Predicció de preus de Pancakeswap (CAKE): quin serà el preu de CAKE el 2021?

Després d’un sorprenent augment del 400% en el preu de Pancakeswap (CAKE) en l’última quinzena, diversos inversors han mostrat un interès i una demanda massiva pel testimoni. En aquest article, pronostiquem el preu futur del testimoni CAKE, preveiem fins a quin punt pot arribar el preu el 2021 i els desenvolupaments futurs de Pancakeswap que en fan una bona inversió.. 

Sigueu còmode el viatge cap a la lluna per als titulars de Pancakeswap (CAKE) abans del que penseu!

L’augment del testimoni CAKE

El testimoni CAKE és el testimoni de governança natiu de Pancakeswap, un intercanvi descentralitzat (DEX) construït a la cadena intel·ligent Binance (BSC). No obstant això, és clau tenir en compte que altres fitxes (FLIP i SYRUP) també es van crear per a la plataforma Pancakeswap. 

Llançada a finals del 2020, l’aplicació descentralitzada (Dapp) s’ha convertit en una de les més grans de BSC, competint directament amb altres projectes coneguts com Uniswap i Sushiswap.. 


PancakeSwap és el més utilitzat #DeFi producte a DappRadar ara mateix!

La setmana passada, @PancakeSwap ha vist créixer la seva base d’usuaris per sobre del 36%, arribant als 54,4 milers de carteres actives! @BinanceChain @cz_binance

&# 128071; https://t.co/8fIi22N9DS

– DappRadar (@DappRadar) 10 de febrer de 2021

Pancakeswap ha esculpit una plataforma única que permet als usuaris experimentar qualsevol característica DeFi des de l’intercanvi de fitxes, la participació, l’agricultura i fins i tot els NFT. Proporciona un fabricant de mercats automatitzat (AMM) amb un contracte intel·ligent que obre el món als usuaris per gaudir de l’ampli i interessant món de DeFi. 

A les següents seccions, ens centrarem en un breu historial de preus de CAKE, les prediccions dels nostres analistes sobre el preu de CAKE en els propers anys, fins a quin punt pot augmentar el preu el 2021 i afegim algunes opinions d’experts sobre l’objectiu de preus de CAKE. Les mostres recollides de diversos analistes prediuen que el preu oscil·larà entre els 10 i els 20 dòlars en els propers anys. 

Història i rendiment del preu del testimoni CAKE

Abans d’endinsar-nos en les prediccions de preus, vegem un breu historial de CAKE i com ha evolucionat el preu des del seu llançament a finals del 2020. A partir d’un preu d’oferta d’1,40 dòlars, CAKE va baixar encara més a finals de 2020, tancant l’any a un preu baix de 0,586 dòlars, segons les estadístiques de Coinmarketcap. 

Sorprenentment, l’augment de Pancakeswap i CAKE va començar el febrer després d’un sobtat augment de la demanda del seu testimoni de governança. Estadístiques de Radar DApp mostren una pujada sobtada en el nombre d’usuaris i volums de Pancakeswap a finals de gener, cosa que podria haver provocat la demanda de CAKE.

dappradarAugment del nombre de transaccions i volum de CAKE a finals de gener (Imatge: DApp Radar)

El 28 de gener, CAKE va establir un nou màxim històric a 1,49 dòlars, que representa un magnànim pic del 155% en només un mes, començant el seu viatge cap a la lluna. A l’escriure, CAKE cotitza a 6,00 dòlars, una forta caiguda del 25% respecte als màxims històrics establerts el 10 de febrer de 2021. 

Hi ha un total de 112.870.066 fitxes CAKE amb una capitalització de mercat total de 680 milions de dòlars, situant la moneda com el 75è projecte de criptografia més gran de les llistes CMC. 

Predicció de preus de pastissos: fins a quin punt pot augmentar el preu de la fitxa de pastís el 2021?

Aquest any ja té un 1200% més, el testimoni CAKE no sembla que s’alentirà aviat. En aquesta secció, ens centrarem en les prediccions futures de preus de CAKE, centrant-nos en les perspectives a curt i llarg termini del testimoni.. 

coinmarketcapEl rendiment actual del token CAKE (Imatge: Coinmarketcap.com)

La forma més senzilla de fer prediccions sobre un testimoni d’intercanvi descentralitzat és mirant el seu preu anterior i els fonaments que impulsen el seu naixent projecte. Si mirem els nivells RSI, MA i suport / resistència als gràfics diaris, augurem que el preu de CAKE oscil·larà entre els 8 i els 15 dòlars el 2021. 

Quina és la predicció de preus a llarg termini per a CAKE / USD?

La singularitat de Pancakeswap, que es construeix a la cadena intel·ligent Binance, fa que CAKE sigui una bona compra a llarg termini. La connexió a Binance proporciona a l’intercanvi descentralitzat una xarxa expansiva d’actius per transaccionar, una plataforma escalable i d’alt rendiment i baixes tarifes. Si els problemes d’escalabilitat i de taxes elevades de gas continuen persistint a Ethereum, espereu un augment de la demanda de Pancakeswap, que també podria ser alcista per a CAKE. 

