Binance Review: segueix sent el millor Altcoin Exchange el 2021?

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans del món, tant si es fixa en el nombre d’usuaris, com en el volum de negociació o gairebé qualsevol altra mètrica..

L’avantatge de Binance sobre la competència és tan gran que de vegades tenen més volum de negociació que tots els altres grans intercanvis combinats.

Des del seu llançament el 2017 i l’augment meteòric, ha estat àmpliament reconegut com el millor intercanvi d’altcoin del món. Binance té més altcoins llistats amb un volum de negociació real que qualsevol altre intercanvi criptogràfic.

En aquesta revisió de Binance tractarem algunes de les funcions que han fet que aquest intercanvi sigui tan popular. Notablement,

 1. Selecció massiva de criptomonedes, diversos centenars de parells comercials i recompte
 2. Fins fa poc no hi havia KYC a tot el món. Fins i tot ara, no hi ha KYC per a usuaris de molts països
 3. Comissions comercials baixes de la indústria
 4. Noves novetats com el testimoni BNB propi de Binance i el Binance DEX
 5. Lideratge sòlid sota el conseller delegat de Binance, Changpeng Zhao (CZ)

Tots aquests factors i molt més han conduït al creixement explosiu de Binance i probablement contribuiran a la popularitat continuada de Binance en el futur..

Tot i que hi ha molt a cobrir en aquesta revisió, començarem amb un dels temes més importants, és Binance legítim?

Pros

 1. Amb una liquiditat massiva, Binance és l’intercanvi spot més gran del món per volum de negociació
 2. Centenars de parells de negociació, més criptomonedes llistades que qualsevol altre intercanvi de criptografia _fiable
 3. Nombrosos productes innovadors com la moneda Binance, contractes de futurs, comerç de marges, aplicacions mòbils, etc..

Contres

 1. Binance no admet els dipòsits de Fiat mitjançant transferència bancària. Binance US, que sí, no està disponible a tots els estats
 2. Els nord-americans no poden accedir a Binance i Binance US no té moltes funcions
 3. Binance ha estat quasi piratejat en el passat i, com a enorme test, és l’objectiu probable dels futurs intents de pirateria

És fiable Binance?

La resposta breu a aquesta pregunta és que sí, definitivament Binance és fiable. No us converteu en el sistema de criptografia més gran del món i us quedeu, defraudant els comerciants i participant en altres pràctiques comercials ombrívoles..

Dit això, abans d’obrir un compte de Binance hi ha algunes coses que cal tenir en compte.

Binance és segur per als nord-americans?

Abans era que qualsevol persona del món es podia inscriure a Binance. Bàsicament no hi havia cap restricció sobre qui podia crear un compte i, certament, no hi havia cap KYC.

Això, però, ha canviat i els nord-americans ja no tenen permís per accedir a Binance. Si Binance detecta (en funció de l’adreça IP) que sou un nord-americà que utilitza el seu servei, és probable que cancel·li tots els vostres negocis i bloquegi el vostre compte.

El bloqueig de Binance als nord-americans va ser un moviment proactiu, no reactiu. Durant molts anys, les criptomonedes van volar sota el radar i els intercanvis criptogràfics podien sortir amb gairebé qualsevol cosa, excepte per frau directe. No obstant això, després del mercat alcista de 2017, la pressió reguladora va augmentar significativament.

Binance devia sentir que sota aquest nou règim era probable que rebessin una multa de milions de dòlars per qualsevol llei nord-americana que tinguessin "trencat." En lloc de fer front a aquest mal de cap, simplement van decidir prohibir als nord-americans la seva plataforma.

Alguns comerciants nord-americans obtenen aquest bloc geogràfic mitjançant una VPN per ofuscar la seva adreça IP. Això pot funcionar, però també pot ser perillós. Si la VPN es talla o s’oblida d’encendre-la una sola vegada i fa un inici de sessió a Binance, és possible que el vostre compte estigui bloquejat. Això no és bo i és una cosa que hauríeu de considerar seriosament abans d’intentar negociar amb Binance si sou nord-americà.

A partir del 2019, hi ha una filial dels Estats Units de Binance, però no té moltes de les grans funcions que fan que Binance sigui tan popular. Té un volum de negociació baix, no està disponible a tots els estats i només hi ha aproximadament una desena part dels parells de negociació disponibles en comparació amb el "normal" Binance. Revisarem més d’aquestes funcions en una secció posterior dedicada exclusivament a Binance USA.

Binance és segur per emmagatzemar monedes?

No es compara amb mantenir les vostres pròpies claus, però, de nou, gairebé cap intercanvi de criptomonedes és 100% segur per emmagatzemar monedes.

Fins i tot amb un intercanvi fortament regulat com Coinbase que no s’ha piratejat mai, no hi ha manera de garantir que no es piratejarà en el futur. I Binance, malauradament, no té un registre perfecte.

Al maig de 2019 els hackers ho eren capaç de robar Bitcoin val uns 40 milions de dòlars de Binance.

