hi ha moltes eines de gestió que s’acosten a la reputació de LastPass. El problema és que també és una d’aquestes plataformes que divideix profundament els usuaris dedicats: bàsicament, si us inscriviu a LastPass, aviat descobrireu que o us agrada o que ho odi..

Captura de pantalla d'una secció de pàgina de lastpass.com Els plans de LastPass

A causa de la seva popularitat inicial, l’afluència de noves plataformes ha obert el camí a la competència. Però, malgrat això, els fanàtics de LastPass, sens dubte, tenen una bona raó per penjar-se als seus comptes gratuïts (els comptes de pagament us poden generar uns 36 dòlars a l’any i inclouen una gran quantitat de complements que us poden semblar o no útils o necessari ja que tantes coses ja estan incloses en un compte bàsic). A banda del cost, LastPass és realment una gran opció. Emmagatzema totes les vostres contrasenyes –– de forma segura– en diverses plataformes i dispositius i funciona perfectament per a les necessitats personals i empresarials..

Captura de pantalla de lastpass.com Pàgina inicial de LastPass

LastPass us permet emmagatzemar registres digitals (incloses contrasenyes Wi-Fi, detalls de passaport / assegurança i contractes de membres) i compartir-los de la mateixa manera. També és ideal per fer compres en línia amb la seva opció d’emplenament automàtic personalitzable i el generador de contrasenyes integrat, que crea contrasenyes llargues i aleatòries per dissuadir els pirates informàtics. Funciona principalment com una extensió de navegador web, tot i tenir aplicacions independents tant per a Mac OS X com per a Windows. Tot i que tècnicament és un sistema de gestió de contrasenyes en línia, hi ha situacions en què també funcionarà fora de línia.

Segons el seu lloc web, hi ha més de 25 milions d’usuaris de LastPass –– i uns 70.000 són empreses. Aquestes xifres probablement es deuen a les capacitats d’integració del gestor i al fet que LastPass admet una gran quantitat de dispositius, inclosos iOS, Android i fins i tot BlackBerry. Però alerta: definitivament no és la primera opció de tothom. Com notareu per la puntuació de Trustpilot, les ressenyes són mixtes – i els motius són generals.

Captura de pantalla de lastpass.com LastPass: milions de persones de confiança

Per tant, si esteu buscant un sistema de gestió capaç, LastPass és fantàstic. Però, segons els sons, si us enganxeu i necessiteu assistència al client, potser no us agradarà la resposta que obtindreu. Sigui com sigui, és una aposta, però, de nou, aquells que estimen LastPass … LOVE LastPass

Puntuació del pilot de confiança: 1,8 / 5 (el més baix de la nostra llista)
PREU: Hi ha opcions de pagament gratuïtes disponibles
Suport de la plataforma: Window i Mac
Assistència mòbil: iOS, Android i BlackBerry
Connectors del navegador: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari i molt més

Dashlane

Captura de pantalla de daslane.com El pla de Dashlane per a particulars

Fins ara, hem vist una sèrie de gestors de contrasenyes gratuïts que es poden fer servir en aquesta llista, però de vegades val la pena donar-los un cop d’esforç uns quants dòlars al mes. I, per sort, Dashlane és un dels pocs gestors amb una opció de compte de pagament premium (aproximadament 40 dòlars a l’any o 3,33 dòlars al mes) que realment val la pena gaudir de les funcions de bonificació.

Amb un compte premium (per a particulars o famílies: els plans familiars costen 60 dòlars per any), l’emmagatzematge de contrasenyes és il·limitat i podeu sincronitzar totes les vostres contrasenyes en diversos dispositius. Però això no és tot …

Captura de pantalla de dashlane.com Funcions de Dashlane

Dashlane també té moltes patents per demostrar que és el líder de la indústria en seguretat. No només s’alerta als membres sobre violacions de dades i possibles pirates informàtics, sinó que també se’ls proporciona passos guiats per aprendre a prendre mesures. Perquè un dels principis principals de la plataforma és el seu compromís amb la privadesa. Dashlane és totalment transparent sobre l’ús compartit de dades (no ho fan) i l’emmagatzematge (no el poden veure, encara que ho vulguin).