Una altra manera de predir el preu futur de CAKE és analitzant els volums de DEX, que van augmentar els 2.800 milions de dòlars el mes passat, cosa que representa un augment del 427% el mes passat. Si el preu de CAKE imita el creixement del volum transaccional, podríem veure com el preu s’estableix per sobre dels 10 dòlars en els propers mesos. 

Recordeu, CAKE segueix sent un projecte incipient i també té els seus riscos. Aconsellarem a qualsevol persona que compri la moneda que ho faci amb precaució. 

El preu del pastís augmentaria encara més?

La raó principal de la tracció en el preu del token Cake és a causa de l’augment de la demanda i el volum de la cadena intel·ligent Binance, que posteriorment ha fet augmentar qualsevol testimoni o protocol basat en la plataforma, ja sigui Cake o BNB. Cake token es negociava per sota d’1 dòlar fa només un parell de setmanes i, des que BSC va prendre l’avantguarda en el processament de transaccions defi i ERC-20, Cake ha pujat a més de 18 dòlars. La intensitat de la pujada es podria entendre pel fet que va donar una volta al sushi per la seva capitalització de mercat.

És real, @PancakeSwap acaba de donar la volta $ Sushi! pic.twitter.com/Gd7rRE3tXX

– Prodigi (@Prodigi_ETH) 19 de febrer de 2021

El preu del pastís augmentaria de manera sincronitzada amb el moviment de preus i el volum creixent de BNB a la cadena Binance Smart; el projecte associat continuaria augmentant fins que la xarxa Ethereum resolgui els seus problemes d’escalabilitat.

Opinió de l’analista sobre el preu de CAKE

L’augment del preu de CAKE i dels volums de la plataforma dóna la benvinguda a un nou seguiment de la moneda, fins i tot els crítics hi comencen a creure. Tot i la naturalesa centralitzada de Pancakeswap, investigador de The Block i entusiasta de les criptografies, Larry Cermak va afirmar que els volums completats per la plataforma “són bastant impressionants” i espera un augment a curt termini del preu de CAKE. 

Centralitzat o no, si aquest volum es manté i no és només una anomalia, és força impressionant. És el que passa quan les transaccions en cadena resulten massa costoses per a l’oportunitat de buscar venda al detall https://t.co/fl0ai1wCLG

– Larry Cermak (@lawmaster) 10 de febrer de 2021

Un usuari de Twitter, Moneycaller, espera que CAKE segueixi la trajectòria del seu competidor – SUSHI – i arribi a 16 dòlars com a mínim en els propers mesos. Tanmateix, dubta si el preu serà capaç de destronar Uniswap com el projecte DEX més gran, a 21 dòlars actualment. 

Sense dubte $ pastís segueix $ sushi preu, però hem de veure si es pot superar $ uni

– Diners (@_Moneycaller) 12 de febrer de 2021

Conclusió 

CAKE us ofereix una bona oportunitat per invertir i afegir beneficis en el futur, però també comporta els seus propis riscos. Us aconsellem que invertiu només allò que esteu disposat a perdre i feu-ho amb precaució. Dit això, la trajectòria de CAKE el proper any 2022 i 2023 sembla alcista perquè els inversors puguin ser optimistes sobre el seu futur. 

Finalment, el futur de Pancakeswap depèn en gran mesura de Binance i BSC, dos projectes que s’han convertit en el punt de màrqueting del CEO de Binance, Changpeng Zhao. L’esforç realitzat a Pancakeswap, tant en desenvolupament com en màrqueting, dóna una perspectiva molt optimista de CAKE que arriba als 15 dòlars. 

Preguntes freqüents

  • És segur Pancakeswap?

Pancakeswap suposa una bona inversió per als primers inversors disposats a muntar amb l’onada DeFi. El projecte també és auditat per CertiK i amb el suport de Binance, l’intercanvi de criptografia més gran del món, que el converteix en un projecte sòlid.  

  • CAKE és una bona inversió?

Si invertís a CAKE a principis de 2021, podríeu haver augmentat les vostres participacions un 1200% + mostrant que el testimoni és una bona inversió. Els fonaments també es veuen sòlids amb un volum creixent d’intercanvi descentralitzat i el suport de Binance també té un paper enorme en el futur de la moneda.

  • Quin serà el preu de CAKE en un any?

Segons la nostra anàlisi, el preu del testimoni CAKE oscil·larà entre els 8 i els 15 dòlars el 2021. Això vol dir que si heu invertit 100 dòlars en CAKE avui, podeu esperar obtenir entre 133 i 250 dòlars el febrer de 2022. 

  • Quina és la predicció de preus de CAKE el 2030?

El testimoni CAKE proporciona un aspecte molt optimista a curt termini, però a llarg termini pot resultar borrós. Segons la nostra anàlisi empírica, la predicció de preus de CAKE el 2030 és de 19,95 dòlars, cosa que demostra que el creixement del testimoni es podria alentir cap als darrers anys d’aquesta dècada. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me