El hack va enviar reverberacions a tota la comunitat Bitcoin i fins i tot va fer que alguns es qüestionessin si hi hauria d’haver una reorganització del bloc per retornar els fons robats. Afortunadament, aquesta idea va ser enderrocada i Binance va acabar convertint els titulars del compte de nou en utilitzar el seu fons d’assegurances.

Tot i que aquest hack va ser sens dubte dolent per a la comunitat, és important assenyalar un fet: la plataforma Binance en si mateixa no va ser realment piratejada. En canvi, els pirates informàtics van poder robar informació d’inici de sessió i adreces de correu electrònic de centenars de comerciants. Els pirates informàtics van agafar aquesta informació, van iniciar sessió en tots aquests comptes al mateix temps i van retirar fons a les adreces de Bitcoin que controlaven.

Així, tot i que Binance hauria d’haver tingut una seguretat més estricta pel que fa a retirades, la plataforma en si mateixa no era vulnerable. Dit això, els comerciants haurien de fer tot el que estiguessin al seu abast per mantenir segura la informació del seu compte.

 1. Creeu una contrasenya segura que sigui exclusiva de Binance
 2. Canvieu la vostra contrasenya regularment
 3. Penseu a utilitzar una adreça de correu electrònic independent per a totes les transaccions de criptocurrency perquè els pirates informàtics que accedeixin a la vostra adreça normal no tinguin control sobre la vostra informació criptogràfica.
 4. Utilitzeu l’autenticació de dos factors

A més d’això, el millor consell és simplement emmagatzemar la vostra criptomoneda en algun lloc segur, com ara un llibre major o un Trezor. Si suposeu que cap intercanvi de criptografia és mai segur, no us podeu equivocar.

On es troba Binance?

Com a intercanvi internacional, Binance té ubicacions a tot el món. Per exemple, acaben d’anunciar l’obertura d’un nova sucursal de Xangai. Dit això, la seva seu és ubicat a Malta.

Actualment, Malta és la llar de moltes empreses de criptomonedes i blockchain a causa de la seva amigable normativa sobre aquesta nova tecnologia. Això ha provocat que Malta sigui referit a com "Illa Blockchain."

Changpeng Zhao

Per fer una comparació aproximada, CZ és com el Buffet Warren del món criptogràfic.

No és que CZ sigui un inversor de valor a llarg termini (ni molt menys), sinó que és un dels noms més reconeguts de l’espai criptogràfic i està al capdavant d’una operació multimilionària..

Tot i que no és immune a la controvèrsia, el sentiment general cap a CZ és bo. Molts constructors de criptografia, comerciants i inversors reconeixen que CZ sempre està impulsant el creixement i l’adopció de la criptografia.

El que beneficia Binance, els nous usuaris i els nous diners, beneficia la criptografia en el seu conjunt i CZ continua destacant com a pensador innovador fins i tot en un ecosistema on el límit de la innovació és bastant alt..

Dipòsits i pagaments de Binance

Malauradament, a diferència de moltes altres plataformes d’intercanvi de criptomonedes, Binance no permet als seus comerciants i inversors dipositar diners al seu compte mitjançant una transferència bancària. Només hi ha dues opcions per finançar el vostre compte Binance: podeu dipositar criptocurrency o podeu comprar criptocurrency amb una targeta de crèdit.

Com que no podeu ingressar diners en efectiu a Binance, la compra amb targeta de crèdit o dèbit és la segona millor opció.

A continuació s’explica com fer-ho.

Comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit a Binance

Comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit a Binance és bastant senzill.

Simplement aneu a aquesta pàgina, seleccioneu quina criptomoneda voleu comprar i quant voleu comprar. A partir d’aquí se us demanarà que empleneu dades estàndard, com ara la vostra adreça, número de telèfon i data de naixement.

La plataforma que processa el pagament, Simplex, també us demanarà algunes coses més, com ara una còpia del vostre permís de conduir o passaport. Això és estàndard per a qualsevol intercanvi que permeti als comerciants utilitzar una targeta de crèdit ja que intenten evitar compres fraudulentes.

La comissió de Binance per comprar criptografia amb targeta de crèdit és del 3,5%, lleugerament per sota de la mitjana del sector. Per exemple, Coinmama és un altre intercanvi popular per comprar criptografia amb targeta de crèdit i la seva quota mitjana és d’aproximadament el 5%.

Per obtenir una guia completa pas a pas, incloses imatges, que explica com comprar a la borsa Binance si us plau, feu clic aquí.

Com transferir de Coinbase a Binance

Coinbase és la plataforma d’incorporació més important del món. És a dir, és possiblement la millor plataforma de criptomoneda per comprar Bitcoin i altres monedes criptogràfiques.

Un cop hàgiu comprat a Coinbase, podeu enviar la criptografia a Binance, on podreu utilitzar les seves funcions bàsiques o avançades de negociació. A la següent secció explicarem com ingressar fons a Binance.

Negociació a Binance

Aquí és on arribem a les coses bones, realment operant a Binance.