Captura de pantalla de dashlane.com Funcions VPN de Dashlane

Però l’avantatge més atractiu per cobrar una quota mensual i exclusiva de Dashlane per part d’altres gestors de contrasenyes és una característica de seguretat VPN segura, ideal per a aquells que es troben navegant per la xarxa a través de zones Wi-Fi aleatòries. El millor de tot és que Dashlane té la reputació de la indústria com una eina de gestió de primer ordre i millor classificat per la seva simplicitat – una gran opció per a aquells que poden ser nous als serveis d’emmagatzematge privat i de contrasenyes i que volen començar amb un introducció bàsica. Sens dubte, és l’opció preferida per als primers.

Puntuació del pilot de confiança: 4,4 / 5
PREU: Hi ha opcions de pagament gratuïtes disponibles
Suport de la plataforma: Window i Mac
Assistència mòbil: iOS i Android
Connectors del navegador: Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari i molt més

KeePass

Captura de pantalla de keepass.com Pàgina d’inici de KeePass

Si busqueu un gestor de contrasenyes amb una interfície elegant i d’última generació i funcions d’interfície d’usuari / interfície d’usuari nítides, potser voldreu continuar desplaçant-vos. Quan visiteu el lloc web de KeePass, podeu pensar que heu retrocedit en el temps. La pàgina d’inici és increïblement bàsica –– gairebé desconcertant. Tanmateix, si voleu obtenir seguretat i una sòlida reputació, feu uns quants clics més i començareu a entendre per què tants usuaris l’han triat com a lloc d’emmagatzematge preferit.

Concepte de ciberseguretat

En caure en la coneguda categoria d’eines polaritzadores de gestió de contrasenyes, KeePass té els seus antics fans i els seus ardents detractors. Realment tot depèn del que busqueu. Si com tants, la idea d’emmagatzemar la vostra informació a les plataformes basades en el núvol us espantarà, KeePass pot ser que sigui per a vosaltres. Senzill, sòlid i amb prou feines vist.

Captura de pantalla de keepass.com Pàgina d’inici de KeePass

Però això no vol dir que KeePass no tingui res especial a oferir. Els usuaris que no es preocupen pels sistemes basats en el núvol poden aprofitar l’enfocament offline, principalment personalitzat i personalitzable, de la gestió de contrasenyes.

Captura de pantalla de keepass.com Versions de KeePass

Hi ha un generador de contrasenyes aleatòries, suport en diversos idiomes i una extensa arquitectura de connectors. A més, KeePass és portàtil i es pot transportar en una memòria USB i funciona a Windows sense instal·lar-lo (també és compatible amb Mac).

Captura de pantalla de KEEPASS.com KeePass sobre fitxers de traducció

Per fer-vos una idea de la tecnologia que s’ofereix aquí: el lloc web, en elogi de les seves funcions portàtils, suggereix els avantatges d’emmagatzemar informació en fitxers clau que poden aparèixer en un CD gravat o un disquet (A FLOPPY DISK!) això com a senyal d’advertència. Però KeePass és sens dubte un somni per a principiants: la gestió i l’emmagatzematge bàsic de contrasenyes senzilles, puntuals i bàsiques..

Puntuació del pilot de confiança: 4.0 / 5
PREU: Gratuït
Suport de la plataforma: Window i Mac
Assistència mòbil: Limitat
Connectors del navegador: Limitat

1Contrasenya

Captura de pantalla de 1password.com Pàgina d’inici de 1Password

Considerat el gestor de contrasenyes més estimat del món, és fàcil veure per què 1Password continua sent un dels preferits. 1Password no només té un nom i una reputació de la indústria reconeixibles i de confiança, sinó que és una gran eina per gestionar diversos comptes en un –– la majoria de les vegades.

Captura de pantalla de 1password.com Pàgina de seguretat de 1password

Tot i el favoritisme obert, 1Password té alguns inconvenients –un dels quals és més molest que un trencador real. Tot i que altres gestors depenen en gran mesura de l’autenticació de dos factors, 1Password us fa treballar una mica més. Per exemple, si els usuaris volen iniciar la sessió als seus comptes des d’un dispositiu nou, 1Password us permet introduir una contrasenya mestra i un codi només disponibles a través d’un dispositiu que ja heu utilitzat per accedir al vostre compte anteriorment. Si no teniu aquest dispositiu, 1Password us haurà d’enviar un altre i generat codi complicat perquè pugueu tornar-hi. No és molt convenient, sobretot per a algú que intenta limitar el nombre de contrasenyes. Tot i això, reforça la seguretat de la caixa que conté tota la vostra informació. Però tornem a les coses bones.

