Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Anàlisi de preus de la setmana del 23 al 29 de juliol

publicitat Phemex

Els bous gaudeixen de la positivitat del sentiment mentre prenen Bitcoin amb seguretat per sobre de 8.000 dòlars, però Altcoins no replica la mateixa tirada. El límit general del mercat de monedes augmenta. La SEC continua endarrerint i rebutja les aplicacions de Bitcoin ETF, Google elimina MetaMask i prohibeix les aplicacions de mineria de criptomonedes de les seves botigues,

Els bous semblen mantenir la seva posició en els mercats de criptografia durant la segona setmana, ja que van aconseguir amb èxit els preus de BTC per sobre dels 8K. Malauradament, aquest va ser el cas només amb Bitcoin, ja que la majoria dels monedes alternatius, inclosos Ethererum, Ripple i Bitcoin Cash, no podrien replicar-lo amb una setmana mixta amb preus positius estrets o, en alguns casos, moviments negatius.

Mentre l’acció continuava al mercat, hi havia moltes altres novetats que mantenien ocupat el carrer criptogràfic. El límit de mercat global d’aquesta setmana també es va veure prop d’un 5%, indicant l’entrada de fons, ja que BTC torna a captar algunes notícies positives de primera línia als mitjans. Des del punt de vista tecnològic, Google va eliminar bruscament l’extensió del navegador Dapp MetaMask de la botiga d’extensions de Chrome sense cap explicació.

Google també ha actualitzat les seves directrius per a la seva Play Store, que ara prohibeix les aplicacions que dediquen a la mineria de criptomonedes. Per part dels reguladors, la SEC dels EUA va retardar la resolució de cinc sol·licituds d’ETF Bitcoin presentades pel proveïdor de fons Direxion fins al setembre, mentre que va rebutjar la sol·licitud d’ETF presentada pels bessons Winklevoss.

bitcoinFont: Coin360.io Accés el 29 de juliol de 2018 a les 10:55 am IST.

Bitcoin [BTC]

Bitcoin va experimentar una forta pujada al voltant del 10,5% aquesta setmana que va superar els 8.000 dòlars, cosa que va controlar els bous per a la segona setmana. Situat molt per sobre de la zona de seguretat de 8.000 dòlars nord-americans, el Bitcoin gaudeix del sentiment positiu que s’està construint al seu voltant, sobretot amb diverses notícies de creixent interès institucional. Tot i que hi va haver alguns sacsejades a causa del rebuig i els retards de l’ETF de Bitcoin, no va ser suficient per incomplir el suport de 8000 dòlars de manera significativa.

Els preus van assolir el punt màxim de 8.424,2 dòlars i el punt més baix de 7.409,10 dòlars de la setmana. Els intercanvis més actius, en volums, amb BTC en diversos parells aquesta setmana van ser Binance (5,64%), OKEx (4,17%) i ZB.com (3,96%).  

Aquesta setmana Business Insider va entrevistar Jeffery Wernick, un dels primers inversors a Bitcoin, que va dir que la gent ha malinterpretat el Bitcoin i no és conscient de la seva filosofia quan es va crear. Va anomenar Bitcoin com a “diners de la gent”, que ho explicava com un magatzem de valor i no com un mecanisme de pagament. Bill Miller, fundador de Miller Value Partners i director d’inversions, també va discutir les seves opinions sobre Bitcoin dient que el BTC és interessant, però que no està impressionat per molts altcoins.

Important: anàlisi de Bitcoin: per què SEC pot aprovar ETF de Bitcoin? Què és diferent aquesta vegada?

Ethereum [ETH]

Mentre Bitcoin va continuar el seu moviment, Ether no va poder replicar el mateix, donant només un guany sentimental del 0,5% aquesta setmana. Molts analistes creuen que Ethereum té els seus propis problemes tècnics, inclosa la congestió de blockchain, que lentament fa que la moneda sigui menys atractiva. La seva cartera Metamask també es va eliminar de Google Play Store. Però a mesura que la setmana estava a punt d’acabar, el volum d’Ethereum va veure un salt boig de volums superant-lo per sobre del volum de Bitcoins, que es considerava un senyal que els toros podrien tornar. La setmana que ens espera hauria de mostrar-nos la imatge clara, tot i que, de vegades, els volums tendeixen a desaparèixer.

Els preus de l’èter, a la part superior, aquesta setmana es van situar en 483,70 dòlars i es van situar en mínims de 461,42 dòlars, situant-se pràcticament en aquest rang estret. Els mercats més actius, en volums, amb ETH en diversos parells aquesta setmana, van ser el comerç DOBI (6,36%), Binance (4,74%) i ZB.COM (4,08%).

A les notícies que van envoltar Ethereum es va dir que Etherscan, explorador de blocs d’Ethereum, va tenir un aparent intent de pirateria en què el possible atacant va intentar utilitzar la secció de comentaris per publicar codi maliciós. Sembla que el comentarista ha pogut eludir la protecció XSS de Disqus.

A més, molts experts no eren gaire optimistes a Ethereum, inclosos Tetras Capital, amb seu a Nova York, i Timothy Young, de l’oficina familiar de San Francisco, Hidden Hand Capital, que creien que la valoració de l’ETH i el bombo al voltant no eren justificats, ja que Ether tenia problemes tècnics com la xarxa. problemes de congestió, descentralització i possibles regulacions sobre les ICO circumdants, que utilitzen Ehtereum Blockchain, que es consideraran ofertes de valors.

Llegiu també: Els pakistanesos que observen la criptografia per sobreviure enmig de l’economia en col·lapse poden estar movent el camí de Veneçuela

Llegiu també: És hora, govern dels EUA. Per examinar el futur de les criptomonedes com a diners en una audiència del 18 de juliol

Ripple [XRP]

De totes les monedes principals, XRP semblava ser el més decebedor. El fantasma de ser qualificat de seguretat no està preparat per abandonar el XRP, ja que els preus continuen estancats a negatius malgrat el sentiment positiu. A la part superior, aquesta setmana els preus de XRP es van situar en 0,469898 USD i, cap a la part inferior, van cotitzar 0,438565 USD. Els intercanvis més actius, en volums, amb XRP en diversos parells aquesta setmana, van ser HitBTC (12,62%), Huobi (11,82%) i Binance (8,57%).

Tot i no tenir un gran moviment de preus, XRP va aconseguir recollir algunes notícies ja que Charlie Lee, el fundador de Litecoin, va anomenar XRP com a diamant. Els mitjans de comunicació també van informar de Cory Johnson, el principal estrateg de mercat de Ripple, que va dir que XRP era la moneda adequada per moure diners a causa de la seva velocitat que denominava Bitcoin i Ethereum lents amb aquest propòsit. També va dir que Ripple està encantat que els reguladors estiguin involucrats en cryptos, ja que això aportaria més claredat.

La resta de mudances i agitadors

Les altres monedes que van arribar a la part superior i inferior aquesta setmana segons CoinMarketCap (accedit el 29 de juliol a les 23:15 hores IST) eren.

Movers

  • Àrbitre: mostra un augment del 224,71%
  • DMarket: mostra un augment del 174,96%
  • adToken: mostra un augment del 131,42%

Sacsejadors

  • SyncFab: mostra una caiguda del 53,49%
  • Seele: mostra una caiguda del 51,03%
  • Toacoin: mostra una caiguda del 49,51%

Quin creieu que seria el sentiment dels mercats de criptografia la setmana vinent? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me