Tot i que Coinbase podria ser el millor intercanvi de criptomonedes per a les persones que necessiten adquirir Bitcoin o qualsevol altra criptografia, el comerç Binance és un servei fantàstic que només millora amb el pas del temps i que té la selecció més àmplia d’altcoins de qualsevol intercanvi de criptomonedes..

Com ingressar fons a Binance

Per a aquesta revisió, assumirem que ja heu creat un compte de Binance i que ara podeu començar a operar.

Explicarem com comprar a Binance en una altra secció, tot i que, en general, molta gent creu que el més fàcil de fer és comprar criptografia en una altra borsa i, després, enviar-la a Binance.

Per dipositar criptomonedes a la plataforma comercial Binance:

 1. A l’extrem superior dret, passeu el cursor per sobre "Cartera" i després feu clic a "Cartera Spot"
 2. Sota "Moneda" podeu escriure el nom de la moneda que vulgueu dipositar. És a dir, ETH o NANO
 3. Un cop vegeu la moneda, mireu a la part dreta i feu clic a Dipòsit
 4. Ara podeu copiar l’adreça de dipòsit i enviar-hi criptografia des de qualsevol altre intercanvi o cartera de criptografia
 5. * IMPORTANT! * No podem insistir-hi prou. Algunes monedes com XRP i altres tenen un "Etiqueta" que va juntament amb l’adreça de dipòsit. Binance indicarà clarament quan una moneda digital utilitza una etiqueta. Si no incloeu l’etiqueta quan envieu criptografia a Binance, els fons acabaran en un fons general i no s’acreditaran al vostre compte. Tot i que és possible recuperar els fons, això pot trigar uns quants dies i haureu de posar-vos en contacte amb el servei d’atenció al client de Binance. És millor evitar tota aquesta molèstia a tota costa, per tant, assegureu-vos d’incloure l’etiqueta sempre que Binance indiqui que és necessari.

Com operar a Binance

Ara que teniu alguna criptografia al vostre compte, podeu començar a cotitzar a Binance.

 1. A l’extrem esquerre, passeu el cursor per sobre "Comerç" i feu clic a "Bàsic." Tot i que Binance ofereix eines de comerç avançades, la majoria dels comerciants i inversors que són nous en criptografia no els haurien de fer servir
 2. A la part dreta, seleccioneu el parell de negociació que vulgueu utilitzar. Per exemple, BTC, BNB o una de les monedes altes com XRP o ETH
 3. Un cop hàgiu trobat el vostre parell de negociació, podeu executar el comerç mitjançant una ordre límit o una ordre de mercat

Amb una ordre límit, podeu triar el preu exacte en què s’esborrarà l’operació, però probablement l’operació no s’executarà immediatament i haureu d’esperar. A més, si el preu es mou en funció de la vostra comanda límit, és possible que hàgiu de reajustar l’operació si voleu que s’acabi abans.

Amb una ordre de mercat, el comerç s’executarà immediatament, però es netejarà a qualsevol preu del mercat. Això vol dir que és possible que no obtingueu el preu que esperàveu. De vegades pot ser perillós executar una comanda de mercat en moments d’alta volatilitat, ja que pot ser especialment probable que no obtingueu el preu que esperàveu.

Retirades de Binance

Les retirades de Binance són molt senzilles.

 1. A la part superior dreta de Binance, passeu el cursor per sobre "Cartera" i feu clic a "Cartera Spot"
 2. Utilitzeu la barra de cerca per trobar la criptomoneda que voleu retirar
 3. A la part dreta, feu clic a Retira. Introduïu l’adreça de la criptomoneda a la qual voleu retirar i introduïu la quantitat de criptografia que voleu retirar. Recordeu, és possible que hàgiu d’utilitzar una etiqueta per a determinades criptomonedes, especialment si us retireu a un altre canvi
 4. En aquest moment, Binance us demanarà autorització 2FA i també us enviaran un correu electrònic amb un enllaç al qual haureu de fer clic per confirmar la transacció.
 5. Un cop feu clic a l’enllaç, la transacció passarà a l’etapa de processament i la retirada s’hauria d’iniciar en un minut. Generalment, les retirades de Binance es produeixen molt ràpidament, però el temps necessari també depèn de la moneda. Les retirades de XRP o XLM es poden produir en qüestió de segons, mentre que altres criptomonedes com BTC o XMR poden trigar més.

Comissions de retirada

La comissió de retirada solia ser relativament alta i molts comerciants d’intercanvi de Binance es van queixar d’això.

No obstant això, a partir del 2021 les taxes s’han reduït fins al que ara és un preu molt just. Per exemple, la taxa de retirada de BTC és actualment de 0,0004, mentre que la taxa de retirada ETH és de 0,003. Aquests honoraris equivalen a 2,50 $ i 0,40 $ respectivament.

Binance ajusta regularment les comissions de retirada en funció de l’ús de la xarxa i de les tendències actuals dels preus. Per trobar una llista de les comissions de retirada de totes les criptomonedes que cotitzen a Binance si us plau, consulteu aquí.