Captura de pantalla de 1password.com 1 Suport de contrasenyes a les opcions de sincronització

1Password funciona principalment com una eina de gestió d’escriptoris fora de línia (similar a KeePass), però l’opció està disponible si voleu carregar manualment les vostres contrasenyes al núvol o sincronitzar-les amb dispositius mitjançant Wi-Fi o unitats USB. Proporciona totes les funcions de conveniència estàndard de molts altres gestors, inclòs l’emplenament automàtic d’un sol clic per a formularis i contractes, i la configuració de privadesa protegida amb alertes d’incompliment. I, tot i que el servei gratuït és fantàstic i fa la feina tal com està, hi ha opcions de pagament per a aquells amb expectatives més altes. Per exemple…

Captura de pantalla de 1password.com 1Plan de famílies de Password

Voleu mantenir-ho tot a la família? Bé, potser no hi haurà un gestor millor perquè 1Password ofereix paquets de protecció especialitzats per a llars senceres. Per 4,99 $ al mes (per a una família de 5 a 1 $ addicional per membre addicional), 1Password us inicia la sessió automàticament als llocs web preferits de cada membre de la família amb un sol clic, protegint contrasenyes, targetes de crèdit i qualsevol altra cosa que sigui massa personal per al text o correu electrònic.

I si pot fer tot això per a la vostra família, penseu en què pot fer 1 Contrasenya també per a la vostra petita empresa. Els costos són més elevats amb un compte d’empresa (a partir de 7,99 dòlars per usuari mensual), però la seguretat i la tranquil·litat de les funcions de privadesa dedicades a 1Passwords, així com l’accés les 24 hores del dia al seu equip d’atenció al client, poden valer la pena. A més, tots els nivells de subscripció inclouen una prova gratuïta de 30 dies sense risc.

Captura de pantalla de 1password.com Pla de negoci de 1Password

Però, bàsicament, tot el que necessiteu fer el gestor de contrasenyes –– ja sigui usuari solitari, membre de la família o part d’un equip de l’espai de treball –– 1Password us té cobert.

Puntuació del pilot de confiança: 4.6 / 5
PREU: Hi ha opcions de pagament gratuïtes disponibles
Suport de la plataforma: Window i Mac
Assistència mòbil: iOS i Android
Connectors del navegador: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari i molt més

RoboForm

Captura de pantalla de roboform.com Pàgina inicial de RoboForm

Si busqueu un gestor de contrasenyes amb una interfície elegant i d’última generació i funcions d’interfície d’usuari / interfície d’usuari nítides, potser voldreu continuar desplaçant-vos. Tanmateix, si busqueu seguretat i una sòlida reputació, RoboForm pot ser l’opció més adequada per a vosaltres.

Captura de pantalla de 1password.com Opinions dels usuaris de RoboForm

Els usuaris de RoboForm són una eina molt versàtil amb algunes funcions i connectors increïbles i fantàstics per a una gran quantitat de navegadors diferents, que són determinats i inquebrantables en la seva lleialtat..

RoboForm va debutar originalment al mercat el 1999 – una antiga segons els estàndards moderns. De fet, continua sent una de les eines de gestió de contrasenyes més antigues encara operatives disponibles. I per una bona raó: funciona! Tot i els avenços realitzats en tecnologia de gestors durant els darrers 20 anys, RoboForm ha fet molt pocs canvis o esforços per mantenir-se al dia amb les tendències actuals, i el fet que sigui tan popular hauria de dir-vos tot el que heu de saber.

És més, a diferència d’altres nivells de servei de pagament, la versió gratuïta de RoboForm no permet la sincronització de contrasenyes en diversos dispositius. Si voleu tenir un servei de gestió totalment accessible a tota la vostra xarxa, és possible que vulgueu buscar en un altre lloc un servei premium millorat.

Captura de pantalla de roboform.com Centre d’ajuda de RoboForm

Però les opcions bàsiques de RoboForm són totalment assequibles i inclouen bonificacions adequades, incloses autenticacions multifactor i assistència dedicada i prioritària del seu equip d’atenció al client –– 24 hores al dia, 7 dies a la setmana..

