5 millors carteres de Bitcoin per a mòbils (actualització 2021)

Introducció

Igual que amb l’efectiu, voldríeu tenir diversos emmagatzematges diferents per als vostres bitcoins. Un lloc segur i permanent per guardar grans quantitats d’efectiu i un lloc més convenient per a quantitats més petites, com ara la cartera. Aquesta mateixa lògica s’aplica a Bitcoin. Voleu una ubicació més segura per a sumes grans (per exemple, una cartera fora de línia) i una ubicació còmoda perquè pugueu utilitzar-les fàcilment.

No obstant això, amb una gran quantitat de Bitcoin carteres per aquí, pot ser difícil triar una cartera segura, privada i amb funcions riques que vulgueu. Aquesta guia us recorrerà a les millors carteres de Bitcoin per a iOS i Android perquè pugueu conservar-les hodling encès.

Els criteris per entrar a la llista eren:

  1. Admet Segwit
  2. Ha tingut un bon historial d’actualització de la cartera
  3. És de codi obert
  4. És ric en funcions
  5. Està en bon estat amb la comunitat Bitcoin
  6. No es van implicar en ICO

Cartera blava

cartera blava

Tot i que és relativament nou en el joc, Blue Wallet ocupa fàcilment el lloc número u amb la seva rica quantitat de funcions i la interfície d’usuari moderna. Disponibles tant a iOS com a Android, han fet que Segwit doni suport a la seva primera prioritat des del seu llançament i ofereixen moltes funcions útils de Bitcoin, com ara Lightning Wallet, Replace-By-Fee, només visualitza carteres, suporta múltiples estàndards de cartera (BIP 39, BIP 44, BIP 49) i negació versemblant.

Actualment, la seva Lightning Wallet utilitza una API per accedir a la xarxa Lightning, és a dir, que utilitzeu el seu node per accedir a la xarxa Lightning. Esteu negociant la descentralització i la seguretat, però aquesta és, amb diferència, una de les maneres més senzilles i senzilles d’utilitzar la xarxa Lightning. 3 tocs és tot el que heu de fer per configurar un Lightning Wallet.

Des del llançament amb Segwit, es van comprometre a treballar en carteres HD i Lightning Wallets, i totes dues promeses s’han complert. Amb les funcions com la signatura múltiple i la connexió al vostre propi node Bitcoin Core promès, la cartera blava pot ser encara millor en el futur.

Cartera Samourai

Cartera Samourai

La cartera Samourai existeix des del 2015 i és una de les carteres Bitcoin més populars actualment. Estan enfocats a la privadesa amb funcions com ara cartera de rellotge, mode fora de línia, paret i paynyms. Totes aquestes funcions fan que sigui molt difícil que algú pugui fer un seguiment de les seves transaccions amb Bitcoin.

També tenen un nou llançament de node complet de maquinari que us permetrà connectar-lo a la vostra cartera Samourai que us ajudarà a executar la vostra cartera Bitcoin de la forma més confiable possible, millorant la privadesa.

A més, Samourai és també una de les carteres Bitcoin més senzilles i intuïtives per utilitzar amb la seva interfície d’usuari simplista. Tot i que Samourai Wallet no està disponible a iOS fins ara, si teniu un telèfon Android i voleu una cartera que funcioni, probablement Samourai sigui el camí a seguir.

Cartera HODL

Cartera HODL

Desviada de Breadwallet, la cartera HODL ofereix carteres SPV sense les distraccions ICO i altcoin que té Breadwallet. En lloc de confiar en un node complet per als blocs des de carteres, en canvi, podeu optar per tenir un node SPV. Un node SPV només descarrega les capçaleres de blocs i no verifica el contingut, però és costós fer capçaleres de bloc falses i en general és prou bo per a quantitats més petites de Bitcoin. Amb el suport de Segwit ara afegit, la cartera HODL competeix per una de les millors carteres Bitcoin que podeu tenir a iOS i també està disponible a Android.

Blockstream Green (també coneguda com Greenaddress)

Greenaddress


Disponible tant a Android com a iOS, Greenaddress entra a la llista malgrat la seva interfície d’usuari errònia, ja que ofereix una característica que cap altra cartera Bitcoin té: autenticació de 2 signatures multisignatura. Quan feu una cartera a l’aplicació, teniu l’opció de crear una cartera multisignatura 2-de-2 o 2-de-3. Amb la cartera multisignatura 2 de 2 Greenaddress i l’usuari en conserven un, i amb 2 de 3 en conserveu dos mentre Greenaddress en manté 1. Quan vulgueu gastar, Greenaddress us demanarà una verificació per correu electrònic, SMS, o bé Google Authenticator. D’aquesta manera, fins i tot si la vostra clau queda exposada, l’atacant no podrà agafar els fons si tampoc no té accés al vostre 2FA que trieu..

Aquesta funció fa que Greenaddress sigui la cartera mòbil Bitcoin més segura que hi ha. Han anunciat que la seva nova cartera amb una nova interfície d’usuari, Green, sortirà aviat. Podrien merèixer un lloc més alt en el futur, però de moment es mantenen en el cinquè lloc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map