Comissions de negociació

Com es va esmentar anteriorment, Binance té algunes de les comissions comercials més baixes de tots els principals intercanvis de criptografia. Tant la tarifa per a fabricants com per a compradors és només del 0,1%, mentre que la norma de la indústria sol estar més a prop del 0,15% de fabricants i del 0,25% de compradors. Algunes borses tenen una comissió de negociació encara més alta. Per exemple, Coinbase cobra un 0,5% de tarifa per a fabricants i compradors.

Tot i que els seus honoraris ja són baixos, poden baixar. Binance ofereix descomptes als comerciants amb volums mensuals més alts. Per exemple, a tothom que faci més de 50 BTC al mes es pot reduir la quota de fabricant fins al 0,9%. També hi ha un descompte de la moneda Binance de BNB que pot ser força important (més informació sobre això en una secció posterior).

Per veure els diferents descomptes de comissions de negociació disponibles, si us plau consulteu el lloc web de Binance.

Liquiditat Altcoin

La liquiditat de monedes com Bitcoin i Ethereum probablement no serà un problema per als comerciants, independentment de l’intercanvi que facin servir. A menys que envieu comandes de milions de dòlars a una plataforma comercial, probablement no us haureu de preocupar de moure el mercat.

No obstant això, el que té de bo Binance és la profunditat de la seva liquiditat. Sovint són un dels únics intercanvis de criptomonedes amb liquiditat decent per a algunes de les monedes alt especulatives. Si voleu començar a negociar altcoins, Binance és definitivament el millor intercanvi d’altcoin que hi ha.

Comerç de marges

Amb el llançament de "Binance 2.0" ara és possible utilitzar les funcions de comerç de marge de Binance. Binance permet al seu comerciant obtenir un sorprenent apalancament de 125x en contractes de futurs a la seva plataforma de canvi.

Abans d’això, Bitmex establia l’estàndard de la indústria amb un apalancament de 100 vegades, que molta gent ja sentia que era massa. Hi ha algunes coses que cal tenir en compte a l’hora d’utilitzar el palanquejament.

 1. Bitcoin és altament volàtil i les monedes alt són increïblement volàtils. Crypto no és com el mercat de valors, on un 2 o 3% es mou en un dia és una gran cosa. No és estrany que Bitcoin es mogui un 10% en una o dues hores. Tingueu-ho en compte abans d’adoptar una posició altament apalancada.
 2. Quan utilitzeu el palanquejament, és fonamental establir un stop loss perquè no quedeu liquidat. Sempre és millor deixar-se d’un comerç que mantenir i perdre el seu principi.

Si voleu obtenir més informació sobre el comerç de futurs a Binance, podeu fer-ho consulta aquí. O també hi ha una gran guia pas a pas sobre com fer-ho utilitzeu el marge a Binance.

Funcions bàsiques

Tot i que Binance té tota mena de funcions exòtiques com el seu propi testimoni d’intercanvi i un DEX (tots dos parlarem a la secció següent), són les funcions bàsiques de comerç les que realment marquen la diferència.

Aquestes són algunes de les coses que no són tan cridaneres però que fan que el comerç amb Binance sigui segur i segur.

Servei d’atenció al client

Una de les funcions més útils de Binance és el seu bon servei al client. Aquest és el resultat del desastre de la cursa de braus del 2017 quan una afluència de comerciants inexperts va provocar que el centre d’atenció al client de Binance (amb el seu nombre limitat d’agents) es sobrecarregués completament. Les consultes no es van respondre durant dies o més i la indignació de la comunitat va ser prodigiosa.

Com a resposta, Binance va contractar i va formar una nova generació de representants d’atenció al client i, des de llavors, Binance ha tingut un servei d’atenció al client de gran a gran. Sempre sabreu que si els envieu un problema per correu electrònic, un agent us respondrà.

Parelles comercials

Probablement més que qualsevol altra cosa, l’enorme nombre de parells comercials disponibles a Binance és el que els diferencia d’altres intercanvis criptogràfics. Fins i tot si no fos pel seu volum de negociació massiu i els seus reduïts honoraris, els comerciants i inversors de tot el món encara acudirien a Binance per aprofitar la seva enorme cartera altcoin.

Actualment Binance en té més de Llistats 600 parells de transaccions en el seu intercanvi. Això no vol dir monedes úniques, sinó que comercialitzen monedes contra altres. Per exemple, NANO / BTC – NANO / ETH – NANO / BNB, etc. En total, Binance té prop de 200 monedes úniques a la seva plataforma, cosa increïble. Coinbase té menys de 30 ni tan sols tots estan disponibles a totes les jurisdiccions. Algunes de les monedes més fosques que llista Binance inclouen:

 1. ENJ
 2. WTC
 3. DLT
 4. ARN
 5. VIB

2FA

Com es podria esperar de l’intercanvi de criptomonedes més popular del món, la seguretat de Binance és força bona. Van aprendre molt del pirateig de 40 milions de dòlars.

En particular, Binance té 2FA (autenticació de dos factors) obligatòria. Aquesta és una característica que requereix que l’usuari introdueixi un codi de seguretat d’una sola vegada abans de poder retirar la seva criptomoneda de Binance.