Puntuació del pilot de confiança: 4.7 / 5
PREU: Hi ha opcions de pagament gratuïtes disponibles
Suport de la plataforma: Window i Mac
Assistència mòbil: iOS i Android
Connectors del navegador: Chrome, Firefox, Explorer, Microsoft Edge, Safari, Opera i molt més

Bitwarden

Captura de pantalla de bitwarden.com Pàgina de productes de Bitwarden

N’hi ha de simples. I després hi ha un senzill I gratuït. De fet, segons el seu lloc web, Bitwarden ho descompon de la manera més senzilla possible: “Un administrador de contrasenyes no serveix de res si no hi podeu accedir fàcilment”. I això ho diu pràcticament tot. Bitwarden no és només una de les eines de gestió de contrasenyes més fiables, fiables i gratuïtes disponibles, també és increïblement fàcil d’utilitzar i amb moltes funcions..

Captura de pantalla de bitwarden.com Programari de codi obert de Bitwarden

El programari de codi obert de Bitwarden fa que l’accessibilitat sigui una prioritat. Ofereix una gran seguretat en diverses plataformes i inclou factors útils com la sincronització per a equips i empreses en diversos dispositius. No només això, sinó que també ofereix un emmagatzematge en línia il·limitat i funcions opcionals d’allotjament automàtic. I el millor de tot és que un pla bàsic és literalment GRATU .T.

Captura de pantalla de bitwarden.com Pàgina de preus de Bitwarden

Els plans premium comencen a 10 dòlars per any i inclouen funcions addicionals, com ara els informes d’informació sobre el magatzem, que us permeten saber quines de les vostres contrasenyes poden ser massa febles o fàcils d’endevinar, així com l’atenció al client prioritària disponible sempre que les necessiteu. mai, gràcies a tota l’atenció dedicada al xifratge de dades. Independentment del nivell de subscripció, les vostres dades estan completament encriptades abans que surti del dispositiu i només hi podeu accedir.

Captura de pantalla de bitwarden.com Pàgina inicial de Bitwarden

Tot i que Bitwarden té la reputació d’una eina de primer ordre per la seva simplicitat –i que pot semblar atractiu–, és possible que també necessiteu alguna cosa una mica més en profunditat que un administrador gratuït de bona reputació. Però Bitwarden continua sent una opció fantàstica per a aquells que poden ser nous en les eines de gestió de contrasenyes i que volen començar amb una introducció bàsica. Sens dubte, és l’opció preferida per als primers.

Puntuació del pilot de confiança: 4,4 / 5
PREU: Hi ha opcions de pagament gratuïtes disponibles
Suport de la plataforma: Window i Mac
Assistència mòbil: iOS i Android
Connectors del navegador: Google, Mozilla, Opera, Microsoft Edge, Safari i molt més

Concepte de ciberseguretat

Aquí el teniu! Una guia de comparació completa per a només sis dels principals gestors de contrasenyes i noms més importants del mercat. Com podeu veure, cada sistema realment ofereix alguna cosa per a gairebé tothom, des de principiants fins a experts; dels pressupostats i dels bancs. Però al final del dia, el diable està en els detalls. Val la pena gastar-lo? O podeu aconseguir estendre els vostres dòlars a canvi d’un servei i una seguretat de primera qualitat? Ara que ja coneixeu els màxims, els mínims i tot el que hi ha al mig, estem segurs que podreu determinar quina eina de gestió us convé.

Preguntes freqüents

Què és la gestió de contrasenyes?

La gestió de contrasenyes és un conjunt de principis i pràctiques recomanades per als usuaris mentre emmagatzema i gestiona les contrasenyes d’una manera eficient per protegir les contrasenyes per evitar accessos no autoritzats.

Com funcionen els gestors de contrasenyes en tots els dispositius?

Un gestor de contrasenyes emmagatzema les vostres contrasenyes en un format xifrat, us ajuda a generar contrasenyes aleatòries segures i us permet accedir fàcilment a les vostres contrasenyes en tots els diferents dispositius (ordinadors, telèfons intel·ligents, tauletes)..

Els administradors de contrasenyes són segurs??

Els gestors de contrasenyes emmagatzemen les vostres contrasenyes en un magatzem segur i us permeten utilitzar una contrasenya mestra de cantant per accedir-hi. Opcionalment, podeu utilitzar una capa de seguretat addicional afegint un mètode d’autenticació de dos factors al vostre compte.

Quant costen els gestors de contrasenyes?

Els gestors de contrasenyes de pagament solen costar entre 20 i 60 dòlars anuals per a una persona, tot i que hi ha disponibles decents per a opcions gratuïtes i de primer nivell.

Es poden piratejar els gestors de contrasenyes?

Cada gestor de contrasenyes té defectes que podrien permetre als atacants robar contrasenyes de l’extensió del navegador Chrome o de l’aplicació per a Android.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me