Tot i que alguns intercanvis com Coinbase permeten als comerciants configurar 2FA amb un número de telèfon mòbil, aquesta no és l’opció més segura. És molt millor configurar 2FA amb Google Authenticator. L’avantatge de GA és que està lligat al vostre telèfon, de manera que per molta informació personal que un pirata informàtic us pugui robar no pot accedir a la contrasenya de GA.

Això no és cert per a un número de telèfon mòbil. Un intercanvi de SIM ocorre quan un pirata informàtic roba la vostra informació personal, truca al vostre proveïdor de telefonia mòbil i utilitza les vostres credencials robades per portar el vostre número de telèfon a una nova targeta SIM.

Un cop el pirata informàtic controla el vostre número de telèfon, pot iniciar sessió en qualsevol intercanvi i retirar fons si teniu configurat 2FA mitjançant un missatge de text..

Per això, sempre és més segur utilitzar Google Authenticator. Recordeu que quan configureu GA, haureu d’escriure el codi de seguretat en un tros de paper i guardar-lo en un lloc segur.

Si perdeu el telèfon, podeu utilitzar el codi de seguretat per restaurar GA al vostre nou telèfon.

Funcions úniques

Aquestes són les característiques que realment diferencien Binance de la multitud. Tot i que hi ha desenes d’intercanvis de criptomonedes a l’ecosistema (compte, no tots són fiables) són les següents característiques que realment fan que Binance es distingeixi de la multitud.

Manca de KYC

Una de les raons per les quals Binance va poder créixer tan ràpidament és que tradicionalment no han tingut cap requisit de KYC per als seus comerciants. Hi ha altres intercanvis de criptomonedes que no requereixen KYC, però normalment tenen límits extremadament baixos, és a dir. un límit de retirada de tota la vida de 0,5 BTC. Binance, en canvi, mai no tenia KYC i els seus límits eren sempre prou alts per a gairebé qualsevol comerciant minorista.

A partir del 2019 Binance va començar a bloquejar geogràficament determinats comerciants segons la seva nova política que els nord-americans no poden accedir a la seva plataforma. No obstant això, a les regions que encara poden utilitzar Binance (gairebé a qualsevol lloc d’Àsia) no hi ha KYC. Això ha donat a Binance un gran avantatge sobre altres plataformes comercials que tenen KYC obligatori.

La prohibició nord-americana s’aplica mitjançant l’adreça IP i, com s’ha esmentat, es pot utilitzar una VPN per evitar aquesta prohibició. Tanmateix, s’arrisca a bloquejar el compte.

Integració amb Brave

Brave és famós per crear el testimoni BAT que premien als seus usuaris per veure determinats anuncis. Ara van un pas més enllà integrant Binance al seu navegador.

La integració es basarà en una API de Binance i permetrà a les persones que tinguin un compte de Binance intercanviar criptomonedes directament des de la finestra del navegador. Aquesta és una gran idea, ja que fa que la criptografia sigui molt més accessible i fàcil d’utilitzar. Per exemple, els usuaris valents ara poden guanyar BAT i després canviar-los instantàniament a una moneda més universalment acceptada com Bitcoin o Ethereum.

Tot i que Binance només s’està integrant amb Brave ara per ara, seria realment interessant veure si podrien tenir alguna altra aliança. Opera, per exemple, és el primer navegador web que inclou de sèrie una cartera de criptomoneda integrada i tindria molt sentit que s’integressin també amb Binance.

Arquitectura robusta que funciona principalment durant la màxima demanda

Una revisió objectiva de Binance hauria d’assenyalar que en el passat l’intercanvi ha tingut problemes durant els moments de màxima demanda. Sovint això va donar lloc a Binance entrar "mode de manteniment" en el pitjor moment possible, quan la volatilitat era alta i els preus es disparaven o s’estavellaven. No hi ha res pitjor que no poder comprar o vendre criptomonedes quan es vulgui.

Binance està lluny de ser l’únic intercanvi que ha trobat problemes relacionats amb el volum. Darrerament Bitmex estava tancat per "manteniment" ja que el preu de Bitcoin va caure per sota dels 4.000 dòlars. A l’espai criptogràfic és un secret obert que algunes plataformes d’intercanvi no poden gestionar el volum màxim i, quan això passa, deixen de cotitzar sota l’auspici de "manteniment."

Tot això és rellevant per a Binance a causa de com van ser capaços de gestionar les demandes de volum que es van produir amb la mateixa caiguda que va provocar el tancament de Bitmex. Tot i que el trànsit a Binance va ser gairebé a nivells alts (el trànsit va ser _at una màxima històrica per a Coinbase) només van experimentar breus interrupcions del servei, especialment per Ethereum.

Durant els darrers dos anys, Binance ha estat actualitzant la seva arquitectura per gestionar més trànsit, fins i tot mentre milions de persones intenten operar al mateix temps. Que un intercanvi funcioni probablement durant la màxima demanda és una cosa que es dóna per descomptat fins que no es troba en una situació en què està desesperat per operar amb criptografia, però no es pot fer perquè l’intercanvi no funciona. La robusta arquitectura de Binance hauria de ser definitivament una consideració a l’hora de decidir on operar.

Estaca

Algunes criptomonedes de prova d’aposta (POS) es poden apostar perquè pugueu obtenir un retorn ajudant a protegir la xarxa. Tot i que Coinbase és potser el més famós pel seu programa d’apostes de Tezos, Binance també té un programa d’apostes impressionant.

A Binance no només es pot apostar Tezos, sinó que és possible apostar més d’una dotzena altres monedes també. El ROI d’aposta d’aquestes monedes varia, amb taxes entre el 2% i el 10%. Tezos, que és, amb diferència, la moneda més popular de Binance i altres borses, té actualment un ROI del 6 al 7%.

Si voleu obtenir més informació sobre el programa d’aposta de Binance, han llançat una gran guia i preguntes freqüents que explica com funciona a Binance i tot el que heu de fer per començar.

Aplicació mòbil

Com es podria esperar, Binance té una aplicació mòbil disponible per a tots dos poma i Android. L’aplicació està molt ben valorada per a les dues plataformes amb una puntuació d’Android de 4,4 i una puntuació d’Apple de 4,8. L’aplicació mòbil ofereix gairebé totes les mateixes funcionalitats que la plataforma Binance tradicional. Això inclou,

 1. Comprar criptocurrency amb targeta de crèdit
 2. Negociació de futurs amb palanquejament de fins a 125x
 3. Comerç al comptat de totes les criptomonedes que admet Binance
 4. Poseu-vos directament en contacte amb el servei d’atenció al client per obtenir una resposta ràpida en cas que alguna cosa no vagi bé
 5. L’aplicació també admet l’aposta de criptomonedes si manté alguna moneda que pugui ser aposta

Tot i que alguns usuaris s’han queixat d’una experiència errònia, l’aplicació Binance s’actualitza regularment i és una de les aplicacions amb millor puntuació per a qualsevol plataforma comercial important.

Binance Research Reports

Una de les contribucions més importants de Binance a la comunitat és la seva regularitat informes de recerca que alliberen de franc. Aquests importants documents revisen una àmplia gamma de temes, des de les condicions del mercat fins a les mètriques d’anàlisi de cadenes fins a la viabilitat de projectes de criptomonedes individuals..

Els informes del mercat mundial es publiquen un cop al mes i solen tractar accions de preus importants, tant històriques com esperades. Si us interessen aquests informes, que són bastant exhaustius i sovint val la pena llegir-los, podeu registrar-vos a Binance per rebre’ls per correu electrònic.

Moneda BNB

Tot i que des de llavors han seguit una sèrie d’intercanvis, Binance va ser l’origen del model de testimoni d’intercanvi.

En el moment que es va llançar la moneda Binance BNB, no hi va haver una petita controvèrsia. BNB és una seguretat? Per a què es necessita? Aquesta és només la cridanera versió de Binance que agafa diners? El sentiment comunitari estava dividit i molts inversors tenien problemes per decidir si compra o venia BNB.

Des d’aquest dramàtic inici, BNB s’ha demostrat com un projecte valuós amb diversos casos d’ús interessants.

Reduir les comissions de negociació

Gairebé tots els intercanvis criptogràfics tenen algun tipus de programa de tarifes de negociació reduït. Alguns intercanvis com Coinmama redueixen les seves comissions comercials per als comerciants que compren una certa quantitat de criptomoneda en un període determinat. Altres borses segueixen el model Binance i ofereixen descomptes en les comissions de negociació als inversors que tinguin la seva moneda.

Encara que gairebé cap d’aquests intercanvis ofereix el mateix nivell de descomptes que el que Binance pot oferir. Això es deu al fet que Binance ofereix un doble descompte als titulars de BNB.

 1. Els titulars de BNB que paguen les seves comissions de negociació amb BNB poden gaudir d’una reducció automàtica del 25% de les comissions de negociació en general. Atès que Binance ja té les comissions de negociació més baixes de qualsevol canvi important, això les converteix en una plataforma encara més atractiva per operar.
 2. Tenint una quantitat determinada de BNB podeu obtenir un descompte encara més gran. Per exemple, qualsevol persona que tingui més de 50 BNB pot obtenir una tarifa de negociació amb descompte del 0,09% de fabricant i del 0,10% de comprador. Si ho combineu amb el descompte disponible per utilitzar BNB per pagar comissions de negociació, la taxa final serà del 0,0675% fabricant i del 0,0750% comprador.

Aquestes comissions de negociació comencen a tenir un aspecte especialment bo, sobretot si les comparem amb la quota de fabricant i de cobrador del 0,5% de Coinbase. A partir de la publicació, costa uns 600 dòlars comprar 50 BNB. Hi ha més informació sobre els descomptes de negociació de BNB disponible aquí.

Participa en IEO

Una altra de les innovacions de Binance és la IEO (Initial Exchange Offering).

El 2017, la comunitat criptogràfica va veure una onada d’ICO que va recaptar acumuladament milers de milions de dòlars amb la promesa de rendiments excessius. Malauradament, la gran majoria d’aquests projectes van acabar fracassant. Alguns eren estafes, alguns eren tècnicament inviables i d’altres només tenien un equip pobre amb una mala idea. La taxa de fracàs entre els projectes ICO és tremend.

L’esperança és que un model IEO pugui ajudar a solucionar-ho. Amb un IEO, un intercanvi (com Binance) ha d’aprovar el projecte abans que aparegui a la llista. Això vol dir molt més escrutini que, amb sort, elimina les estafes i els projectes inviable.

Un altre avantatge és que, quan un nou projecte adopta el model IEO, apareixen automàticament a la borsa. En el passat, molts projectes ICO havien de fer-ho pagar milions de dòlars per cotitzar a borses com Binance.

Si no pagaven per cotitzar, sempre lluitarien per la liquiditat i l’accés dels inversors. L’IEO elimina aquest problema ja que els projectes estan disponibles per operar des del principi.

Per participar en un IEO, un inversor haurà d’utilitzar BNB, de la mateixa manera que la majoria dels ICO van ser finançats per ETH.

Comerç a Binance DEX

Abans de començar una revisió del Binance DEX podria ser útil explicar dos termes.

 1. CEX: central centralitzat. Es tracta d’un intercanvi de criptografia controlat per una única autoritat. Gairebé totes les borses importants són CEX. Kraken, Coinbase, Binance, etc..
 2. DEX: intercanvi descentralitzat. Un intercanvi de criptografia que normalment s’executa en una plataforma blockchain i que no està controlat per cap autoritat centralitzada. L’avantatge d’un DEX és que no es pot tancar, ja que les operacions es regeixen pel codi i no són autoritzades per una autoritat centralitzada.

Darrerament, s’ha parlat molt a la comunitat de criptomonedes sobre els DEX i el seu potencial futur, especialment a la plataforma Ethereum. Podrien solucionar una sèrie de problemes associats als CEX, en particular les restriccions als comerciants, els fons congelats, els fons robats, etc..

Dit això, el DEX de Binance no és realment un DEX veritable, és més aviat un híbrid CEX / DEX. Tot i que a Binance li agrada afirmar que el seu DEX està descentralitzat de veritat, depèn de Binance perquè funcioni sense problemes i si Binance ho volgués, podria tancar-lo.

Tot i això, és com a mínim un pas en la direcció correcta i és interessant veure el CEX més gran del món creant un DEX que podria alterar el seu model de negoci. Algunes notes sobre el Binance DEX.

 1. Actualment es llisten més de 100 parells comercials.
 2. El DEX està alimentat per BNB que s’utilitza per reduir les comissions de negociació, pagar comissions de negociació i també obtenir participacions en IEO
 3. A la publicació, Binance afirma que hi ha unes 400.000 carteres DEX actives. Encara molt lluny dels milions d’usuaris de Binance, si el DEX continua creixent, és probable que tinguin un milió d’usuaris el 2021 o el 2022.

Infraestructura de pagament BNB

A més de tots els altres casos d’ús, Binance intenta activament promocionar BNB com a mecanisme de pagament en competència amb alguna cosa com BTC. Una manera d’establir el cas d’ús del pagament és mitjançant l’ús de BNB per pagar els salaris dels empleats a Binance. De fet, alguns informes afirmen que fins al 90% de la plantilla de Binance es paguen almenys en part per BNB.

En altres notícies, les plataformes de pagament de criptomonedes també han començat a acceptar BNB. Quan els pagaments de moneda va començar a acceptar BNB de cop i volta es va poder fer servir el testimoni d’intercanvi amb més de 2.000.000 de proveïdors diferents.

Espereu veure una creixent integració de BNB amb botigues i comerciants de tot el món, especialment a Àsia. Binance té el poder i la influència per esforçar-se en l’adopció i, a mesura que mantenen BNB ells mateixos, com més demanda de la seva moneda millor tingui l’aspecte financer.

BNB Coin Burn

La demanda i l’oferta senzilles dicten que, com menys oferta sigui, més alt serà el preu. Binance s’aprofita d’això, ja que tenen una gravació trimestral a la mecànica de la fitxa de la moneda BNB.

Cada trimestre, Binance recompra i crema una certa quantitat de BNB, en funció del volum de negociació d’aquest trimestre. BNB va començar amb 200.000.000 de monedes i Binance continuarà cremant fins que només en quedin 100.000.000. Això hauria de contribuir a augmentar el preu de BNB, recompensant els titulars a llarg termini.

Podeu consultar una guia completa i una explicació del mecanisme de gravació BNB Lloc web de Binance.

Binance EUA

El fet que Binance comencés a bloquejar els comerciants nord-americans no volia dir que estiguessin preparats per renunciar a Amèrica. Els Estats Units són un enorme mercat de criptografia i Binance sacrificaria beneficis per desenes de milions de dòlars si no operava allà.

El que Binance va reconèixer, però, és que, sent una empresa amb seu a Malta amb forts vincles amb la Xina, és poc probable que rebessin mai permís dels reguladors nord-americans per operar als 50 estats. Així, en canvi, van crear Binance US, un intercanvi únic que encara té la sensació de marca Binance, però que es basa íntegrament als Estats Units..

Binance EUA està liderada per Catherine Coley qui ha gravat un gran podcast amb Pomp, per a aquells que estiguin interessats a aprendre més sobre ella i la visió de Binance US.

Tot i que Binance US té el potencial de convertir-se en una potent criptomoneda nord-americana, ara mateix lamentablement pateixen alguns problemes que poden fer que Binance US sigui menys atractiu que altres opcions com Coinbase o Kraken.

Problemes de liquiditat

La liquiditat de Binance EUA és només una fracció de la de Binance. Per exemple, mentre s’està escrivint aquest article, Binance US té 24 hores volum de negociació de només 11 milions de dòlars, mentre que Binance té 24 hores volum de negociació de 1.500 milions de dòlars.

Un problema és que la liquiditat engendra liquiditat, de manera que pot ser difícil iniciar un intercanvi des de zero ja que no hi ha liquiditat "Salt d’inici" negociació. L’altre problema és l’accés. Quan es va obrir el Binance original, podrien ser intercanviats bàsicament per qualsevol persona del món. Binance US és una història diferent…

Manca d’accés

A causa de les regulacions que varien d’un estat a un altre, desenes de milions d’americans no poden utilitzar la plataforma. Segons les condicions del servei de Binance als Estats Units, els comerciants dels estats següents no poden utilitzar el servei,

 • Alabama
 • Connecticut
 • Florida
 • Geòrgia
 • Hawaii
 • Idaho
 • Louisiana
 • Nova York
 • Carolina del Nord
 • Texas
 • Vermont
 • Washington

Sens dubte, Binance US ja ha iniciat el procés per obtenir l’aprovació reguladora per operar en aquests estats. No obstant això, almenys a partir de la publicació no poden acceptar operadors d’aquests estats, cosa que disminueix definitivament la quantitat de liquiditat de la seva plataforma.

Manca de monedes

De nou veiem que Binance EUA s’allunya del que ha fet que Binance sigui tan gran. Binance compta amb diversos centenars de monedes úniques a la seva plataforma, mentre que els comerciants nord-americans de Binance només hi tenen accés diverses dotzenes de monedes, molts dels quals ja cotitzen en altres borses amb més liquiditat.

Binance comissions de negociació són més baixos que altres plataformes nord-americanes, però això encara no sembla ser un incentiu suficient per animar la gent a inscriure’s en aquesta nova plataforma. Una vegada que Binance US estigui disponible als 50 estats i un cop tingui més liquiditat, pot ser que valgui la pena inscriure-s’hi (hem mencionat que tenen un KYC obligatori?), Però fins ara només hi ha un avantatge de la versió americana de Binance: banc transferències.

Transferències bancàries Binance

A diferència de la versió habitual de Binance, la borsa nord-americana admet els dipòsits de Fiat USD mitjançant una transferència bancària. Segons Binance els usuaris nous es limiten a un dipòsit màxim de 5.000 dòlars. Després que un inversor tingui el seu compte durant algun temps, aquest límit de dipòsit augmentarà a 50.000 dòlars, cosa que, amb sort, hauria de ser suficient per a la majoria de la gent.

En cas que necessiteu dipositar encara més fons a Binance US, també és possible utilitzar una transferència bancària que tingui un límit màxim de dipòsit d’1 milió de dòlars.

Un món Binance

Tot i igual, si només us inscriviu a un intercanvi de criptomonedes únic, té sentit inscriure-us a Binance.

Com hem vist, les taxes de Binance estan molt per sota de la mitjana del sector, cosa que significa que cada vegada que comercieu estalvieu criptografia.

Vam discutir com retirar diners de Binance i una de les grans coses de la seva plataforma és que la tarifa de retirada de Binance és molt raonable. De fet, les quotes de Binance són raonables, de manera que sabreu que obtindreu un bon negoci quan hi comercieu.

Però no només importen les taxes. Un munt de comerciants de criptomonedes utilitzen Binance no només per les taxes baixes, sinó per la seva selecció massiva de criptomonedes per al comerç.

Per a monedes populars com Bitcoin i Ethereum, Binance sol ser la plataforma amb més liquiditat.

Per a alguns altcoins de micro-capitalització, Binance és el mercat _només _ on comercien amb qualsevol liquiditat.

Finalment, com a intercanvi de criptomonedes més gran del món, Binance disposa d’un ampli departament d’atenció al client amb el qual sempre podeu contactar per correu electrònic o obrint un tiquet d’assistència. Quan contacteu amb el departament d’atenció al client, us poden ajudar des de problemes de KYC fins a la recuperació de monedes que s’han enviat sense etiqueta..

Per tant, si busqueu només un intercanvi per registrar-vos a Binance, sens dubte és una bona opció.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me